Sms virüsü

Taylorrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba bana bir numaradan mesaj gelmiş işte çekilişe katılmaya hak kazandınız hemen başvuru formunu doldurun demiş bir site linki koymuş. Ben dalgındım linke tıklamadım diye düşünüyorum ama panik yaptım ya tıkladıysam diye ve kasper, eset ve malwarebytes ile taradım telefonu sıkıntı çıkmadı. Googledan bana gelen linke baktım bir tane sitenin linkiymiş.Ben tıklamadım diye düşünüyorum ama tıklasaydım virüs bulaşsa tarama yaparken uyarı verir miydi?

ilkaybaki

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Merhaba,

Telefona bulaşan virüs olsaydı tarama yaparken birinden biri kesinlikle uyarı verecektir, hatta malwarebytes kesinlikle uyarı verirdi.

Linke tıklamadığınız sürece korkmanıza gerek yoktur.

Taylorrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba,

Telefona bulaşan virüs olsaydı tarama yaparken birinden biri kesinlikle uyarı verecektir, hatta malwarebytes kesinlikle uyarı verirdi.

Linke tıklamadığınız sürece korkmanıza gerek yoktur.
Teşekkürler attığı linkteki site uzantısı xyz liydi. Ben linke tıklamadım diye hatırlıyorum umarım bir şey olmaz

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Teşekkürler attığı linkteki site uzantısı xyz liydi. Ben linke tıklamadım diye hatırlıyorum umarım bir şey olmaz
Merhaba,

Bu kadar endişe duyuyorsanız, verilerinizi yedekleyerek Hard Reset atabilirsiniz. Eğer ki virüs olsaydı zaten uyarı verirdi kullandığınız uygulamalar.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Telefonda önemli bağlı hesaplar varsa kullanıcı adı, şifre, e-mail gibi bilgileri değiştirin.