MessiSevdalısıRonaldo
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 60
XR, XS Max, 11 sizce hangisi alınır? Ben XS Maxe sıcak bakıyorum ancak sizlerinde fikrini almak istedim
İphone 11 almanı tavsiye ederim.Xs max güzel cihaz ama eksikleri var.Mesela kamerada gece modu yok,ultra geniş açı lens yok,ön kamerada 4K video yok.Stereo hoparlör deneyimi 11 kadar iyi değil.Hepsini geçtim İkisininde ekranı 60hz olsada dokunmatik hassasiyeti 11 de daha iyi.Üçü arasında 11 en mantıklısı ama İps ekran sevmiyorum İllaki amoled ekran olmalı diyorsan ikinci el 11 Pro yada 11 Pro max de alabilirsin.XR, XS Max, 11 sizce hangisi alınır? Ben XS Maxe sıcak bakıyorum ancak sizlerinde fikrini almak istedim
bende xs max alacağım sanırım, iphone 11 herkesin elinde bu yüzden çok tercih etmek istemiyorum.Ben kameranın bazı özelliklerini göz ardı edip XS Max alırdım, çok daha prestijli, malzeme kalitesi daha iyi ve paneli çok çok daha iyi. Kaldı ki XS Max'de fazlasıyla iyi çekiyor ve 11'den daha fazla ekran süresi veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve XR'ı direkt ele, o düşük bütçeli Dolby Vision'u bile olmayan bir telefon.
XR, XS Max, 11 sizce hangisi alınır? Ben XS Maxe sıcak bakıyorum ancak sizlerinde fikrini almak istedim
Üstad apple telefon dediğin artık yatırım bence krediyle 14 pro al bugün 40 a alırsın seneye 80 e satarsın ben 15 e aldığım 13 proyu geçen hafta 30. a sattım yatırım olarak bak bence en iyisini alişlemcilik pek bir işim yok render almam gerekmiyor yada ağır işler yapmayacağım dediğim gibi 11 herkesin elinde var 11 görmekten bunaldım artık belki ucuz bulursam 11 pro alırım
15 yaşımda kredi nasıl çekeyim üstadÜstad apple telefon dediğin artık yatırım bence krediyle 14 pro al bugün 40 a alırsın seneye 80 e satarsın ben 15 e aldığım 13 proyu geçen hafta 30. a sattım yatırım olarak bak bence en iyisini al
kardeşim aileye durumu anlatmalısın. geçen yıl 15 olan mal şuan 30 lira çekiyor dolara koysan bu karı bırakmıyor 12 liraydı ben aldığımda dolar aynı parayı dolara koysam 25 lira edecekti telden 30 lira aldım bak düşün derim15 yaşımda kredi nasıl çekeyim üstad![]()
Olaya İki Yönden Bakmak Lazım 2 Kameraya Sahip Daha Güncel İşlemcili Bir Telefon Mu İstersin Yoksa Görüntü Olarak Daha Premium Görünen Ve Hissettiren Hala Kaliteli Bir Telefonmu İstersin...XR, XS Max, 11 sizce hangisi alınır? Ben XS Maxe sıcak bakıyorum ancak sizlerinde fikrini almak istedim
İkisi arasında bir tercih yapacaksan 11 al derim.11 in performans ve akıcılığı daha iyi.(Xs max ekran hızı 60hz dokunmatik hızı 90hz 11 ekran hızı 60hz dokunmatik hızı 120hz) 11 in kamerası zoom ve portre hariç daha iyi.11 daha iyi Stereo hoparlör deneyimi sunuyor.Şöyle bir durum var ikinci el 11 Pro alma durumun varsa ikisinide alma zaten.bende xs max alacağım sanırım, iphone 11 herkesin elinde bu yüzden çok tercih etmek istemiyorum.