Samsung rom atma

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Elimde S7262 adında bir cihaz var. Test amaçlı ROM atacağım. Cihazı en hızlı bir şekilde çalıştırabilecek bir ROM öneriniz var mı?
Cihaz özellikleri: 4 GB hafıza 500 MB RAM işlemcisini bilmiyorum.
Riskli bir yöntem mi? Ve bir videosu var mı?

emir1625

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Elimde S7262 adında bir cihaz var. Test amaçlı ROM atacağım. Cihazı en hızlı bir şekilde çalıştırabilecek bir ROM öneriniz var mı?
Cihaz özellikleri: 4 GB hafıza 500 MB RAM işlemcisini bilmiyorum.
Riskli bir yöntem mi? Ve bir videosu var mı?
@kosi

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Android 5 olsa benim için yeterli. Çok bir şey beklemiyorum

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Son düzenleme:

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve hocam recovery moda girmiyor beyaz bir ekranda kalıyor. Ve şuan beyaz ekrandan çıkmıyor.

@kosi
Odin ile stock rom yükle,daha sonra twrp kuararız

bu model için pek custom rom yok maalesef,sadece Lineage nın bir versiyonu var o da tam model belirtmemiş cihazd çalışmayabilir.Biz yinede deneyelim birlikte

stock rom kurabilir misin yoksa ben mi anlatayım?

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

bu model için pek custom rom yok maalesef,sadece Lineage nın bir versiyonu var o da tam model belirtmemiş cihazd çalışmayabilir.Biz yinede deneyelim birlikte

stock rom kurabilir misin yoksa ben mi anlatayım?
Hocam bilgim sıfır ne yapmam gerektiğini siz anlatırsanız sevinirim

Rom olarak bunu buldum

Hocam beyaz ekranda kaldı.(Resmin kalitesi için kusura bakmayın)

WIN_20221008_19_34_36_Pro.jpg

Son düzenleme:

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Ben bu cihaza custom rom kurmanızı önermem,çünkü android versiyonunu arttırsanız bile o donanımlarla uygulamalar çalışmaz bile.Ha bide romların hatalarını say say bitmez.Onun yerine mevcut cihazı kurtarmaya bakalım.Keşke elinde s3 gibi efsane cihazlardan biri olsaydı,o zaman çok güzel romlar atabilirdik.

Şimdi cihazın pilini çıkar tak,daha sonra güç tuşu+ses arttırma tuşu+ana ekran tuşunu basılı tut,samsung yazısından 1-2 saniye sonra recovery moda girmen gerek.Hiçbir şekilde giremezsen odinden rom atmayı deneyeceğiz fakat o da usb hata ayıklama modunun açık olması gerekli.Şimdilik recovery moda girmeyi dene,bana rapor ver

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ben bu cihaza custom rom kurmanızı önermem,çünkü android versiyonunu arttırsanız bile o donanımlarla uygulamalar çalışmaz bile.Ha bide romların hatalarını say say bitmez.Onun yerine mevcut cihazı kurtarmaya bakalım.Keşke elinde s3 gibi efsane cihazlardan biri olsaydı,o zaman çok güzel romlar atabilirdik.

Şimdi cihazın pilini çıkar tak,daha sonra güç tuşu+ses arttırma tuşu+ana ekran tuşunu basılı tut,samsung yazısından 1-2 saniye sonra recovery moda girmen gerek.Hiçbir şekilde giremezsen odinden rom atmayı deneyeceğiz fakat o da usb hata ayıklama modunun açık olması gerekli.Şimdilik recovery moda girmeyi dene,bana rapor ver
Hocam recovery moda girmiyor beyaz bir ekran geliyor. Ve şuan cihazı normal biçimde açamıyorum.

