Evet hepsini driver boosterdan güncelledim.Technopat'da da konu açmıştınız sanırım. Sürücüleriniz güncel mi?
O uygulama yanlış sürücüleri indiriyor.Evet hepsini driver boosterdan güncelledim.
Önerebilceginiz programlar varmıO uygulama yanlış sürücüleri indiriyor.
yanlış indirdigim driver ları nasıl silebilirim önerceğiniz program varmı
DDU ile mevcut sürücüleri silip güncel sürücüleri indirin.Önerebilceginiz programlar varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunları silmenize gerek yok.
AMD sürücüleri ile ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim.amd driverini sildim sadece whql olanınımı yükliyim
Ben bulamadımda En güncel whql sürümü siz atabilirmisiniz rica etsemIOBit programları kullanmayın. Hiçbir işe yaramıyorlar ve sistem sömürüyorlar. DDU ile ekran kartı driveri kaldırıp AMD’in sitesinden en güncel WHQL olanı kurun. Diğer driverlar için ise DriverPack Solution kullanın.
İşletim sisteminiz nedir ?Ben bulamadımda En güncel whql sürümü siz atabilirmisiniz rica etsem
64 bit windows 10 proİşletim sisteminiz nedir ?
64 bit windows 10 pro
64 bit windows 10 pro
Yardımlarınız için cidden çok teşşekür ederim akıcı olurmu acaba oyun bunlardan sonra.
Windows 10'dan 2.'yi indirin. Oranın linkini atamıyorum.
Net bir şey söyleyemem maalesef. Sorunun sürücülerden kaynaklandığını bile bilmiyoruz.Yardımlarınız için cidden çok teşşekür ederim akıcı olurmu acaba oyun bunlardan sonra.
tavsiye ettiginiz amd ayarı varmıNet bir şey söyleyemem maalesef. Sorunun sürücülerden kaynaklandığını bile bilmiyoruz.
@EFI Shell çevirim içi olunca bir baksın.
AMD denetim masası hakkında bilgi sahibi değilim.tavsiye ettiginiz amd ayarı varmı