Eurosline52
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Güç sıralaması yapıldığında hangisi daha iyi ve alınır
Bütçe?Güç sıralaması yapıldığında hangisi daha iyi ve alınır
taksitli alacağım max 6500 6700Bütçe?
İkinci el 8 plus yada S10 plus alabilirsin.İkinci el ile işim olmaz 0 alacağım dersen Redmi Note 10s almaya çalış.taksitli alacağım max 6500 6700
Redmi Note 10S-Realme 8taksitli alacağım max 6500 6700
aynen 2. el sıkıntı biraz taksitli alacağım 3 operatörden faturalı almaya çalışacağım note 10 s i not alayımİkinci el 8 plus yada S10 plus alabilirsin.İkinci el ile işim olmaz 0 alacağım dersen Redmi Note 10s almaya çalış.
note 10s de nfc varmı realme 8 de var nfc olması şart yaRedmi Note 10S-Realme 8
Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen (1000-1500) Redmi Note 10 Pro da alabilirsin.Redmi Note 10s de ekran hızı 60hz ama Note 10 Pro da ekran hızı 120hz.aynen 2. el sıkıntı biraz taksitli alacağım 3 operatörden faturalı almaya çalışacağım note 10 s i not alayım
pek ekran hz önemli değil oyun oynamıyacağım uzun ömürlü olsun kamera videosu iyi olsun cihaz hızlı çalışsın yeter note 10 pro ya bütçem yetmeyebilir taksitli alacağım ya baya fiyatı artıyorBütçeyi biraz daha arttırabilirsen (1000-1500) Redmi Note 10 Pro da alabilirsin.Redmi Note 10s de ekran hızı 60hz ama Note 10 Pro da ekran hızı 120hz.
Ben ekranı güzel olduğu için realme 8 aldım yakın zamanda ben memnunum.pek ekran hz önemli değil oyun oynamıyacağım uzun ömürlü olsun kamera videosu iyi olsun cihaz hızlı çalışsın yeter note 10 pro ya bütçem yetmeyebilir taksitli alacağım ya baya fiyatı artıyor
bulabilirsem operatörlerde stok yok gibiBen ekranı güzel olduğu için realme 8 aldım yakın zamanda ben memnunum.
Hocam 2 model var Note 10S'de M2101K7BG versiyonunda yok.M2101K7BNY versiyonunda var NFC.aynen 2. el sıkıntı biraz taksitli alacağım 3 operatörden faturalı almaya çalışacağım note 10 s i not alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
note 10s de nfc varmı realme 8 de var nfc olması şart ya
onu ben nası öğrence türk telekomda felanHocam 2 model var Note 10S'de M2101K7BG versiyonunda yok.M2101K7BNY versiyonunda var NFC.
Ülkemizde satılan cihazlarda NFC yok maalesef.NFC ülkeden ülkeye değişiyor.NFC önemli mi sizin için?onu ben nası öğrence türk telekomda felan
istabulda yaşıyorum akbil felan doldururken rahatlık oluyor ama gerek yok bakkaldan da yüklerimÜlkemizde satılan cihazlarda NFC yok maalesef.NFC ülkeden ülkeye değişiyor.NFC önemli mi sizin için?
Realme 8-Note 10S ikisinden birisini al.istabulda yaşıyorum akbil felan doldururken rahatlık oluyor ama gerek yok bakkaldan da yüklerimşimdi alacaksam hangisini alayım ona kararlaşıyım eğer o cihazı bulamazsam hangisini alayım
Onun disinda baska bisi almim ama ilk alacagim note 10s olsun dimiRealme 8-Note 10S ikisinden birisini al.
İkiside aynı özellikte.Note 10S'de Stereo hoparlör vs ve 33W şarj var.Onun disinda baska bisi almim ama ilk alacagim note 10s olsun dimi
realme 8 de 30 w şarj ve super amoled ekran var.İkiside aynı özellikte.Note 10S'de Stereo hoparlör vs ve 33W şarj var.
Cihazda Stereo hoparlör yok.Ekranlar aşağı yukarı aynı.Kameralar benzer.Redmi Note 10S'de 33W mevcut.realme 8 de 30 w şarj ve super amoled ekran var.
Tmdır hangisini bulursam onu alayım ozaman teşekkurlerCihazda Stereo hoparlör yok.Ekranlar aşağı yukarı aynı.Kameralar benzer.Redmi Note 10S'de 33W mevcut.
Rica ederim ?Tmdır hangisini bulursam onu alayım ozaman teşekkurler
SağolunRica ederim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdiden,hayırlı olsun![]()