hocam anakartınız ile uyumlu bir site buldum buradan desteklenenlere bakabilirsinizMerhabalar laptopuma ssd almak istiyorum anakart modelim: HP 81F6 araştırdım ama sata2-3 , M2 mi bulamadım hangi ssd türünü almalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Teşekkürler. >3hocam anakartınız ile uyumlu bir site buldum buradan desteklenenlere bakabilirsiniz
![]()
SSD & RAM Upgrades | crucial.com
Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later.www-crucial-com.translate.goog
rica ederim <3Teşekkürler. >3
Hocam 3d nand sata ne oluyor ilk defa alacağım pek bı bilgim yok yardımcı olurmusunrica ederim <3
" veri depolama ve aktarma işlemlerinin hızlanmasını sağlayan yeni nesil bellek modelidir"3d nand
sata modeli biliyosunuzdur belki görmüşsünüzdür sata 2.5 sata 3.5 veya m.2 ssd ler
FURY E-sport 128 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu almayı düşünüyorum uygun mudur?" veri depolama ve aktarma işlemlerinin hızlanmasını sağlayan yeni nesil bellek modelidir"
Mesaj otomatik birleştirildi:
sata modeli biliyosunuzdur belki görmüşsünüzdür sata 2.5 sata 3.5 veya m.2 ssd ler
FURY E-sport 128 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu almayı düşünüyorum uygun mudur?
Karıştıryorsun senhocam malesef kullandığınız mdel sata 2.5 i desteklememektedir
Ekli dosyayı görüntüle 175067
hocam üste yazmış anakart modelini hp 81f6 anakartının destekleyip desteklemediğini öğrenmek istiyor sadeceKarıştıryorsun sen
Sata 2 veya 3 var
senin dediğin sata inç kalınlığı
Emin olmak için marka ve model bilmek gerekir.
Dizüstü bilgisayarlarda marka ve model önemli, anakartın değil, dizüstünün marka ve modeli önemlihocam üste yazmış anakart modelini hp 81f6 anakartının destekleyip desteklemediğini öğrenmek istiyor sadece
HP 15-ba026nt laptop modelimDizüstü bilgisayarlarda marka ve model önemli, anakartın değil, dizüstünün marka ve modeli önemli![]()
HP 15-ba026nt laptop modelimDizüstü marka ve modelibi söylersen sana yardımım dokunabilir. dizüstülerde marka ve model önemlidir, masaüstülerde ise anakart![]()
özellikleri böyle ise sata3 destekler:HP 15-ba026nt laptop modelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
HP 15-ba026nt laptop modelim
Ekran kartı m330 gerisi doğru diye biliyorumözellikleri böyle ise sata3 destekler:
HP Notebook - 15-ba026nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.support.hp.com
tr modelleri değişik olabilir. bu sayfayı kaybetme kaydet bi yere, lazım olur sana. ve ssd alacaksan kaliteli bi şey almalısın. furry murry filan alırsan parana yazık olur.Ekran kartı m330 gerisi doğru diye biliyorum
Valorant CS LoL u ssdye geri kalan herşeyi HDD ye atmayı düşünüyorum ama işletim sistemi ile yer kalmayabilir teşekkürlertr modelleri değişik olabilir. bu sayfayı kaybetme kaydet bi yere, lazım olur sana. ve ssd alacaksan kaliteli bi şey almalısın. furry murry filan alırsan parana yazık olur.
Bir de alacaksan 240gb filan almalısın çünkü 120gb artık yetersiz kalmakta, hele bir de oyun filan yüklersen yer kalmaz.
Laptopda tek yer var, ya hdd takacaksın ya da dvd söküp onun yerine ssd takacaksın.Valorant CS LoL u ssdye geri kalan herşeyi HDD ye atmayı düşünüyorum ama işletim sistemi ile yer kalmayabilir teşekkürler
Valla bilmiyorum daha önce masaüstü kullandım yer vardır diye düşünüyordum .d HDD yi çıkartırım ozmn saol. .dLaptopda tek yer var, ya hdd takacaksın ya da dvd söküp onun yerine ssd takacaksın.
sen ikisini birden nereye takacaksın? yer var mı ?
Selam kardeş aynı laptop bendede var ve bir süredir bozuk anakart yandı. Servis desteği kesmiş parçada yokmuş ellerinde internette de aradım bulamadım. Buradaki muhabbetti gördüm bi ihtimal yardımınız dokunur yeni laptopa paramda yok. Bu anakartın yenisini veya ikinci elini nereden bulabilirim?hocam anakartınız ile uyumlu bir site buldum buradan desteklenenlere bakabilirsiniz
![]()
SSD & RAM Upgrades | crucial.com
Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later.www-crucial-com.translate.goog