İkinci el cihaz düşünüyormusunuz?9000 TL Bütçem var. Önerebileceğiniz bu fiyat bandına daha iyi telefonlar var mı ?
Oyunlarla pek işim yok. Kamerası ve ekran özellikleri iyi olsun yeter.
Alınmaz.İkinci el düşünmüyorsan;9000 TL Bütçem var. Önerebileceğiniz bu fiyat bandına daha iyi telefonlar var mı ?
2. el düşünmüyorum. Poco x3 GT de aklıma takılan modeller arasında.İkinci el cihaz düşünüyormusunuz?
S20FE güzel bir seçenek benim için fakat 10 k civarına satıldığı için çıkamıyorum o bütçeye. Diğer seçenekleri araştırayım.Alınmaz.İkinci el düşünmüyorsan;
•Realme GT
•Mi11T
•Realme GT Master Edition
•S20FE bak.
A53 ısınan bir cihaz.
Oyun oynuyormusun?2. el düşünmüyorum. Poco x3 GT de aklıma takılan modeller arasında.
S20FE güzel bir seçenek benim için fakat 10 k civarına satıldığı için çıkamıyorum o bütçeye. Diğer seçenekleri araştırayım.
Oyunlarla işim yok hocam. Kamera ve ekran kalitesi benim için öncelik.Oyun oynuyormusun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oynamıyorsan X3 GT alma.X3 GT oyun telefonu.İPS Panel var.Realme GT-GT Master Edition'a bak.
Poco X3 GT İPS ekran.Realme GT ve GT Mastera bak.Bütçe artarsa S20FE bak.Oyunlarla işim yok hocam. Kamera ve ekran kalitesi benim için öncelik.
Poco X3 GT İPS ekran.Realme GT ve GT Mastera bak.Bütçe artarsa S20FE bak.
Büyük ihtimalle.Oyun oynayacak olsaydın S20FE önermezdim.Ama kamera ve ekran önemli olduğu için bütçenize yakın S20FE.Önerilenleri araştırdıktan sonra içime sinen olmazsa S20FE için bütçe arttırmaktan başka çarem yok sanırım
Gt modellerinin kamerası iyi değil.Alınmaz.İkinci el düşünmüyorsan;
•Realme GT
•Mi11T
•Realme GT Master Edition
•S20FE bak.
A53 ısınan bir cihaz.
Kamera istediğini görmemiştim ilk başta.Gt modellerinin kamerası iyi değil.
Bütçeyi arttırıp S21 almanı tavsiye ederim.Hem ekran hemde kamera performansı iyi.9000 TL Bütçem var. Önerebileceğiniz bu fiyat bandına daha iyi telefonlar var mı ?
S21 de alabilirsin.Snapdragonlu S20 Fe ye göre hem daha güncel,hemde ekran kalitesi daha iyi.S20 Fe nin ekran kalitesi iyi değil.Önerilenleri araştırdıktan sonra içime sinen olmazsa S20FE için bütçe arttırmaktan başka çarem yok sanırım
Bütçeyi biraz daha zorlayabilirse,evet. S20 FE biraz daha bütçeye yakın.Bütçeyi arttırıp S21 almanı tavsiye ederim.Hem ekran hemde kamera performansı iyi.
Bütçeyi arttırıp S21 almanı tavsiye ederim.Hem ekran hemde kamera performansı iyi.
S21 de alabilirsin.Snapdragonlu S20 Fe ye göre hem daha güncel,hemde ekran kalitesi daha iyi.S20 Fe nin ekran kalitesi iyi değil.
S20 FE'yi zorlayın ozaman.O fiyatlara çıkmak benim için çok güç. S20 FE bile bir ihtimal.
Snapdragonlu S20 Fe almaktan başka şansın yok.O fiyatlara çıkmak benim için çok güç. S20 FE bile bir ihtimal.