Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Yine tükürdüğünü yalama yine bir AKP klasiği.3 yıl önce Sisiye nefret kusup bugün hiçbir şey olmamış gibi görüşmek harika bir duruş olsa gerek.??? Tayyip Erdoğan yine şaşırtmadı.???

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sisi'yi gram sevmem ülkenin seçilmiş başbakanını darbe ile devirip halkına kurşun sıkmış kendisine muhalif neredeyse adam bırakmamış hepsini ya astırmış ya içeri attırmış birisi.

Lakin her zaman öncelik bizim ülkenin çıkarı olmalı politikada. Doğu Akdeniz'de ki haklarımız için şuan Mısır ile aynı Libya'da olduğu gibi bir anlaşma imzalamız şart...

Not: ALtta ki video'nun kanalı Türkiye'de yasaklı böyle sitelerden video paylaşmamanı öneririm cezası yaptırımı olabilir. Ayrıca içerisindeki söylemlerin çoğu çarpıtma ve yalan dolan.

1668982308184.png

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Sisi'yi gram sevmem ülkenin seçilmiş başbakanını darbe ile devirip halkına kurşun sıkmış kendisine muhalif neredeyse adam bırakmamış hepsini ya astırmış ya içeri attırmış birisi.

Lakin her zaman öncelik bizim ülkenin çıkarı olmalı politikada. Doğu Akdeniz'de ki haklarımız için şuan Mısır ile aynı Libya'da olduğu gibi bir anlaşma imzalamız şart...

Not: ALtta ki video'nun kanalı Türkiye'de yasaklı böyle sitelerden video paylaşmamanı öneririm cezası yaptırımı olabilir. Ayrıca içerisindeki söylemlerin çoğu çarpıtma ve yalan dolan.

Ekli dosyayı görüntüle 175399
Bilmiyorum bu kanalı levent kırca yazdım attım

Videoyu hazırlayan hazırlamış benlik birşey yok, şikayet videoyu geç git boşver, youtube platformu sonuçta

Video gizli bir platformun ücretli videosu değil youtube sonuçta kabak gibi ortada herkes yazıp görebilir doğru mu?

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bilmiyorum bu kanalı levent kırca yazdım attım

Videoyu hazırlayan hazırlamış benlik birşey yok, şikayet videoyu geç git boşver, youtube platformu sonuçta

Video gizli bir platformun ücretli videosu değil youtube sonuçta kabak gibi ortada herkes yazıp görebilir doğru mu?

Ben uyarımı yaptım. Videonun yalan yanlış olduğunu bile bile paylaşıp yayılmasına yardımcı oluyon.

Alenen bilgi kirliği yalan ve dezorfarmasyon... ( Bir şikayete bakar Cumhurbaşkanına hakaretten ifadeye çağrılman benden söylemesi.) :)

Sonradan ben bilmiyordum görmedim haberim yoktu diyemezsin...

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149

Yıllar önce kötüleyipte şimdi doğu akdeniz için kapısına dayanmak...
Bu şahısdan başkasının işi değil başka kimsede göremezsiniz?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yıllar önce kötüleyipte şimdi doğu akdeniz için kapısına dayanmak...
Bu şahısdan başkasının işi değil başka kimsede göremezsiniz?

Kapısına dayanmak ne alaka ?

Zaten uzun süredir istişavi görüşmeler vardı bakanlık düzeyinde. Katar'da dünya kupası açılış törenlerinde Katar Emirinin öncülüğünde olmuş bu temas...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Ben uyarımı yaptım. Videonun yalan yanlış olduğunu bile bile paylaşıp yayılmasına yardımcı oluyon.

Alenen bilgi kirliği yalan ve dezorfarmasyon... ( Bir şikayete bakar Cumhurbaşkanına hakaretten ifadeye çağrılman benden söylemesi.) :)

Sonradan ben bilmiyordum görmedim haberim yoktu diyemezsin...
Ben silemiyorum moderatörün silmesi lazım

@EFI Shell

Kardeşim sana zahmet başlığı düzenler misin? Alttaki videoyu silerek

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Kapısına dayanmak ne alaka ?

Zaten uzun süredir istişavi görüşmeler vardı bakanlık düzeyinde. Katar'da dünya kupası açılış törenlerinde Katar Emirinin öncülüğünde olmuş bu temas...
Hükümetin tükürdüğünü yalamasını ülke menfaati diyip bizim aklımızla alay eden Tescilli Troll Özkan K sende Tayyip Erdoğan gibi bizleri şaşırtmadın.???

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hükümetin tükürdüğünü yalamasını ülke menfaati diyip bizim aklımızla alay eden Tescilli Troll Özkan K sende Tayyip Erdoğan gibi bizleri şaşırtmadın.???

