Qokomow
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
Iphone 5 ios10 olduğu için whatsapp kullanamıyorum. Nasıl telefonumu güncelleyebilirim?
Desteğinin kesildiğini biliyorum ancak çözüm varmıdır merak ediyorum :/Iphone 5 icin destek kesildi.
:/İphone 5 mi kaldı
Çözüm iphone 8 veya 11 almakDesteğinin kesildiğini biliyorum ancak çözüm varmıdır merak ediyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
:/
Jailbreak atarsam güncelleyebilirmiyim peki?Çözüm iphone 8 veya 11 almak
Jailbreak atarsam güncelleyebilirmiyim peki?
Haklısınız sadece meraktan sormuştum. Teşekkür ederim iyi geceler.Kardeşim parası olmayan adamlar gidip 3-3g falan alıp jailbreak atıp günceller. Öyle saçma şey mi olur ? Telefonundan hem uygulama hem de Apple güncelleme desteğini kestiği için kullanamazsın.
Güncel sürümlü bir iphone bulup kendi Apple kimliği ve şifreni girip Whatsapp a indir diyorsun.Daha sonra kendi cihazında indir diyip Whatsapp ı eski sürümde kullanabilirsin.Iphone 5 ios10 olduğu için whatsapp kullanamıyorum. Nasıl telefonumu güncelleyebilirim?
Çok teşekkür ederim geçici çözüm olarak tarihi 1 hafta geri almıştım burda dursun <3Güncel sürümlü bir iphone bulup kendi Apple kimliği ve şifreni girip Whatsapp a indir diyorsun.Daha sonra kendi cihazında indir diyip Whatsapp ı eski sürümde kullanabilirsin.