Yardım PS4 HDD den SSD ye Geçme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JCVD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JCVD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PS4 ümdeki dahili hdd yi çıkarıp 2.5 " ssd takmayı düşünüyorum değiştirmekte sıkıntı yok fakat şu usb ye yazılımı atıp onu ps4 e kurma olayını çözemedim yardımcı olacak varmı

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
PS4 ümdeki dahili hdd yi çıkarıp 2.5 " ssd takmayı düşünüyorum değiştirmekte sıkıntı yok fakat şu usb ye yazılımı atıp onu ps4 e kurma olayını çözemedim yardımcı olacak varmı
Hocam fazla kolay bir iş. Tonlarca rehber mevcut. Kafanıza takılan yer neresi ?

JCVD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam fazla kolay bir iş. Tonlarca rehber mevcut. Kafanıza takılan yer neresi ?
şimdi buldum bulmasına videolar falanda galiba ps int. sitesi güncellenmiş ve yazılımı indireceğimiz yer değişmiş yanlış bir şey yapmamak için sordum

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
  1. Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 olarak biçimlendirilmiş bir USB cihazında "PS4" adlı bir klasör oluşturun. Bu klasörün içinde "UPDATE" (Güncelleme) adlı başka bir klasör oluşturun.
  2. Yeniden yükleme dosyasını indirin (aşağıdaki düğme) ve "UPDATE" (Güncelleme) klasörüne kaydedin. Dosyayı "PS4UPDATE.PUP" adıyla kaydedin.
  3. Dosyayı içeren USB sürücüsünü PS4 konsoluna takın.
  4. PS4 konsolunu Güvenli Mod'da başlatın: Güç düğmesini basılı tutun, ikinci bip sesini duyduktan sonra düğmeyi serbest bırakın.
  5. Yedinci Güvenli Mod seçeneği olan Sistem Yazılımını Yeniden Yükle öğesini seçin.
  6. USB Depolama Cihazından Güncelle > Tamam öğesini seçin.
PS4 konsolunuz dosyayı algılamazsa klasör adları ve dosya adının doğru olup olmadığını kontrol edin. Klasör adları ve dosya adını büyük harf kullanarak girin.

PS4 konsolunda sistem yazılımını güncelleme bu linkte var.