Neredeyse herkes kötü demiş ve problemlerini anlatmış. Problemlerde hafif şeyler değil. Böyle durumlar bu markada çok mu oluyor yoksa şansa mı böyle çıkıyor? Sipariş süresi benim çok da umurumda değil Max 3 haftada gelse yeter.
Site güvenilirdir. Kullanıcılar tarafından yaşanılan sıkıntı, kalitesiz parça kullanmalarından kaynaklı.Neredeyse herkes kötü demiş ve problemlerini anlatmış. Problemlerde hafif şeyler değil. Böyle durumlar bu markada çok mu oluyor yoksa şansa mı böyle çıkıyor? Sipariş süresi benim çok da umurumda değil Max 3 haftada gelse yeter.
İkinci el almak için bu sitelere ihtiyacım yok. Bütçeme göre hep bir ikinci el temiz buldum. Tek pişmanlığım 2015 yılında aldığım sıfır LG g4 idi.
İlk defa duydum şu an sizden. Kendi tarafımdan ya da çevremde buradan alışveriş gerçekleşmediğinden kesin olarak bir kanıya varıp buraya yorum yapamam. Size söyleyeceğim şey, başkalarının da direkt olarak düşüncesine bakmadan kendi düşüncenizle hareket edin böyle şeylerde. Nasıl yapacaksınız bunu? direkt olarak kendiniz inceleme altına alacaksınız, bakacaksınız, göreceksiniz nedir ne değildir. İyi forumlar dilerim.
Site güvenilirdir. Kullanıcılar tarafından yaşanılan sıkıntı, kalitesiz parça kullanmalarından kaynaklı.