Yardım Detroit - Oyundan Atma Sorunu

Reaksiyon puanı
30
Oyunumu yeni Steam'dan aldım, yükledim. Bilgisayarım oyunu kaldırıyor, donmadan, kasmadan akıcı bir şekilde oynattırıyor. Sorun şu ki; ilk bölümü geçtilkten sonra oyundan atmalara başlıyor. Birçok kişi aynı sorundan muzdarip. AMD kullanıcısıyım. NVDIA kullananlar için bazı çözümler mevcut fakat "AMD ise bilmiyorum" tarzı sohbetler dönmüş. Yardımcı olabilecek var mı? En kötü ihtimalle, Detroit'in destek ekibi falan var mı sorabileceğim djdjfj

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Genel bir problem söz konusu bahsettiklerinize göre oyunda. Şu durumda en mantıklı olanı oyuna gelecek bir diğer güncellemeyi beklemek. Belki bir fix, yama vesaire söz konusu olur.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Oyunumu yeni Steam'dan aldım, yükledim. Bilgisayarım oyunu kaldırıyor, donmadan, kasmadan akıcı bir şekilde oynattırıyor. Sorun şu ki; ilk bölümü geçtilkten sonra oyundan atmalara başlıyor. Birçok kişi aynı sorundan muzdarip. AMD kullanıcısıyım. NVDIA kullananlar için bazı çözümler mevcut fakat "AMD ise bilmiyorum" tarzı sohbetler dönmüş. Yardımcı olabilecek var mı? En kötü ihtimalle, Detroit'in destek ekibi falan var mı sorabileceğim djdjfj
Steam'in kütüphane ekranında oyunun eski sürümlerini indirmeyi deneyin. Bazı oyunlarda yeni patch gelene kadar en iyi çaredir.