Yardım AMD sistem hakkında

karyajpg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bunları alıyorum tüm değerli destekleriniz için teşekkürler aklımda tek kalan soru işareti ryzen 5600'ün ısınma sorunu umarım kasa alev almaz :) sağlıcakla kalın...

KASA

MONİTÖR

KLAVYE

MOUSE

MOUSEPAD

KULAKLIK

karyajpg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hayırlı olsun şimdiden
Hocam o 3 monitör arasında kesinlikle gigabyte modeli alınır di mi? Bir de bu kasa bu işlemciye uygun mudur yoksa soğutucu da alayım mı? Son olarak anakart upgrade'i gerekli mi a502m-e çok kötü diyorlar ben pek anlamıyorum b550m-k ekledim

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Hocam o 3 monitör arasında kesinlikle gigabyte modeli alınır di mi? Bir de bu kasa bu işlemciye uygun mudur yoksa soğutucu da alayım mı? Son olarak anakart upgrade'i gerekli mi a502m-e çok kötü diyorlar ben pek anlamıyorum b550m-k ekledim
Çok basit bir tabir ile anlatmam gerekirse, anakart bileşenler arasında köprü görevi gördüğü için bileşenler arasındaki gecikmeleri önlemek, bileşenlerin verimliliğini artırmak gibi sayısız önemi mevcut. A serisi anakart bence ofis için toplanılmıyorsa alınmaması gerekiyor.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
ısı testlerine bakarsın. öyle hemen alev almaz. bi sorun olursa kendini kapatır zaten kasa... baktın ki 90 larda geziyor sıcaklık, yan kapağı açarsın, 5-6 derece düşürür.. paran olunca kule tipi soğutucu alırsın. korkma yani ısınıyor diye. ısınacak tabii.

a520 alma tabii ki. geçen de yazdım. b550 soket anakart daha iyi. onu tercih et.
a520 tuşlu telefonsa b550 dokunmatik telefon.. ikisi de konuşturuyor ama dokunmatik olan daha hızlı, daha fazla özellikli. b550 tercih et anakartta.

karyajpg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ısı testlerine bakarsın. öyle hemen alev almaz. bi sorun olursa kendini kapatır zaten kasa... baktın ki 90 larda geziyor sıcaklık, yan kapağı açarsın, 5-6 derece düşürür.. paran olunca kule tipi soğutucu alırsın. korkma yani ısınıyor diye. ısınacak tabii.

a520 alma tabii ki. geçen de yazdım. b550 soket anakart daha iyi. onu tercih et.
a520 tuşlu telefonsa b550 dokunmatik telefon.. ikisi de konuşturuyor ama dokunmatik olan daha hızlı, daha fazla özellikli. b550 tercih et anakartta.
Hocam siparişi verdim b550 eklemiştim sıkıntı yok. incehesap'tan havale yöntemi ile ödeme yaptım ama hâlâ sistemde ödeme yapmışım gibi görünmüyor sıkıntı olmaz di mi?

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Hocam siparişi verdim b550 eklemiştim sıkıntı yok. incehesap'tan havale yöntemi ile ödeme yaptım ama hâlâ sistemde ödeme yapmışım gibi görünmüyor sıkıntı olmaz di mi?
havale 1-2 güne geçer. elinde havale dekontu var. olmadı ararsın adamları dersin ki böyle böyle.. sorunsuz havale yaptıysan sistemlerde görülür.