Soru C. Ronaldo ManU'dan Ayrılır Mı?

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere Ronaldo, Manchester United'ın geçen sezonki kötü performansından sonra ayrılacak haberleri yayılmıştı. Popüler kulüpler Ronaldo'yu yaşı ve maliyetinden dolayı istemiyor. Hatta Atletico Madrid taraftarı yönetimin almaması için baskı yapmıştı. Ronaldo hala United'da ve çoğu zaman yedek oynuyor. Ronaldo'nun ayrılmak istemesinin bir diğer sebebi de Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek olması. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Fotoğrafı L1 Üçgen Twitter Hesabında gördüm ?

Ekli dosyalar

• L1ucgenn-FaHutkZWAAA8Yiv.jpg
    L1ucgenn-FaHutkZWAAA8Yiv.jpg
    173.9 KB · Görüntüleme: 86

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere Ronaldo, Manchester United'ın geçen sezonki kötü performansından sonra ayrılacak haberleri yayılmıştı. Popüler kulüpler Ronaldo'yu yaşı ve maliyetinden dolayı istemiyor. Hatta Atletico Madrid taraftarı yönetimin almaması için baskı yapmıştı. Ronaldo hala United'da ve çoğu zaman yedek oynuyor. Ronaldo'nun ayrılmak istemesinin bir diğer sebebi de Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek olması. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Manchester United çöp olma yolunda.Ronaldo'nun ayrılmasını isterim.Özellikle de Real Madrid'e gitmesini.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Manchester United çöp olma yolunda.Ronaldo'nun ayrılmasını isterim.Özellikle de Real Madrid'e gitmesini.
Yaşlı olduğu için istenmiyor. Geçen United Liverpoolu yendi, herkes şok geçirdi. Ben Liverpool 5 atmadan salmaz sanıyordum. Ertesi hafta goller Bournemauth'a nasipmiş demekki 9-0 Liverpool kazandı.?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Yaşlı olduğu için istenmiyor. Geçen United Liverpoolu yendi, herkes şok geçirdi. Ben Liverpool 5 atmadan salmaz sanıyordum. Ertesi hafta goller Bournemauth'a nasipmiş demekki 9-0 Liverpool kazandı.?
Manchester City şampiyon.İsterim ki Arsenal olsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Premier Lig-Manchester City
Serie A-Çok çekişmeli lig.Bir şey söylesem yanlış olur.Ama Napoli olmasını isterim.
Bundesliga-Çok belli ki Bayern Munich olacak.
La Liga-Şaşmadan Real Madrid'e gider.Barcelona ve Real Betis'te zorlayabilir.
Ligue 1-%101 PSG
Süper Lig-Fenerbahçe

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Arsenal eski Arsenal gibi geliyor. Gabriel Jesus bu sene iş yapar. Ben PL'de Liverpool destekliyorum (Profilden anlaşılıyordur) ama City alacak gibi. İlk haftadan puan kaybetmek çok büyük risk. Geçen sezon City 1 puan fark ile şampiyon oldu.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Arsenal eski Arsenal gibi geliyor. Gabriel Jesus bu sene iş yapar. Ben PL'de Liverpool destekliyorum (Profilden anlaşılıyordur) ama City alacak gibi. İlk haftadan puan kaybetmek çok büyük risk. Geçen sezon City 1 puan fark ile şampiyon oldu.
Türkiyeden??

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133

Premier Lig-Manchester City
Serie A-Çok çekişmeli lig.Bir şey söylesem yanlış olur.Ama Napoli olmasını isterim.
Bundesliga-Çok belli ki Bayern Munich olacak.
La Liga-Şaşmadan Real Madrid'e gider.Barcelona ve Real Betis'te zorlayabilir.
Ligue 1-%101 PSG
Süper Lig-Fenerbahçe
Premier Ligde favorim Liverpool
SerieA - İnter (Seviyorum İnteri)
Süper Lig- Belli olmaz, bence Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluğa oynar.
Diğer liglerin sonucu ve şampiyonları belli zaten.

