Ahmetalks23
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhabalar Bilgisayarımın sistem özellikleri şöyle:Ekran kartı gt430 2gb vram işlemci i32120 ram 4gbkingston depolama 350gbhdd acaba Gta v asetto corsa açarmı
aga alırsam lowda oynarımda korkuyorum 75 tl boşa gidecek diye kasacak diyeAssetto corsa açmaz yada düşükte kasma/donma ile oynarsınız. Gta5 de orta ayarlarda 30fps alabilirsiniz.
şuanda bilgisayarımda valorantta 100 minimum70 gta 4 40 fps arası cs go 60 80 civarı fps alıyorumDüşükte 45-50 alırsınız.
Gta4'de 40fps almanızın nedeni optimizasyon problemli olması. İnanın bana gta5'de gta4'den daha yüksek fps alırsınız.şuanda bilgisayarımda valorantta 100 minimum70 gta 4 40 fps arası cs go 60 80 civarı fps alıyorum
aga sizin dedikleriniz ile cesaretlenip alacağım fakat gta v mi preminum edition mu alayımGta4'de 40fps almanızın nedeni optimizasyon problemli olması. İnanın bana gta5'de gta4'den daha yüksek fps alırsınız.
Bence ilk crackli indirin bir bakın size zevk verecekmi performansı. Eğer verirse alırsınız. Sisteminiz minimum gereksinimleri karşılıyor aslında ama ne olur ne olmaz.aga sizin dedikleriniz ile cesaretlenip alacağım fakat gta v mi preminum edition mu alayım
Dostum tavsiye olarak ufak bir bütçe yaratıp 3. nesil i5 işlemci, GTX 9XX&10XX serisi ekran kartı ve +4gb ram alman gün sonunda seni çok çok öteye taşır.şuanda bilgisayarımda valorantta 100 minimum70 gta 4 40 fps arası cs go 60 80 civarı fps alıyorum
Belki bu sistemi yeni toplamıştır bütçe okadardır. Ama öte yandan dediğiniz çok mantıklı.Dostum tavsiye olarak ufak bir bütçe yaratıp 3. nesil i5 işlemci, GTX 9XX&10XX serisi ekran kartı ve +4gb ram alman gün sonunda seni çok çok öteye taşır.
ya valla bütçem yoktu ekran kartımı daha yeni aldım fakat ram almak istiyorum alırım da büyük ihtimalleDostum tavsiye olarak ufak bir bütçe yaratıp 3. nesil i5 işlemci, GTX 9XX&10XX serisi ekran kartı ve +4gb ram alman gün sonunda seni çok çok öteye taşır.
nereden indirebilirm tavsiye varmıBence ilk crackli indirin bir bakın size zevk verecekmi performansı. Eğer verirse alırsınız. Sisteminiz minimum gereksinimleri karşılıyor aslında ama ne olur ne olmaz.