Mestra
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 250
Arkadaşlar ben hepsiburada dan laptop aldım windows kurulu şekilde geldi kurulumu yaptim ama begenemedim iade yapılır mı sarj kablosu bozuk çıktı.
Laptopu sıfırlayıp şansımı denesem pekiEdilmez bence öyle olsa satıcı formatlayıp herkesin kullandığını birbirine iteler hoş olmaz buda
Yeni kanun veya yönetmelik veya karaname ne ise artık böyle keyfi iadeleri men ediyor. Lakin yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Önceden renginin beğenmedim diyip iade edebiliyordun. Ben hiç öyle yapmadım ama onun varlığının güvencesini hissediyordum. Şimdi ise ancak hasarlı veya arızalı ve benzeri hallerde iade oluyor. Tabii bu oranın insiyatifine de bağlı.Laptopu sıfırlayıp şansımı denesem peki
Şarj aleti hasarlı geldiYeni kanun veya yönetmelik veya karaname ne ise artık böyle keyfi iadeleri men ediyor. Lakin yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Önceden renginin beğenmedim diyip iade edebiliyordun. Ben hiç öyle yapmadım ama onun varlığının güvencesini hissediyordum. Şimdi ise ancak hasarlı veya arızalı ve benzeri hallerde iade oluyor. Tabii bu oranın insiyatifine de bağlı.
@James Howlett’e de katılıyorum.
Almadan önce inceleseydin bir yerde ? Almazlar tabii.Arkadaşlar ben hepsiburada dan laptop aldım windows kurulu şekilde geldi kurulumu yaptim ama begenemedim iade yapılır mı sarj kablosu bozuk çıktı.
Mağazayla görüş. Bilemeyiz.Şarj aleti hasarlı geldi
Fark edilir deneme derim ve etik olmaz aynısı sana karşı yapılsa hoş olur mu?Laptopu sıfırlayıp şansımı denesem peki
Ekimde girecekti bildiğim kadarıylaYeni kanun veya yönetmelik veya karaname ne ise artık böyle keyfi iadeleri men ediyor. Lakin yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Önceden renginin beğenmedim diyip iade edebiliyordun. Ben hiç öyle yapmadım ama onun varlığının güvencesini hissediyordum. Şimdi ise ancak hasarlı veya arızalı ve benzeri hallerde iade oluyor. Tabii bu oranın insiyatifine de bağlı.
@James Howlett’e de katılıyorum.