Siyasetin S'sini bilmiyorsunuz. Resmen çoluk çocuk gibi bakıyorsunuz olaylara... Olaylara ülke devlet millet çizgisinden bakabildiğiniz ne zaman görecez ? ( Büyük ihtimal göremiyecez. Siz körlemesine muhalif olmuşunuz neyi neden eleştirdiğinizi neyi neden savunduğunuzu bilmiyorsunuz daha.)

Not: Sen ne istiyon neyi savunuyon şimdi ? Mısır ile kanlı bıçaklı olalım ve kıyamete kadar konuşmayalım mı diyon ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Benim siyaset kategorisinde yetkim yok maalesef.
Kim kardeşim peki sana zahmet konuya etiketler misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

videoda bişey yok ki.
Bende onu anlamadım video sıkıntılı olsa zaten youtube ta tutmazlar özkan neye gerildi inan anlamadım hayır videoyu çeken hazırlayan ben değilim video kabak gibi ortada herkes rahatlıkla bulur olacak o kadar yazmanız yeter sonra aşağı doğru inin çıkar video.

Videoyu akp chp iyi parti tüm partilerin hatta Erdoğan’ın bile videodan haberi olmadığına ihtimal vermiyorum kendisi şahsi izlemese çevresi haber vermiştir Erdoğan’ın kendisi bile gülüp geçmiştir.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
ortada suç teşkil eden bşey yok.
Oda biliyor zaten video gizli platformda değil youtubeta ve olacak o kadar yazan herkes izleyebilir youtube yasaklı bir sitede değil ayrıca, yani bu videoyu ben atmasam kimse göremeyecekti gibi bir durum söz konusu değil sadece youtube a olacak o kadar yazmanız yeterli?

Bunun sebebini çok iyi biliyorum, kısaca yazayım özkan zaten beni tanır kim olduğumu bilir dünya görüşümü bilir yüzümü görmesede, ona bu forumda en nazik konuşan kişi benim bunuda iyi bilir.

Bu kadar gergin olmasının sebebine gelirsek, son zamanlarda ülkede çok gergin olaylar yaşanıyor, şunun şurasında 2-3 ay önce özkan hdp terörist CHP görüşüyor bu zihniyeti yüzden oy alamaz gibilerinden konuşurdu Allah bilir sisi zamanında sisiyede çok giydirmiştir, ama gün geldi çattı akp hdp ile görüştü ve bu konuda çok katı olan Bahçeli doğaldır normaldir çıkışı yaptı, günlerdir kendiside hdp ile görüşme normaldir diyordu, şimdide sisi ile ülkeler arası görüşülmesi normal diyor, ama 2 ay öncesinde tutumu başkaydı.

Yarın hdp ile AKP birbirine girse hdp tutumu tekrar değişecek.

Yani özkan da ne yapacağını şaşırdı, şuan hiçbir sorun yokken bu söylemlerle sindirmeye çalışıyor sosyal medyada çoğu kişi sindirilmeye çalışılıyor, videoyu çeken şahısa gelecek olursak şahıs olacak o kadar skeçi ile Erdoğan’ın söylemlerini birleştirmiş sorun olsa o video orada duramazdı zaten?

Harici olarak maden olayı, taksim olayı, bugün olan olay sisi olayı hdp olayı bunların hepsi birbirine çok yakın zamanda gerçekleşti.

Özkan şunu unutmasın, hükümetler geçicidir millet ve vatan kalıcı, bir ideoloji adına son günlerde yaptığı haraketleri yapmasına gerek yok.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Oda biliyor zaten video gizli platformda değil youtubeta ve olacak o kadar yazan herkes izleyebilir youtube yasaklı bir sitede değil ayrıca, yani bu videoyu ben atmasam kimse göremeyecekti gibi bir durum söz konusu değil sadece youtube a olacak o kadar yazmanız yeterli

Sana diyorum ki şikayete bakar. Mahkeme kararıyla Türkiye'de yasaklanmış kanalın videosu. Sen forumlarda içinde Cumhurbaşkanına hakaretvari söylemler olan yalan iftira olan videoları yaymaya çalışıyorsun gibi oluyor. Alenen bilgi kirliği dezenformasyon ve yalan bilgiler var videoda. Sende buna ortak oluyon.

