eSIM konusunda bir limit var mı?

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
e-sim almada sıkıntı yok ancak aynı anda iphone kaç tanesini çalıştırır onu bilemiyorum. eğer cihazın yeni ise apple destekten öğrenip buraya yazarsan çok sevinirm

bycevik

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
YD cihaz için e sim açtırdım diyelim 4 ay sonra bi e sim alsam cihaza taksam kapanmaz mı acaba

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
YD cihaz için e sim açtırdım diyelim 4 ay sonra bi e sim alsam cihaza taksam kapanmaz mı acaba
E-Sim İmei Değiştirme Teknolojisi Değil Sadece Yeni Nesil Bir SIM Kart Teknolojisi Kayıt Süreni Etkilemez Çift Hattında 4+4 Ay Olucak Şekilde 8 Ay İçinde Yine Telefonun Kapanır.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
E sim e geçmek mantıklı mı şuanda ??

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Yönetici
Reaksiyon puanı
63
E sim kac defa alabirz

Bir sınırlama bulunmuyor.

e-sim almada sıkıntı yok ancak aynı anda iphone kaç tanesini çalıştırır onu bilemiyorum. eğer cihazın yeni ise apple destekten öğrenip buraya yazarsan çok sevinirm

iPhone'larda maksimum 1 adet eSIM ekleyebilirsiniz. ABD'de satılan iPhone 14 serisinde ise fiziksel SIM kart girişi bulunmadığı için 2 adet eSIM aktif olarak kullanılabiliyor.

Kapanır :) Telefonunuzun eSIM ile kullanıma açılma sebebi IMEI numarasının farklı olması. Yani telefonunuzda SIM kart girişi için ayrı eSIM için ayrı bir IMEI bulunuyor.

4 ay bir tanesini, 4 ay diğerini kullanarak toplam 8 ay kullanım süresi elde edebilirsiniz.