Doğaç hasliman
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadan itiş mi? önden itişmi? Hangisi daha iyi Çok merak ediyorum
4 ÇekerArkadan itiş mi? önden itişmi? Hangisi daha iyi Çok merak ediyorum
Yol tutuşu mu istiyorsun hız mı ??Arkadan itiş mi? önden itişmi? Hangisi daha iyi Çok merak ediyorum
Hâlâ ilanda mıymış bu.Merhaba hocam bütçe sorununuz yoksa bu arabayı öneririm
Benim de almak istediğim bir araba
'X-CLUSIVE' BUGATTI CHIRON / ONLY FOR THE BEST... İlan No: 1002848528
Bugatti / Chiron / 8.0 / 'X-CLUSIVE' BUGATTI CHIRON / ONLY FOR THE BEST... sahibinden.comda - 1002848528
EvetHâlâ ilanda mıymış bu.
Kim alacak? ?Hâlâ ilanda mıymış bu.
Kilometresi yüksek alınmaz. ?Merhaba hocam bütçe sorununuz yoksa bu arabayı öneririm
Benim de almak istediğim bir araba
'X-CLUSIVE' BUGATTI CHIRON / ONLY FOR THE BEST... İlan No: 1002848528
Bugatti / Chiron / 8.0 / 'X-CLUSIVE' BUGATTI CHIRON / ONLY FOR THE BEST... sahibinden.comda - 1002848528
Hocam bende 1989 model Mercedes var arkadan itiş gayet güzel duruyor abs sağolsun ?Ön çeker favorim. Bir çok kaza anında arabanın kaymasını önlemek için dahada hızlanman gaza abanman gerekir.
ama arkadan itişli araç için ne yaparsan yap kayma önlenemez. Frene bastın kayar, Gaza yüklendin kayar.
Güzel günlere kazasız belasız kullan kardeş.Hocam bende 1989 model Mercedes var arkadan itiş gayet güzel duruyor abs sağolsun ?
mesajını tekrar-tekrar okudum. Aklıma çok kötü kötü sahneler geldi.Arkadan itiş olayları için yaşlıyım önden çeker yada 4x4 diyim
Arabam bar be zaurum ama bana en acı 20 li yaşlarımda arkadan itiş araç kullanamamak oldu bu saatten sonrada ben istemiyorum volvo kafiGüzel günlere kazasız belasız kullan kardeş.
mesajını tekrar-tekrar okudum. Aklıma çok kötü kötü sahneler geldi.
Bitane de illuminati mesaj ben vereyim.
Ama sana araba bedava olsa arkadan da ittirirsin - öndende.
Yok yok sen benim mesajımı almadın ne söylemek istiyoooomArabam bar be zaurum ama bana en acı 20 li yaşlarımda arkadan itiş araç kullanamamak oldu bu saatten sonrada ben istemiyorum volvo kafi
Vallaha anlamadım ?Yok yok sen benim mesajımı almadın ne söylemek istiyoooomahahahshsh
Arkadan itiş olayları için yaşlıyım dedin ya. Orada dur dedim işteeeeeVallaha anlamadım ?
Lan zaur ??Arkadan itiş olayları için yaşlıyım dedin ya. Orada dur dedim işteeeeeahaaaa yakaladım seniiii
gel yine anlama