Soru İphone u vaz geçilmez yapan nedir?

Reaksiyon puanı
4,724
Farzı misal böyle birşey oldu samsung androidten çıktı Apple ile ortak olup ios a geçti bu durumda tercihiniz ne olurdu S23 ultra vs 14 Pro max.

Genelde Apple kullanıcıları hep ios ayrıcalığı der buna istinaden sormak istedim, aynı şekilde bunun hiç olasılığı yok ama iphonelar android oldu diyede yorumlayabilirsiniz.

Asıl sorun iphonu vaz geçilmez yapan nedir?

DarkKnight.

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Farzı misal böyle birşey oldu samsung androidten çıktı Apple ile ortak olup ios a geçti bu durumda tercihiniz ne olurdu S23 ultra vs 14 Pro max.

Genelde Apple kullanıcıları hep ios ayrıcalığı der buna istinaden sormak istedim, aynı şekilde bunun hiç olasılığı yok ama iphonelar android oldu diyede yorumlayabilirsiniz.

Dxomark skoruna göre en iyi ekran 14 Pro da Samsunga göre kameraları daha iyi İşlemci hızı olarak Samsungdan daha İyi ama samsung da kötü değil ikiside Farzı misal ios olsaydı 60-40 yine apple tercih edilirdi diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi olarakda Apple daha iyi Samsungun avantajlı olabileceği tek şet 100x zoom özelliği

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Hocam iphone u bir çok insan için vazgeçilmez yapan 5 tane unsur var.Bunlar: 1-İOS’un sadeliği ve kullanım kolaylığı: İphone u satın alan bir insan sadelik ve bir özelliği yada uygulamayı cihazda rahatlıkla bulabildiği için alır.Android firmalar dolu ve özellikli arayüz koyduğu için android tarafı bazı kullanıcılara karışık gelebiliyor. 2-İşlemci ve yazılım uyumu sayesinde uzun ömür: Her sene Apple işlemcileri kas gücüyle android rakiplerinden önde olmuştur.A11 bionic işlemcili iphone 8 in bile ilk günkü gibi performanslı ve stabil olması insanların iphone tercih etme sebeplerinden biridir. 3-Sosyal medya kalitesi: Günümüzde bir çok insan sosyal medyada paylaşım yapar.İphone lar İnstagram ve snapchatte en iyi kaliteyi sunduğu için insanların tercih etme sebeplerinden biridir.4-Video performansı: YouTube da iphone ve android cihazlarla sürekli kamera testleri yapılır.Fotoğraf tarafında iphone dan iyi çeken cihazlar olmuştur ama iş videoya geldiği zaman iphone un bileğini büken olmamıştır.İphone un video performansında rakipsiz olması insanların tercih etme sebeplerinden biridir. 5-İkinci el: Günümüzde android firmaların yüzlerce model çıkartıp ikinci elde cihazlarını değersizleştirmesi ve buna karşılık Apple ın az model çıkarıp cihazlarını değerli yapması insanların iphone tercih etme sebeplerinden biridir.

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Benim için vazgeçilmez yapan iOS'un kendisi ve cihazların kalitesi. iPhone 12, 13, özellikle 13 Pro'nun çelik çerçevesi vs. el ile tutunca gerçekten kalitesini belli ediyor.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Hiçbişi vazgeçilmez değildir. Zamanında 6s kullanıp 6 plus kullanıp bozulunca giriş seviyesi android alıp androidi kötülemesidir. S23 gibi amiral gemisi kullansalar çok fazla bir fark fark etmezler. Hee sen neden 13 pro aldın derseniz ? Androidin 2. Elde çok değer kaybetmesinden dolayı. Satarken kafam rahat olsun param değer kaybetmesin.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330

Bu Konuda Sağa Sola Savurmaya Gerek Yok Benim İçin Apple'ı Vazgeçilmez Yapan Tek Şey Ayrıcalıklı İşletim Sistemleri IOS,iPadOS,MacOS Vb... Bunlari Samsung Cihazda Kullanabilicek Olsaydim Acikcasi Benim İcin iPhone Defteri Kapanmisti Ama Maalesef Öyle Bi Dünya Yok :/

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

IOS, tasarım, malzeme kalitesi, aksesuar çeşitliliği, 2.el değeri