Premier League izlerken tutuyorum yoksa asıl takım olarak destekleniyorum.

@BehzatAmirim Siz hangi takımlıydınız hocam?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Premier Ligde favorim Liverpool
SerieA - İnter (Seviyorum İnteri)
Süper Lig- Belli olmaz, bence Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluğa oynar.
Diğer liglerin sonucu ve şampiyonları belli zaten.

Premier League izlerken tutuyorum yoksa asıl takım olarak destekleniyorum.

@BehzatAmirim Siz hangi takımlıydınız hocam?
STSL'yi soruyorsan Fenerbahçe'liyim.

yigitsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24

Bu kadar yüksek maliyetli ve oynamadıkça sorun çıkartacak bir futbolcuyu şu an avrupada neredeyse hiçkimse kabul etmiyor. Bu seviyede kimse Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceği bir takımda oynamak istemez ancak bence artık gerçekten süresi doldu ve performansı çok düştü. Dilerim ManU'da kalır ve kariyerinin sonlarına doğru Sporting'e gider.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Bu kadar yüksek maliyetli ve oynamadıkça sorun çıkartacak bir futbolcuyu şu an avrupada neredeyse hiçkimse kabul etmiyor. Bu seviyede kimse Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceği bir takımda oynamak istemez ancak bence artık gerçekten süresi doldu ve performansı çok düştü. Dilerim ManU'da kalır ve kariyerinin sonlarına doğru Sporting'e gider.
Galatasaraya gelsin seneye ŞL'ye gideriz.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Geçen sezon fena değildi aslında.

keşke Türkiye'de herhangi bi takım maliyeti karşılayabilse.. ama imkansız ne yazık ki
Ronaldo bence para hesabı yapmamalı gerçekten oynamak istiyorsa.

yigitsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Geçen sezon fena değildi aslında.

Ronaldo bence para hesabı yapmamalı gerçekten oynamak istiyorsa.
Bence de şu saatten sonra parayı kesinlikle düşünmemeli. Geçen seneki performansı da istatistik olarak fena değil ama oyunun akışına etkisi ve sürekli gol atma hırsı onu geriye çekiyor. Hocası Fergosun'un dediği gibi "İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ancak asla asıl istenileni göstermez."

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Performansı şuanda ki oyunculara taş çıkarır.

yigitsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Süper Lig'e gelsin derken ciddiyim. Gelirse 3 büyüklerden biri alır zaten. Çünkü yolun sonu ortada. Atletico Madrid taraftarı istemediği için isyan etmişti neredeyse.
İkna edilmesi bence imkansız ama müthiş bir marka değeri olur. Dele Alli bile çok ses getirdi, iyisiyle kötüsüyle.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Olağanüstü kalitede ancak ben bu yoruma katılmıyorum çünkü giderek düşüşte olan bir oyuncu ve kibri çoğu şeyin önüne geçiyor.
Özellikle geçen sezon Liverpool-ManU maçı yıprattı. Salah'ın hattrick yapması ve müthiş bir sezon geçirmesi. İstese belki o maç liverpool ManU'yu sahaya gömerdi.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
İkna edilmesi bence imkansız ama müthiş bir marka değeri olur. Dele Alli bile çok ses getirdi, iyisiyle kötüsüyle.
Aziz Başkanım olsa getirirdi..

Adı bile yetiyor cidden. Bu sene kadrolar çok iyi. Galatasaray Kadrosu çok iyi ama oyuncular birbirine alışamadı bence.
Galatasaray çok yaşlandırdı takımı.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Aziz Başkanım olsa getirirdi..

Galatasaray çok yaşlandırdı takımı.
Öyle ama Gomis kaç maçtır performansı ortada. Mertens'te gençlere taş çıkarır seviyedeydi geçenki derbide.

Gelmez.Jorge Jesus'un kendisi dedi istemediğini.Ferguson istemeseydi de,City'e gitseydi Haaland-Ronaldo ?
Jorge Jesus ile Fenerbahçe umut vadediyor. Seneye Avrupada büyük başarılar bekliyorum.