Bir şikayet olsa direkt ifadeye gidersin benden söylemesi sonra bilmiyordum bilmeden oldu deme :)

Bu kadar gergin olmasının sebebine gelirsek, son zamanlarda ülkede çok gergin olaylar yaşanıyor, şunun şurasında 2-3 ay önce özkan hdp terörist CHP görüşüyor bu zihniyeti yüzden oy alamaz gibilerinden konuşurdu Allah bilir sisi zamanında sisiyede çok giydirmiştir, ama gün geldi çattı akp hdp ile görüştü ve bu konuda çok katı olan Bahçeli doğaldır normaldir çıkışı yaptı, günlerdir kendiside hdp ile görüşme normaldir diyordu, şimdide sisi ile ülkeler arası görüşülmesi normal diyor, ama 2 ay öncesinde tutumu başkaydı.

Alakası bile yok. Ben her zaman derim ki devlet millet ülke çıkarı. Yarın ülkenin faydasına olacağını bilsem Esad ile bile görüşmeliyiz. ( Bunu kaç oldu yazarım. ) Hatta terörü kınasın PKK'yı kınasın ben HDP' ile bile görülmesi anlaşılması taraftarıyım ülke çıkarı için. ( Onları çok sevdiğime değil ülke çıkarı her zaman. ) Sız bu ince çizgiyi kaçırıyorsunuz. Her olayda zamanın ruhu vardır. O günün şartları ile günümüzü kıyaslayamazsınız.

Özkan şunu unutmasın, hükümetler geçicidir millet ve vatan kalıcı, bir ideoloji adına son günlerde yaptığı haraketleri yapmasına gerek yok.

Sen neyi savunuyon neyi eleştiriyon neye karşısın gram anlayamıyorum. AKP ve Erdoğan nefreti ile değilde ülke çıkarı ile bakmaya çalış olaylara.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Sana diyorum ki şikayete bakar. Mahkeme kararıyla Türkiye'de yasaklanmış kanalın videosu. Sen forumlarda içinde Cumhurbaşkanına hakaretvari söylemler olan yalan iftira olan videoları yaymaya çalışıyorsun gibi oluyor. Alenen bilgi kirliği dezenformasyon ve yalan bilgiler var videoda. Sende buna ortak oluyon.

Bir şikayet olsa direkt ifadeye gidersin benden söylemesi sonra bilmiyordum bilmeden oldu deme :)

Alakası bile yok. Ben her zaman derim ki devlet millet ülke çıkarı. Yarın ülkenin faydasına olacağını bilsem Esad ile bile görüşmeliyiz. ( Bunu kaç oldu yazarım. ) Hatta terörü kınasın PKK'yı kınasın ben HDP' ile bile görülmesi anlaşılması taraftarıyım ülke çıkarı için. ( Onları çok sevdiğime değil ülke çıkarı her zaman. ) Sız bu ince çizgiyi kaçırıyorsunuz. Her olayda zamanın ruhu vardır. O günün şartları ile günümüzü kıyaslayamazsınız.

Sen neyi savunuyon neyi eleştiriyon neye karşısın gram anlayamıyorum. AKP ve Erdoğan nefreti ile değilde ülke çıkarı ile bakmaya çalış olaylara.
AKP ve Erdoğandan nefret ediyorum diye birşey yazmadım hatta son derece saygı duyarım?

Kanalın yasağına gediğine bakmadım kanal umrumda değil ben skeçe baktım ama senden sonra baktım yasaklıymış, videoyu yayma gibi bir durum yok video youtube ta zaten, video sakıncalıysa neden duruyor o zaman ona şaşırdım yoksa şimdiye milyon kere kaldırılması lazım neden kaldırılmadı garip değil mi? Bunu youtube a olacak o kadar yazan herkes izledi 7 den 70 e herkes.

Bence sen biraz evham yapıyorsun gibi, sanırsın madenden bitcoin çıkardım ?

Dur bi bakayım ne zaman atılmış youtube a

Evet 4 yıl önce atılmış rahat ol sakıncalı video 4 yıl orada kalamaz, 90 lı yıllarda yapılmış siyasi bir eleştiri ve Erdoğan’ın söylediği sözlerden ibaret bir video.

Özkan rahat ol kardeşim o video 4 senedir orada?? 4 sene halka açık bir platformda herkesin en çok uğradığı bir platform youtube umumi tuvalet gibi bir yer herkese açık

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
AKP ve Erdoğandan nefret ediyorum diye birşey yazmadım hatta son derece saygı duyarım?

Kanalın yasağına gediğine bakmadım kanal umrumda değil ben skeçe baktım ama senden sonra baktım yasaklıymış, videoyu yayma gibi bir durum yok video youtube ta zaten, video sakıncalıysa neden duruyor o zaman ona şaşırdım yoksa şimdiye milyon kere kaldırılması lazım neden kaldırılmadı garip değil mi? Bunu youtube a olacak o kadar yazan herkes izledi 7 den 70 e herkes.

