Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Amiiiin?sürünmeyelim yeter
Ben tekne istiyorum sen yine iyisin ???Sıkıntısız rahat bir yıl geçirmek. 'çok zor bir şey istemiş olabilirim.'![]()
Yazın bir markete tekne gelmişti diye hatırlıyorum. 2023 yılında uygun fiyata gelebilir takip et.Ben tekne istiyorum sen yine iyisin ???
A 101 'e gelmişti ama motoru yoktu en ucuz motorda 150 bin TL canım ülkem ya ???? ben napayım motorsuz tekneyi küvette mi yüzdüreyim ??Yazın bir markete tekne gelmişti diye hatırlıyorum. 2023 yılında uygun fiyata gelebilir takip et.![]()
A 101 'e gelmişti ama motoru yoktu en ucuz motorda 150 bin TL canım ülkem ya ???? ben napayım motorsuz tekneyi küvette mi yüzdüreyim ??
Lozan'ın gizli bir maddesinde gizli maddelerin açığa çıkartılması yasak olduğu yazıyor.Lozan'ın sırlarının açığa çıkmasını bekliyorum![]()
Lozan'ın sırlarının açığa çıkmasını bekliyorum![]()
Kendin için beklentin bu mu gerçekten ??Lozan'ın sırlarının açığa çıkmasını bekliyorum![]()
bir tarih yok mudur? ya 2053 falan![]()
Kayıkçı küreği iş görürmüydü acaba? ?
Lozan'ın gizli bir maddesinde gizli maddelerin açığa çıkartılması yasak olduğu yazıyor.![]()
2053 tertemiz bir tarih degil mi ya sanki her şeyin açığa çıkması için yaratılmış gibi ???bir tarih yok mudur? ya 2053 falantekrar baksınlar.
2123 olduğu yazıyor. ?bir tarih yok mudur? ya 2053 falantekrar baksınlar.
aynen 2023 gibi2053 tertemiz bir tarih degil mi ya sanki her şeyin açığa çıkması için yaratılmış gibi ???