Ama download moda girebiliyorum

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Samsung S7262 Galaxy Star Plus – Pro Yazılım Yükleme – Ceplik.Com Buradaki rehberi izleyin.Bir yerde takılırsanız yazın buraya.
Hocam herşeyi yaptım yükleme bitti. Şuan ekranda çizgiler var. Yaklaşık 10 dakikadır böyle

Samsung S7262 Galaxy Star Plus – Pro Yazılım Yükleme – Ceplik.Com Buradaki rehberi izleyin.Bir yerde takılırsanız yazın buraya.
Sitede kies kurun yazıyor ama linkini bulamadım

Son düzenleme:

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Hocam herşeyi yaptım yükleme bitti. Şuan ekranda çizgiler var. Yaklaşık 10 dakikadır böyle

Bu çizgili ekranın dışına çıkabiliyor musun? Recovery ya da download moda girebiliyor musun?

Bu çizgili ekranın dışına çıkabiliyor musun? Recovery ya da download moda girebiliyor musun?

Hocam bataryanın altında ki model numarasına bakar mısınım orada model olarak ne yazıyor diye

Bu videoyu takip edin,odinden f reseti isaretlemeyi unutmayın.Yüksek ihtimal stock romdan dolayı olmuştuer.Şuan recovery'e gidebilirseniz wipe data yapın cihaz açılır

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

Hocam bataryanın altında ki model numarasına bakar mısınım orada model olarak ne yazıyor diye

Bu videoyu takip edin,odinden f reseti isaretlemeyi unutmayın.Yüksek ihtimal stock romdan dolayı olmuştuer.Şuan recovery'e gidebilirseniz wipe data yapın cihaz açılır
Model GT-S7262. Çizgili ekrandan çıkmıyor. Ama sanırsam telefon açılıyor çünkü şarja taktığımda ses geliyor.

Hocam şimdide cihaz odin ile bağlandığında kapanıyor

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Önce download moda girelim öyle odine bağlayalım.Usb hata ayıklama modu önceden açık olmadığı için şuan bu halde olabilir.Bu cihaz için farklı stock romları indirip denemenizi öneririm.Çünkü cihazlar eski ve stock romlar bazen ona ait olsa dahi çalışmayabiliyor

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Önce download moda girelim öyle odine bağlayalım.Usb hata ayıklama modu önceden açık olmadığı için şuan bu halde olabilir.Bu cihaz için farklı stock romları indirip denemenizi öneririm.Çünkü cihazlar eski ve stock romlar bazen ona ait olsa dahi çalışmayabiliyor
Hocam bilgisayara bağlamadan açılmıyor. Odin ile dosyaları attıktan sonra böyle oldu.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Download moda girebilmiş olman gerek? Download moda girebiliyor musun?

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Download moda girebilmiş olman gerek? Download moda girebiliyor musun?
Hocam download moda sanırım girebiliyorum çünkü ekranda sadece çizgiler var ama odin ile bağlantı kuruluyor starta bastığımda kapanıyor

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Siz cihazı en başta o beyaz ekrana sokmayı nasıl becermiştiniz?Yanlış twrp mi flaşladınız en başta?

cihazda daha önce usb hata ayıklama modu açılmadığı için şuan yazılım atılmıyor,keşke en başında bana yazsaydınız

son olarak cwm ya da twrp kurmayı deneyelim olmazsa cihaz çöp

ben size dosyaları vereceğim anlatacağım bide öyle deneyelim

Kozmos Games

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Siz cihazı en başta o beyaz ekrana sokmayı nasıl becermiştiniz?Yanlış twrp mi flaşladınız en başta?

cihazda daha önce usb hata ayıklama modu açılmadığı için şuan yazılım atılmıyor,keşke en başında bana yazsaydınız

son olarak cwm ya da twrp kurmayı deneyelim olmazsa cihaz çöp

ben size dosyaları vereceğim anlatacağım bide öyle deneyelim
Hocam bu modelde kronikmiş recovery moda girmiyor beyaz ekran veriyormuş

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
hocam ne yaptınız nasıl sonuçlandı?
bizi bilgilendirebilir misiniz?