Bence sen biraz evham yapıyorsun gibi, sanırsın madenden bitcoin çıkardım ?

Dur bi bakayım ne zaman atılmış youtube a

Evet 4 yıl önce atılmış rahat ol sakıncalı video 4 yıl orada kalamaz, 90 lı yıllarda yapılmış siyasi bir eleştiri ve Erdoğan’ın söylediği sözlerden ibaret bir video.

Özkan rahat ol kardeşim o video 4 senedir orada?? 4 sene halka açık bir platformda herkesin en çok uğradığı bir platform youtube umumi tuvalet gibi bir yer herkese açık

Bir forumdaşın olarak ben yazayım da gerisini sen bilecen. İstersen PKK propagandası yap banane... Herkes kendi yaptığından sorumlu... Çocuk değilsin sonuçta ama Cumhurbaşkanına hakaretin suç olduğunu bil yani. Bir 5 dk lık şikayete bakar yani şu şu kullanıcı adlı isimin şu forumda mahkeme kararı ile yasaklanmış sitelerin Cumhurbaşkanına hakaret şüphesi olan uygunsuz paylaşımları demesine bakar...

Youtube'ın çalışma prensibini az çok biliyor olman lazım. Firari fetocusundan tut alenin PKK'lısına ne videolar yayınlanıyor oralarda ne isimler canlı yayın açıyor ama videoyu kaldırtamıyorsun. Devlette ne yapıyor mahkeme kararı ile KANALA TÜRKİYE'den erişimi engelliyor. Ama sen Erişimi mahkeme kararı ile engellenmiş sitelerin videosunu yaymaya çalışyorsun.

Ona bakarsan Youtube'da Atatürk'e hakaretten tut dinlere dini değerlere hakaret videolarını bile kaldırtamıyorsun. Bir ara Deniz Baykalın kasedi bile youtube'ta yayınlanıyordu kalkması 1-2 yıl sürdü.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Bide benim anlamadığım yalan diyorsun iftira diyorsun hakaret diyorsun, videoda sadece Erdoğan ve 90 ların skeçi var.
Ben anlamıyorum Erdoğan konuşuyor Erdoğan kendine mi iftira atıyor yalan söylüyor hakaret ediyor? Ben videoda skeç ve Erdoğan’ın konuşması dışında birşey görmedim gören varsa söylesin

Skeç desen Erdoğan’ın adına yapılmış bir skeç değil 90 larda yapılmış dönemin hükümetine yapılmış, dönemin hükümeti bile Levent kırcayı ifadeye çağırmamış

Bir forumdaşın olarak ben yazayım da gerisini sen bilecen. İstersen PKK propagandası yap banane... Herkes kendi yaptığından sorumlu... Çocuk değilsin sonuçta ama Cumhurbaşkanına hakaretin suç olduğunu bil yani. Bir 5 dk lık şikayete bakar yani şu şu kullanıcı adlı isimin şu forumda mahkeme kararı ile yasaklanmış sitelerin Cumhurbaşkanına hakaret şüphesi olan uygunsuz paylaşımları demesine bakar...

Youtube'ın çalışma prensibini az çok biliyor olman lazım. Firari fetocusundan tut alenin PKK'lısına ne videolar yayınlanıyor oralarda ne isimler canlı yayın açıyor ama videoyu kaldırtamıyorsun. Devlette ne yapıyor mahkeme kararı ile KANALA TÜRKİYE'den erişimi engelliyor. Ama sen Erişimi mahkeme kararı ile engellenmiş sitelerin videosunu yaymaya çalışyorsun.

Ona bakarsan Youtube'da Atatürk'e hakaretten tut dinlere dini değerlere hakaret videolarını bile kaldırtamıyorsun. Bir ara Deniz Baykalın kasedi bile youtube'ta yayınlanıyordu kalkması 1-2 yıl sürdü.
Tamam özkan sen daha iyi biliyorsun ben senin kadar bilmiyorum çok uzadı moderatörü çağırdık sonuçta

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Sisi in Rabia out...

Erdoğan'ın dış politikası son derece hatalı. Suriye, Mısır, Israil.
Hepsi ile kavgalı. Bu sayede Yunan ve Fransız at koşturuyor Doğu Akdeniz'de.
Bu ülkeler ile ilişkilerin düzeltilmesi hatadan dönülmesi olacak. Ama çok zaman kaybettik ve bizim boşluğumuz da Yunan doldurdu.

Erdoğan zamanında ne demişti Sisi ile görüşmem darbecileri meşrulaştırmam. Esas derdi darbeciler değil tuttuğu İhvancıların iktidardan gitmesi oldu.

Önemli olan Türkiye'nin çıkarlarıdır. Gerisi boştur.