VIA
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
D diskimde ne olursa olsun hem silerken izin istiyor hem sildiğimde bile bilgisayar kapanıp açıldığında tekrardan yükleniyor
En iyisi Windows kurun. Hasar almış olmalı galiba.D diskimde ne olursa olsun hem silerken izin istiyor hem sildiğimde bile bilgisayar kapanıp açıldığında tekrardan yükleniyor
Ekli dosyayı görüntüle 174668Ekli dosyayı görüntüle 174669Ekli dosyayı görüntüle 174670
Size demek istediğim, Windows'unuzun hasar almış olabileceğiydi. Ek olarak sizden ekran görüntüsü istedim ama atmadınız. Atar mısınız?windows kurmayı biliyorum zaten onun için demedim iki diskim var c diskim m2 olduğu için windowsum kurulu. d diskimde de fotoğraflar ve hız gerektirmeyen oyunlar var harddisk sıfırlaması nasıl yapabilirim
Gerçekten nerde istediğinizi göremedim. nerenin ekran görüntüsünü istiyorsunuzSize demek istediğim, Windows'unuzun hasar almış olabileceğiydi. Ek olarak sizden ekran görüntüsü istedim ama atmadınız. Atar mısınız?
Kullanıcılar yani Users klasöründen bir SS istiyorum.Gerçekten nerde istediğinizi göremedim. nerenin ekran görüntüsünü istiyorsunuz
Anladım. Tek hesap var şuan. Şu komutlar ile Administrator oturumunu etkinleştirebilirsiniz:Ekli dosyayı görüntüle 174674Ekli dosyayı görüntüle 174675
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 174676