Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Ronaldo veya Messi alsın istiyordum. Ronaldo yok, o nedenle Messi alsın istiyorum. Yani Arjantin.Final maçı başladı. Fransa :2 Arjantin :2 sizce sonuç ne olur??
Ronaldo reis yaaa ??Ronaldo veya Messi alsın istiyordum. Ronaldo yok, o nedenle Messi alsın istiyorum. Yani Arjantin.
Fransa alır.Final maçı başladı. Fransa :2 Arjantin :2 sizce sonuç ne olur??
Messi'den başka kimse yok mu Arjantin'de??Maç başladığında messinin işini bitireceklerdi. Topa vuracam diye bacağına vuracaklardı.![]()
Messi olmasa garanti kaybederlerdi. Şuan penaltı kullanılıyooor.Messi'den başka kimse yok mu Arjantin'de??
3 3 mü?Messi olmasa garanti kaybederlerdi. Şuan penaltı kullanılıyooor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fransa attı 3-3 olduu.![]()
Heyecanlı bekleyiş ?Penaltılara kaldı.
290 liram yandı...Şampiyoooonnluuuuk Arjantiniinnnn...?
Arjantin aldı.Fransa kazansın istiyordum.
Aldılar ???Şampiyoooonnluuuuk Arjantiniinnnn...?
Arjantin aldı ?? emegi geçen herkesi tebrik diyoruz ????Fransa kazansın istiyordum.
Emegi geçen herkesi tebrik ediyoruz ???Final maçını izleyip Arjantin'in kazandığını görüp coştuktan sonra artık sıkıcı hayatıma devam edebilirim (!)
Keşke bende sıkıcı hayatıma devam etsem. Artık 290lira kaybetmiş sıkıcı hayatıma devam ediyorum.Final maçını izleyip Arjantin'in kazandığını görüp coştuktan sonra artık sıkıcı hayatıma devam edebilirim (!)
Kupon mu bastınız? Futbol cahili olduğum için anlamadımKeşke bende sıkıcı hayatıma devam etsem. Artık 290lira kaybetmiş sıkıcı hayatıma devam ediyorum.
Bastım evet. Normalde yapmayacağım iş. Basmaz olaydım?.Kupon mu bastınız? Futbol cahili olduğum için anlamadım![]()
Bi damacana soğuk su iyi gelir şuan...
Yazık oldu.
Bu hikayede kaybeden sen oldun ??Keşke bende sıkıcı hayatıma devam etsem. Artık 290lira kaybetmiş sıkıcı hayatıma devam ediyorum.
Kaybetsem de kazanacağım Bi hayat.. Nasip olur mu be ??Futbolcular kaybetse bile para kazanıyorlar. Olan bana oldu?
Nasip olsa keşke?Kaybetsem de kazanacağım Bi hayat.. Nasip olur mu be ??
Biz izlemeye gelmişiz be ?Nasip olsa keşke?
Şike çok mide bulandırıcı bişey. Bu maç için söylemiyorum genel olarak hep aynı kişi kazanacaksa mücadelenin bir önemi yok kiFransalı oyuncular ilk defa Arap Yarımadasına geldikleri için midir bilmem, ilk 90 dakika bir şekilde oynayıp uzatmalarda saldılar kendilerini o sıcakta. Mbappe taşıdı Fransa'yı ama nafile. Emiliano Martinez'in duruşundan anladım nasıl sinsi ve atik bir kaleci olduğunu, en az 1 penaltıyı tutacağını. Arjantin güzel top çevirdi ama bitiricileri yoktu.
Ben, her büyük organizasyon gibi futbolun da planlandığını ve yönetildiğini düşünmeye başladım.