Cooler Master Mastergel Maker siparişi verdim. Sipariş verdiğim macun nasıldır?Dünyanın en iyisini kullan derim. Thermal grizzly conductonaut ama kullanım şekline iyi bak. Metalik macun bu devreyi korumak için oje kullanabilirsin veya devre koruyucu sıvı var.
Bu üyeyi dinlemeyin, her ürüne kullanıyorum diyerek insanlara öneriyor.ben burdan aldım yorumları falan iyiydi
En Çok Tıklanan Bağlantılar - TrendLinkler.com
Türkiyede en çok tıklama alan bağlantılara buradan ulaşabilirsiniz..ay.live
Sipariş verdiğim Mastergel Maker geldikten sonra uygun bir zamanda sıcaklık testleri yaparım.AIDA64 yazılımı ile 15 dakikalık [sadece] Stress FPU [işaretli] testi yapıp sonuçları paylaşır mısın?
(Clocks ve Statististics sekmelerinin ekran görüntüleri olabilir.)
(Sistemi yeniden başlattıktan sonra AIDA64 yazılımını başlatman ve hiçbir program açmadan 15 dakika kadar bir süre sonra testi gerçekleştirmen uygun olur.)
![]()
AIDA64 Extreme v7.70 Download
AIDA64 Extreme is a streamlined Windows diagnostic and benchmarking software for home users. AIDA64 Extreme provides a wide range of features to aswww.techpowerup.com
Termal macun uygulamadan ve uyguladıktan sonra, aynı şartlar altında (oda sıcaklığı hesaba katılarak, test koşulları vs.) önerdiğim test gibi birkaç testi yapman macunun ne derece fark yarattığını gözlemlemek adına yardımcı olacaktır.Sipariş verdiğim Mastergel Maker geldikten sonra uygun bir zamanda sıcaklık testleri yaparım.
Fena değil ama hiçbiri diğeri kadar etkili değil.Cooler Master Mastergel Maker siparişi verdim. Sipariş verdiğim macun nasıldır?
Vernikleri ilk defa duyuyorum. Tam olarak ne için kullanılıyor?Fena değil ama hiçbiri diğeri kadar etkili değil.
metalik macun akmasına karşı devreyi koruyor. Benim masaüstü cpu delidli o metalik sıkılı ekran kartımda da metalik sıkılı devreyi kapladım. Rx 580 var 590 gücünde çalışıyor fanda çok sessiz.Vernikleri ilk defa duyuyorum. Tam olarak ne için kullanılıyor?
Nano modelinden di mi?Cooler Master Mastergel Maker siparişi verdim. Sipariş verdiğim macun nasıldır?