Soru 2 + 0 Hoparlör Öneresi

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 2 + 0 hoparlör arayışındayım. Şuan Logitech Z213 modelini kullanıyorum. Subwoofer'ı beni ne kadar mutlu etsede kapladığı yer ve yarattığı kablo karmaşası benim için büyük külfet oluyor. Aynı zamanda kablolarının çok dayanıksız olmasından dolayı R&L dengesinde kopukluk oluyor. Aşağıda kullandığım ürün ve kafamdaki ürünün temsil edecek ürünün linkini ekledim. Linkteki ürünün fiyatının karşılığını veremiyeceğim için daha uygun bir ürün bakıyor ama bulamıyorum. Duruma göre Almanya dan sipariş edip alabilirimde önericeğiniz ürünleri. Şimdiden teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/presonus-eris-e4-5-bt-hoparlor-cift-p-HBV00000QHVI9 (aynı ürün amazonda 3.500tl :D)

Son düzenleme:

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 2 + 0 hoparlör arayışındayım. Şuan Logitech Z212 modelini kullanıyorum. Subwoofer'ı beni ne kadar mutlu etsede kapladığı yer ve yarattığı kablo karmaşası benim için büyük külfet oluyor. Aynı zamanda kablolarının çok dayanıksız olmasından dolayı R&L dengesinde kopukluk oluyor. Aşağıda kullandığım ürün ve kafamdaki ürünün temsil edecek ürünün linkini ekledim. Linkteki ürünün fiyatının karşılığını veremiyeceğim için daha uygun bir ürün bakıyor ama bulamıyorum. Duruma göre Almanya dan sipariş edip alabilirimde önericeğiniz ürünleri. Şimdiden teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/presonus-eris-e4-5-bt-hoparlor-cift-p-HBV00000QHVI9 (aynı ürün amazonda 3.500tl :D)
Öneresi nedir? ?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Hahahaha. Ben bu hoparlörü 35TL ye almıştım belki 10 sene önce. Hala üretiliyor olması mı daha garip, 500TL olması mı bilemedim.

Fakat alttaki link 2+1. Hangisini istiyorsunuz?
Z213 benim şuan kullandığım model. Model belirtirken elimde hangi cihaz olduğunu bilin diye ekledim o linki.

Öneresi nedir? ?
Anlamadım hocam.

Son düzenleme:

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Hahahaha. Ben bu hoparlörü 35TL ye almıştım belki 10 sene önce. Hala üretiliyor olması mı daha garip, 500TL olması mı bilemedim.

Z213 benim şuan kullandığım model. Model belirtirken elimde hangi cihaz olduğunu bilin diye ekledim o linki.

Anlamadım hocam.
2 + 0 Hoparlör Öneresi diyor başlıkta.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
2 + 0 Hoparlör Öneresi diyor başlıkta.
Şimdi fark ettim hocam. Önerisi olarak düşünelim orayı.

Ayrıca nasıl düzeltebilirim konu başlığını ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç öneri yok mu :disrelieved:?

Son düzenleme: