Abaküs Kitap Yeni Başlayanlar için Html5, Css3 ve Javascript Fiyatı - Trendyol
Abaküs Yayınları Yeni Başlayanlar Için Html5, Css3 & Javascrıpt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
örnek alakasız
ben okuyarak çok iyi aklımda tutarım. ancak görsel hafızam o kadar da iyi değildir.ayrıca iyi dinleyemem.Bence yazılım en son kitaptan öğrenilir. HTML-CSS-JS üçlüsünü internetten videolar izleyerek ve sürekli tekrar yaparak daha iyi anlarsınız.
Bencede en son kitaba yönelmeniz en doğrusu. İnternette ücretli / ücretsiz yığınla içerik varken kitabı ana kaynağınız değil 3 yada 4. kaynağınız olarak görün.ben okuyarak çok iyi aklımda tutarım. ancak görsel hafızam o kadar da iyi değildir.ayrıca iyi dinleyemem.
örneğin ben okulda işlediğimiz bir konuyu evde tekrar edip yazarak anlarım.Çok değilse de ne işe yaradığı nasıl çalıştığı hakkında az da olsa fikirlerim var.İzlediğim videolardan örnek videolardan hiç bişey anlamamaktayım. daha önce bu yayının bir kitabnını almıştım ve güzel di ancak bu kitabı okumadım okumuş görmüş biri tarafından öğrenmek istiyorum. ve ya önerdiğiniz kitaplar varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
almamı önerirmisiniz
Eğer kendinizi okuyarak anlıyor olarak düşünüyorsanız alabilirsiniz ancak sürekli tekrar yaparak, sürekli proje geliştirerek yazılımı anlamaya çalışabilirsiniz. Bunlar 1 kitap ile olacak iş değildir.
peki geliştirilebilir mi ku litap beniEğer kendinizi okuyarak anlıyor olarak düşünüyorsanız alabilirsiniz ancak sürekli tekrar yaparak, sürekli proje geliştirerek yazılımı anlamaya çalışabilirsiniz. Bunlar 1 kitap ile olacak iş değildir.
Eğer kendinizi okuyarak anlıyor olarak düşünüyorsanız alabilirsiniz ancak sürekli tekrar yaparak, sürekli proje geliştirerek yazılımı anlamaya çalışabilirsiniz. Bunlar 1 kitap ile olacak iş değildir.
peki geliştirilebilir mi ku litap beniEğer kendinizi okuyarak anlıyor olarak düşünüyorsanız alabilirsiniz ancak sürekli tekrar yaparak, sürekli proje geliştirerek yazılımı anlamaya çalışabilirsiniz. Bunlar 1 kitap ile olacak iş değildir.
çoGelişirsin elbette ama bence de 1. Planda bu olmamalı. Dinleyerek ve uygulamasını anlık olarak görerek yani video eğitim setlerinden çok daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Kitap daha sonraki aşama olabilir, küçük eksikleri kapatmak ve pekiştirmek açısından.
Bencede en son kitaba yönelmeniz en doğrusu. İnternette ücretli / ücretsiz yığınla içerik varken kitabı ana kaynağınız değil 3 yada 4. kaynağınız olarak görün.