Hunterlar
Öğrenci
- Katılım
 - 16 Temmuz 2019
 
- Mesajlar
 - 25
 
- Reaksiyon puanı
 - 23
 
- Puanları
 - 3
 
- Yaş
 - 26
 
Samsung Türkiye s22 serisi bugün Android 13 aldı one ui 5 ile gelişmiş güvenlik ve özellikler sunmakta güncelleme boyutu ise 3.320gb olarak karşımıza çıkmakta
Tabii yenilikler den haberin yok samsung artık 4+5 güncelleme sisteminden haberin olsun hatta Samsung'un 5 yıl güncelleme alacak cihazları belli oldu! burada mevcut ve ios tamamen kısıtlı bir çok şey için bende bilmeni istedim.Amiral gemisi cihaza Güncelleme geldiği için mutlu olan samsung kullanıcıları adı altında bir başlık açıp 6-7 sene güncelleme alacak iPhone ile yorum yazmak istedim
Güle güle kullanınTabii yenilikler den haberin yok samsung artık 4+5 güncelleme sisteminden haberin olsun hatta Samsung'un 5 yıl güncelleme alacak cihazları belli oldu! burada mevcut ve ios tamamen kısıtlı bir çok şey için bende bilmeni istedim
İos çok kısıtlı? Siz Samsung cihazlarınızda ne yapıyorsunuz? Atom mu parçalıyorsunuz? Bir tutturmuşsunuz özgürlük.Bende yıllarca android kullandım.Şu anda ios kullanıyorum.Androidde tek aradığım şey reklamsız YouTube.Onun dışında aradığım bir şey yok.Kişiselleştirme diyeceksen Apple tarafındada Jailbreak diye bir şey var.??Tabii yenilikler den haberin yok samsung artık 4+5 güncelleme sisteminden haberin olsun hatta Samsung'un 5 yıl güncelleme alacak cihazları belli oldu! burada mevcut ve ios tamamen kısıtlı bir çok şey için bende bilmeni istedim.
Bence gayet kısıtlı bende sonradan farkına varıp Android ekosistemine geçiş yaptım Android sunulan bir çok özelliği samsung örnek veriyorum 2011 de vermiş ve donanım özelliği bu sadece yazılım değil yazılma gelicek olursak youtube reklamsız izlemenin Android te tonlarca yolu var tabii biraz bu tarz şeyleri göz önünde bulundurmak gerekİos çok kısıtlı? Siz Samsung cihazlarınızda ne yapıyorsunuz? Atom mu parçalıyorsunuz? Bir tutturmuşsunuz özgürlük.Bende yıllarca android kullandım.Şu anda ios kullanıyorum.Androidde tek aradığım şey reklamsız YouTube.Onun dışında aradığım bir şey yok.Kişiselleştirme diyeceksen Apple tarafındada Jailbreak diye bir şey var.??
İphone da Jailbreak ile yüzleş sonra yorum yap.Jailbreak yapılan iPhone da androidde yaptığın bir çok şeyi yapabiliyorsun.Bence gayet kısıtlı bende sonradan farkına varıp Android ekosistemine geçiş yaptım Android sunulan bir çok özelliği samsung örnek veriyorum 2011 de vermiş ve donanım özelliği bu sadece yazılım değil yazılma gelicek olursak youtube reklamsız izlemenin Android te tonlarca yolu var tabii biraz bu tarz şeyleri göz önünde bulundurmak gerek
Yaptım teşekkürler apple fan ??İphone da Jailbreak ile yüzleş sonra yorum yap.Jailbreak yapılan iPhone da androidde yaptığın bir çok şeyi yapabiliyorsun.
Samsungun planlı eskitme güncellemelerini övüp beni fanlıkla suçlamak? ??? kimin fanboy olduğu ortada.Yaptım teşekkürler apple fan ??
Android ise Jailbreak yapmana yani Android robot deniyor gerek kalmadan yapabiliyorum hani temel yazılım bozulmadanİphone da Jailbreak ile yüzleş sonra yorum yap.Jailbreak yapılan iPhone da androidde yaptığın bir çok şeyi yapabiliyorsun.
Ben 8plus kadar apple kullandım ama çok bi esprisi yok herkesce fark ortada ha şuna gelirsek apple in bir çok işlemcisini samsung üretmiştir.Samsungun planlı eskitme güncellemelerini övüp beni fanlıkla suçlamak? ??? kimin fanboy olduğu ortada.
Android ne kadar özgür olursa olsun hiç bir zaman ios kadar uzun ömürlü değil.Android ise Jailbreak yapmana yani Android robot deniyor gerek kalmadan yapabiliyorum hani temel yazılım bozulmadan
Samsung sadece 6s in işlemcisini üretti.Onuda eline yüzüne bulaştırdı.??? Samsungun ürettiği işlemcileri görüyoruz.888 de 8 gen 1 de ısınma ve aşırı pil tüketiminden dolayı ağır eleştirilen işlemciler.Hepsini geçtim 2022 yılında hala amiral gemisi cihazlarda batarya olayını becerememiş bir markanın Apple dan daha iyi olduğunu iddia etmek ya akıl tutulması yada fanboyluktur.??? Neyse sen fazla yazma.S22 kullanıyorsun ya şarjın bitmesin.???Android ise Jailbreak yapmana yani Android robot deniyor gerek kalmadan yapabiliyorum hani temel yazılım bozulmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 8plus kadar apple kullandım ama çok bi esprisi yok herkesce fark ortada ha şuna gelirsek apple in bir çok işlemcisini samsung üretmiştir.
Android hangi cihazda kullanıma sunulduğu önemli bence ama neyse?Android ne kadar özgür olursa olsun hiç bir zaman ios kadar uzun ömürlü değil.
Dediğini dikkate almalıyım zaten prizden yazıyorum hep takılı duruyor yetmiyor 10dkka filan gidiyor ??? dün akşam 23 ten beri %50 şarjla kullanıyorum internet bağlantımı vs kapatmadan ve şarjım %20 hala teşekkürler bilgilendirme içinAndroid ne kadar özgür olursa olsun hiç bir zaman ios kadar uzun ömürlü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung sadece 6s in işlemcisini üretti.Onuda eline yüzüne bulaştırdı.??? Samsungun ürettiği işlemcileri görüyoruz.888 de 8 gen 1 de ısınma ve aşırı pil tüketiminden dolayı ağır eleştirilen işlemciler.Hepsini geçtim 2022 yılında hala amiral gemisi cihazlarda batarya olayını becerememiş bir markanın Apple dan daha iyi olduğunu iddia etmek ya akıl tutulması yada fanboyluktur.??? Neyse sen fazla yazma.S22 kullanıyorsun ya şarjın bitmesin.???
Android hangi cihazda kullanıma sunulduğu önemli bence ama neyse?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğini dikkate almalıyım zaten prizden yazıyorum hep takılı duruyor yetmiyor 10dkka filan gidiyor ??? dün akşam 23 ten beri %50 şarjla kullanıyorum internet bağlantımı vs kapatmadan ve şarjım %20 hala teşekkürler bilgilendirme için
Yav he he inandım inandım.S22 nin muhteşem batarya performansı.??? Özellikle S22 nin bataryasını övenler izlemeli.???Android hangi cihazda kullanıma sunulduğu önemli bence ama neyse?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğini dikkate almalıyım zaten prizden yazıyorum hep takılı duruyor yetmiyor 10dkka filan gidiyor ??? dün akşam 23 ten beri %50 şarjla kullanıyorum internet bağlantımı vs kapatmadan ve şarjım %20 hala teşekkürler bilgilendirme için
Apple işte naaparsın priz yüzü görmüyor ??Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav he he inandım inandım.S22 nin muhteşem batarya performansı.??? Özellikle S22 nin bataryasını övenler izlemeli.???
8 Gen 1'i Samsung üretti, 8+ Gen 1'i ise Apple A serisini üreten TSMC üretti, 8+ Gen 1 kadar ısınan bir işlemci yok şu an piyasada, 12S Ultra yük altında 56-57 derecelerde çalışıyor testlerde maksimum 61-60 dereceyi görüyor ve bu mobil çipler için çok fazla ve 8 Gen 1 ile neredeyse aynı performanstalar, zaten iPhone 13'de çok serin çalışan bir cihaz değil S22 ile aralarında taş çatlasa 3-4 derece fark oluyor.Samsungun ürettiği işlemcileri görüyoruz.888 de 8 gen 1 de ısınma ve aşırı pil tüketiminden dolayı ağır eleştirilen işlemciler.
Peki iOS ile ne yapıyorsun uzaya falan mı çıkıyorsun? Jailbreak yasal değil ki.İos çok kısıtlı? Siz Samsung cihazlarınızda ne yapıyorsunuz? Atom mu parçalıyorsunuz? Bir tutturmuşsunuz özgürlük.Bende yıllarca android kullandım.Şu anda ios kullanıyorum.Androidde tek aradığım şey reklamsız YouTube.Onun dışında aradığım bir şey yok.Kişiselleştirme diyeceksen Apple tarafındada Jailbreak diye bir şey var.??
İphone 13 serin cihaz değil diyen arkadaş, Hayatında kaç kere teknosadaki demo cihaz harici 13 ü eline aldında Serin değil diyosun. İphone 11 ilin ile 13 birmi sanıyosun8 Gen 1'i Samsung üretti, 8+ Gen 1'i ise Apple A serisini üreten TSMC üretti, 8+ Gen 1 kadar ısınan bir işlemci yok şu an piyasada, 12S Ultra yük altında 56-57 derecelerde çalışıyor testlerde maksimum 61-60 dereceyi görüyor ve bu mobil çipler için çok fazla ve 8 Gen 1 ile neredeyse aynı performanstalar, zaten iPhone 13'de çok serin çalışan bir cihaz değil S22 ile aralarında taş çatlasa 3-4 derece fark oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki iOS ile ne yapıyorsun uzaya falan mı çıkıyorsun? Jailbreak yasal değil ki.
Hayır YouTube üzerindeki testlerden rahatlıkla erişebilirsiniz. iPhone 13, senesine göre diğer amiral gemilerine göre serin aslında.İphone 13 serin cihaz değil diyen arkadaş, Hayatında kaç kere teknosadaki demo cihaz harici 13 ü eline aldında Serin değil diyosun. İphone 11 ilin ile 13 birmi sanıyosun
iOS’un sadeliği ve kullanım rahatlığı ben dahil bir çok insanı fazlası ile mutlu ediyor.Jailbreak yasal değil? Peki paralı uygulamaları beleş indirmek için Apk kullanmak,Reklamsız YouTube için çakma YouTube programları kullanmak,Root ve Rom olayları yasal mı? Şu yaptığın yorumu bir iPhone kullanıcısı yapsa saygı duyar tek kelime yazmazdım ama android kullanan birinin bu yorumu yapması bana tuhaf geliyor.8 Gen 1'i Samsung üretti, 8+ Gen 1'i ise Apple A serisini üreten TSMC üretti, 8+ Gen 1 kadar ısınan bir işlemci yok şu an piyasada, 12S Ultra yük altında 56-57 derecelerde çalışıyor testlerde maksimum 61-60 dereceyi görüyor ve bu mobil çipler için çok fazla ve 8 Gen 1 ile neredeyse aynı performanstalar, zaten iPhone 13'de çok serin çalışan bir cihaz değil S22 ile aralarında taş çatlasa 3-4 derece fark oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki iOS ile ne yapıyorsun uzaya falan mı çıkıyorsun? Jailbreak yasal değil ki.
Jailbreak yasal değil, ROM, root vs. yasal. Android'e daha özgür demeleri buradan geliyor aslında, ayrıca APK'ı indirmekte yasal değil ama yasa dışıda değil, APK'ı yapan siteler direkt suçlu oluyor bu durumda. Yıllardır kapanmayan APK indirme siteleri va.iOS’un sadeliği ve kullanım rahatlığı ben dahil bir çok insanı fazlası ile mutlu ediyor.Jailbreak yasal değil? Peki paralı uygulamaları beleş indirmek için Apk kullanmak,Reklamsız YouTube için çakma YouTube programları kullanmak,Root ve Rom olayları yasal mı? Şu yaptığın yorumu bir iPhone kullanıcısı yapsa saygı duyar tek kelime yazmazdım ama android kullanan birinin bu yorumu yapması bana tuhaf geliyor.
Rom ve Root olayları yasal değil.Sen bugün S22 aldın diyelim.Cihazı rootladığın zaman garanti gider.Root olayını Samsung servisi kabul etmiyor.Gidip sorabilirsin.Jailbreak yasal değil, ROM, root vs. yasal. Android'e daha özgür demeleri buradan geliyor aslında, ayrıca APK'ı indirmekte yasal değil ama yasa dışıda değil, APK'ı yapan siteler direkt suçlu oluyor bu durumda. Yıllardır kapanmayan APK indirme siteleri va.
Peki bilmiyordum teşekkür ederim.Rom ve Root olayları yasal değil.Sen bugün S22 aldın diyelim.Cihazı rootladığın zaman garanti gider.Root olayını Samsung servisi kabul etmiyor.Gidip sorabilirsin.
kullanım rahatlığı tartışılır ama sen gidipte apk da yasak dersen başka apk yasak fln değil yasak olsa kilit vs koyarla jailbreaka koydukları gibiiOS’un sadeliği ve kullanım rahatlığı ben dahil bir çok insanı fazlası ile mutlu ediyor.Jailbreak yasal değil? Peki paralı uygulamaları beleş indirmek için Apk kullanmak,Reklamsız YouTube için çakma YouTube programları kullanmak,Root ve Rom olayları yasal mı? Şu yaptığın yorumu bir iPhone kullanıcısı yapsa saygı duyar tek kelime yazmazdım ama android kullanan birinin bu yorumu yapması bana tuhaf geliyor.
Dünyada gördüğüm en yersiz en saçma tatmin yorumu. O dönemlerde herkes one ui 5 bekliyordu ne zaman çıkacak ne zaman çıkacak diye. Çünkü inanılmaz güzel bir güncelleme. Adam da gelince paylaşmış işte sevinip. Burada olay amiral gemisine güncelleme gelmesi mi sence ? Boş boş, milletin canını sıkacak şeyler paylaşmayın. İnternete sizin başkalarını aşağılayıp tatmin olma yorumlarınızı görmek için para vermiyor kimse emin olun.Amiral gemisi cihaza Güncelleme geldiği için mutlu olan samsung kullanıcıları adı altında bir başlık açıp 6-7 sene güncelleme alacak iPhone ile yorum yazmak istedim