FatihBahadr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 39
Söylentiler doğru çıktı, utanmasalar 13’ün üstüne 14 yazıp satacaklar. A15 işlemci, aynı çentik… Ne düşünüyorsunuz?
Ha 13 mini ha 14 mini.Bu seneki A15 %25 daha güçlü olacak ama yine 60 Hz ve Mini modelinin gitmesi çok kötü olmuş , umarım SE4 iPhone 14 Mini niteliğinde olur.
Tasarımın 13 ile tıpa tıp aynı olması saçmalık.
Bu seneki A15 %25 daha güçlü olacak ama yine 60 Hz ve Mini modelinin gitmesi çok kötü olmuş , umarım SE4 iPhone 14 Mini niteliğinde olur.
klasik Apple büyük ihtimalle seneye değiştirmeyi düşünüyorlar. mini modeli 5s kadar olduğu için zaten diğerlerine göre pek tercih edilmiyordu büyük ihtimalle gereksiz buldular ve kaldırdılar.Bu seneki A15 %25 daha güçlü olacak ama yine 60 Hz ve Mini modelinin gitmesi çok kötü olmuş , umarım SE4 iPhone 14 Mini niteliğinde olur.
Ama yine de se gibi modelleri sevenlere son teknolojiyi sunuyordu. 13 mini dediğim gibi hala satışta.Mini pek sevilmiyor. Zaten gereksiz küçük.
plus satılmazsa seneye gelir. büyük ihtimalle plus geldiği için bi modeli aradan çıkartmaları gerekmiştir burdada en az satanı bitirmişlerdir.Mini neden gitti ben çok seviyordum fiyatı uygun olsa almayı düşünüyordum
Oyun performansında 8 Gen 1 %3 daha iyi, battary life aynı sadece CPU Performansında A15 %5 daha iyi.A15 kalmasina girmiyorum bile su an Android tarafinda rakibi olmayan bir islemci halen.
Bu seneki A15'in %25 daha performanslı olduğunu göz önünde bulundurursak performans konusunda bu işlemciler eşit olacak gibi gözüküyor. Yani A15'in rakibi var.
Oyun performansında 8 Gen 1 %3 daha iyi, battary life aynı sadece CPU Performansında A15 %5 daha iyi.
S23 özellikle 8+ Gen 1 ile gelirse veya 8 Gen 2 ile gelirse, A15'den daha iyi performans verecektir. Bu seneki A15'in %25 daha performanslı olduğunu göz önünde bulundurursak performans konusunda bu işlemciler eşit olacak gibi gözüküyor. Yani A15'in rakibi var.
Çok doğru. Grçi oranın düzenini tam bilmiyorum ama neticede bedeli neyse ona göre yaşıyorlar ve paralarının değeri var.Turkiye fiyatina bakma, 799 dolara iPhone 14 gibi cihaz bulamazsin ABD'de.
Çok doğru. Grçi oranın düzenini tam bilmiyorum ama neticede bedeli neyse ona göre yaşıyorlar ve paralarının değeri var.
Zaten hattın üzerine bedeva gibi ayda 50 dolara falan alıyorlar. ?Orada Starbucks, McDonalds gibi yerlerde saatligi tiplerle birlikte ortalama 23-25 dolara calisiyorsun. Haftada 40 saati asarsan ek mesaiden saati 30 dolar ustune calisiyorsun. Yani cok zor bisi degil onlar icin 800 dolara telefon.
Apple bu sene Prolara ağırlık verip 14 ve 14 plusa üvey evlat muamelesi yaptı.Söylentiler doğru çıktı, utanmasalar 13’ün üstüne 14 yazıp satacaklar. A15 işlemci, aynı çentik… Ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle. 14 ve 14 Plus çok sönük kaldı Pro ların yanında. 14 Pro serisi ise iPhone X ten sonra en çok heyecanlandıran iPhone olduğunu söylebilirim. Always on display çok güzel olmuş, Dynamic island harika duruyor ve kamerada ciddi iyileştirmeler var.Apple bu sene Prolara ağırlık verip 14 ve 14 plusa üvey evlat muamelesi yaptı.
8 Gen 1'de yumurta pişiririm ben.Oyun performansında 8 Gen 1 %3 daha iyi, battary life aynı sadece CPU Performansında A15 %5 daha iyi.
S23 özellikle 8+ Gen 1 ile gelirse veya 8 Gen 2 ile gelirse, A15'den daha iyi performans verecektir. Bu seneki A15'in %25 daha performanslı olduğunu göz önünde bulundurursak performans konusunda bu işlemciler eşit olacak gibi gözüküyor. Yani A15'in rakibi var.