TV izleme programları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haçlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana tv izleyebileceğim ama içinde müstehcen kanallarda olan bir program önerebilir misiniz?

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hiç kusura bakmayın....Hayır önermem... Müstehcen kanal olan bir şeyi asla önermem.

wooer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Readon TV Movie Radio Player :icon_:

thumbscreen2.JPG

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
lütfen bu formu kirli emellerinize alet etmeyiniz müstehcen paylaşımlar yapmayınız.

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lütfen bu formu kirli emellerinize alet etmeyiniz bu arada arkadaş senin linkin haçlı ne demek? haçlı bence değiştir onu.
Hangi dine mensup olacagına karısamazsın bu ülkede ve bu formda din inanç özgürlüğü vardır.Sadece uygunsuz paylaşım isteginde bulunmasını kınıyorum.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hangi dine mensup olacagına karısamazsın bu ülkede ve bu formda din inanç özgürlüğü vardır.Sadece uygunsuz paylaşım isteginde bulunmasını kınıyorum.
benim kimsenin dini inancına karşı bir garizim yok kimsenin inanışına karşıda saygısız değilim hitap şekline lütfen dikkat et öfkeyle kalkan zararla oturur yanlış anlaşıldım ben kimseye karşı bir terbiyesizliğim olmaz saygılar.:angry:

ademsenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

evet arkadaş dini ile ilgili yrum yapmamış.sadece müstehcen yayına karşıyım demiş.anlayışla karşılamak gerekir.

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tam ihtiyacım olan şeydi ;=) sağolun. hahahaha

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Hayırdır PRaNGA zoruna mı gitti..???...
Kimsenin kimseye karıştığı yok..........