newcastleunited
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 359
Küçük çaplı bir yatırım planlıyorum 2023 seçimlerinde sizce dolar düşermi?
Düşsede çok fazla bir düşüş olmaz.Kafanda Dolar almak varsa alabildiğin kadar almanı tavsiye ederim.Küçük çaplı bir yatırım planlıyorum 2023 seçimlerinde sizce dolar düşermi?
cok bütçem yok ya 100 TL civarı almayı düşünüyorumDüşsede çok fazla bir düşüş olmaz.Kafanda Dolar almak varsa alabildiğin kadar almanı tavsiye ederim.
hocam eger eminseniz simdiden alayım diyorumTam tersi seçimlerde dolar iyice yükselir. Çünkü seçim ülkeye bir yük.
ülke hiç güzel günler görmeyecek mi hocam ?Tam tersi seçimlerde dolar iyice yükselir. Çünkü seçim ülkeye bir yük.
Evet çünkü her parti için bütçe ayrılıyorTam tersi seçimlerde dolar iyice yükselir. Çünkü seçim ülkeye bir yük.
Haklı çünkü seçimlerde para harcanıyor ve her partiye kaynak ayrılıyor ve büyük boyutta Harcamalar bunlarülke hiç güzel günler görmeyecek mi hocam ?
hep negatif düşünüyoruz
haksız demedim ki benim demek istediğim bu ülke hiç mi refaha kavuşmayacak alım gücümüz artsa dolar düşse biz niye ABD ve diğer ülkeler gibi olamıyoruz eğitim sistemi de düzelmeli bu aradaEvet çünkü her parti için bütçe ayrılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklı çünkü seçimlerde para harcanıyor ve her partiye kaynak ayrılıyor ve büyük boyutta Harcamalar bunlar
ülke hiç güzel günler görmeyecek mi hocam ?
hep negatif düşünüyoruz
İmkanı yok zamların dozu artınca seçmen yüzdesinin arttığını bile düşünmeye başladım artık ?ülke hiç güzel günler görmeyecek mi hocam ?
hep negatif düşünüyoruz
Son umudumuz Ali Babacan mı ?Umut hâlâ var hocam.
Çok berbat bir döneme denk geldim ben lisede iken ülke bu kadar kötü bir durumda değildiİmkanı yok zamların dozu artınca seçmen yüzdesinin arttığını bile düşünmeye başladım artık ?
Kazanma oranları şuan net %80 2023 mart gibi %90 olur, haziranda %100 ile seçimleri alır seçmen sayısı %54+1 ile.
Ruhun şad olsun Aziz nesin
Son umudumuz Ali Babacan mı ?
Ekonomiyi düzeltse düzeltse bu adam düzeltir AKP'de ekonomi bakanıydı biliyorsun hocam
Eğitim sistemi ile eylem planı da gayet iyi en başta YÖK'ü kapatacaklar iyi de yaparlar bence ama bence asıl sorun mülteci sorunu artık mancınık ile mi fırlatırlar konteynıra koyup deniz yolu ile mi ülkelerine gönderirler bilmiyorum çünkü ülkenin demografik yapısı bozuldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok berbat bir döneme denk geldim ben lisede iken ülke bu kadar kötü bir durumda değildi
Bende Ali Babacan ile Ümit Özdağ arasında gidip geliyorum hocam ama benim de hiçbirine güvenim kalmadı çoğu siyasetçi laf salatası yapıyor. AKP'ye asla vermem zaten çünkü ülkenin bu durumda olmasının asıl sebebi AKP'dir.Bende Ali Babacan’ı düşünüyorum ama hiç birine güvenim kalmadı artık.
bende bende tek haneli rakamlara düşürüp seçimden sonra aniden 10 20 diye çıkacağını düşünüyorumşahsi fikrim katarla israille diğer yatırım yapabilecek ülkelerle mısırla barışmalar sonrasında borsaya milyarlarca dolar girdiği haberleri sonra yalanlamaları falan ateş olmayan yerden duman çıkmaz bu dolar kuruyla seçime gidemeyeceklerini biliyolar 2023 te seçimlerden önce doların tek haneli rakamlara düşüreceklerini düşünüyorum tekrar söylüyorum ŞAHSİ FİKRİM
Allah korusun hocam dolar keşke 2-3'e düşse ona bile razıyımbende bende tek haneli rakamlara düşürüp seçimden sonra aniden 10 20 diye çıkacağını düşünüyorum
100 lira ne kadar yükselirkicok bütçem yok ya 100 TL civarı almayı düşünüyorum
Ayıptır sorması Liseden ne zaman mezun oldunuz?Çok berbat bir döneme denk geldim ben lisede iken ülke bu kadar kötü bir durumda değildi
2015'te mezun oldum hocamAyıptır sorması Liseden ne zaman mezun oldunuz?
2021'de mezun oldum bende diploma sisteme geçtiğinde dolar 8.68 civarlarındaydı.2015'te mezun oldum hocam
ben liseden mezun olduğumda dolar 2 tl idi2021'de mezun oldum bende diploma sisteme geçtiğinde dolar 8.68 civarlarındaydı.
hadi hayırlısıAllah korusun hocam dolar keşke 2-3'e düşse ona bile razıyım
bilmiyorum ama tek haneli rakamlara düşüp 20 ye fırlarsa beklentilerim yüksek ama 15 e Felan düşüp 20 ye çıkarsa 100 ü 200 yapsam bile kâfi100 lira ne kadar yükselirki
Hatta bildiğimiz üzere liseden yeni mezun olduğunuzda akıllı tahtalar sınıflara yeni gelmişti doğru mu?ben liseden mezun olduğumda dolar 2 tl idi
Doğrudur hocam ben lise 4'teyken akıllı tahta daha gelmemişti bir de 3 gün staj 2 gün okula gidiyordum. Akıllı tahtaya denk gelmedim yani.Hatta bildiğimiz üzere liseden yeni mezun olduğunuzda akıllı tahtalar sınıflara yeni gelmişti doğru mu?
Düşse bile büyük oranda düşüş bekleme dostum eğer düşerse seçim sonrası yeniden fırlar zatenKüçük çaplı bir yatırım planlıyorum 2023 seçimlerinde sizce dolar düşermi?
Yatırım yapmak için en uygun zaman, devlet seçime kadar kesenin ağzını açıcak bol bol krediler vericek seçimden sonra kısmaya gidecek kısacası şu anda kredi çekip yatırım yapmak için mükemmel zaman. Taksitin sabit kalır ancak yıl sonunda maaşa zam gelicek üstüne seçime doğru bir zam daha düşünüyorlar bundan sonra ki süreçte fiyatlar düşmez ancak cepler artık para görmeye başlayacak gibi görünüyor başka bir çare kalmadı çünkü. Türk lirası da yıllardır dolar karşısın da değer kaybediyor buda zamanla ödeyeceğin "sabit" taksiti zamanla daha kolay ödeyebileceksin demek 5 yıl önceki 500k ile şuan ki 500k takdir edersiniz ki aynı değil.Küçük çaplı bir yatırım planlıyorum 2023 seçimlerinde sizce dolar düşermi?
Göz ardı etmenizi öneririm, günlük yaşantıda çok var böyleleri sonuçtaEvet arkadaşlar, dün Silicone'de Sonic isimli şahıs bana özelden AKP'yi savundu. Kanıtı:
Ekli dosyayı görüntüle 174549Ekli dosyayı görüntüle 174548
Burada açık açık kendi fikrini savunamayacak kadar da fikrinin arkasında duramıyor... Cidden forum ortamında olmasak denilecek çok laf var ama dua etsin, forum ortamındayız.