Soru Instagram bot hesaplar hikayeme bakıyor ve hikayemi beğeniyor

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Instagram hesabımı 2 yıl önce kurdum ve bugüne kadar hiç bot basmadim hesabıma story eklediğim zaman bot hesapların baktığı yetmiyormuş gibi birde beğeniyorlar her beğeneni engelliyorum ama bitmiyorlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-18-16-56-32-074_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2022-12-18-16-56-32-074_com.mi.android.globallauncher.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 450

Yoshiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Ya başka biri size bot basıyorsa
Hocam Telefon kesin virüslü samsung suriye telefon kaspersky error vermiş

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Olabilir ama inşallah yapmıyorlardir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonda virüs yok sadece geliştirici seçenekleri ve USB hata ayıklama modu açık olduğu için 3 sorun yazıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-18-17-10-01-719_com.kms.free.jpg
    Screenshot_2022-12-18-17-10-01-719_com.kms.free.jpg
    43.6 KB · Görüntüleme: 430

Yoshiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Olabilir ama inşallah yapmıyorlardir

Telefonda virüs yok sadece geliştirici seçenekleri ve USB hata ayıklama modu açık olduğu için 3 sorun yazıyor
zaten şaka amaçlıydı

Reaksiyon puanı
19,113
Instagram hesabımı 2 yıl önce kurdum ve bugüne kadar hiç bot basmadim hesabıma story eklediğim zaman bot hesapların baktığı yetmiyormuş gibi birde beğeniyorlar her beğeneni engelliyorum ama bitmiyorlar
Bazı bot hesaplar random olarak hikaye beğeniyorlar. Daha sonra bu kim? hikayemi beğenmiş diye bakıyorsunuz işte fake hesaplar oluyor hikayesi oluyor anladınız.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Siz yapmıyor olabilirsiniz bunu ama yakınınızda birileri botlarla uğraşıyor olabilir, doğal olarak bu da size sıçrıyordur. Bu da mümkün.

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Siz yapmıyor olabilirsiniz bunu ama yakınınızda birileri botlarla uğraşıyor olabilir, doğal olarak bu da size sıçrıyordur. Bu da mümkün.
Bu botlardan kurtulmanın yolu yok mu zaten takipçi olarak değil sadece story izleyen olarak geliolar hesabımı gizliye almadan kurtulmanın yolu yok mu

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Bu botlardan kurtulmanın yolu yok mu zaten takipçi olarak değil sadece story izleyen olarak geliolar hesabımı gizliye almadan kurtulmanın yolu yok mu
Düşünüyorum, engellemeye kalksanız bu hesapları hangi birini engelleyeceksiniz? kaynağı neresi ise bu botlar aynı yerden gönderilmeye devam edilecek. Hesabı gizliye almak ve yeni bir hesaba geçmek dışında bir çözüm yok gibi.

Leon Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Düşünüyorum, engellemeye kalksanız bu hesapları hangi birini engelleyeceksiniz? kaynağı neresi ise bu botlar aynı yerden gönderilmeye devam edilecek. Hesabı gizliye almak ve yeni bir hesaba geçmek dışında bir çözüm yok gibi.
Bu bot hesaplar tüm yorumları ele geçirmiş. ?

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Valla bildirim olarak geldikçe engelliyorum ama biçare 1klık hesabı şimdi bırakmakta olmaz kaynağını bulmaya çalıştım ama neden yapan kişi ben yaptım diye ortaya çıksın ki

Ne güzel bedavaya beğenme kazanıyorsun. Hiç uğraşma bu gidişle fenomen olursun. :tearsofjoy:
Yok sadece story izliyorlar ve story beğeniyorlar postumu beğenmiyorlar veya yorum yapmıyorlar ama hesabımda 1k takipçi olmasına rağmen fotoğraflar fazla beğeni almıyor

jmsdcoder

Asistan
Reaksiyon puanı
115
Sadece bir yol var oda bot basan kişiyi bulmak. Birisi bot basıyor olmalı.. Veya yabancı bir kişi Instagram botu ayarlayıp tüm ülkelere saldırmış.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Türklüğü yüceltmek için yaşa, Türk'e kılıç kaldıran eli kır! - Emir Timur

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Sadece bir yol var oda bot basan kişiyi bulmak. Birisi bot basıyor olmalı.. Veya yabancı bir kişi Instagram botu ayarlayıp tüm ülkelere saldırmış.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Türklüğü yüceltmek için yaşa, Türk'e kılıç kaldıran eli kır! - Emir Timur
Sahipkıran Emir Timur ne alaka la

jmsdcoder

Asistan
Reaksiyon puanı
115
Sahipkıran Emir Timur ne alaka la
havalı olalım diye .d süs için kanka

seviyorum böyle şeyler yapmayı

seviyorum böyle şeyler yapmayı