Soru Yotube hakkında yardım edebilecek var mı

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Youtube de acemi ve amatörüm fikri ve bilgisi olan değerli kardeşlerimin bilgi tecrübe ve yardımlarından faydalanmak isterim kendimi nasıl geliştirmeliyim hangi programları kullanmalıyım keşke kanaldaki değerli yöneticilerimiz izin versede kendi youtube videolarımızı paylaşabilsek yardım eden ve ilgilenen tüm kardeşlerime teşekkür ederim saygılar iyi forumlar

Not youtube kanalımın ana teması her dalda her konuda öğrenmek ve bilgi vermek

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,887
Peki profil ve ana sayfama abone ol resmini nasıl ekleyebilirim youtube hakkında bilgi sahibi iseniz bilgilerinizden faydalanmak isterim
Bannerdan bahsediyorsanız mobilden yputube studio ile yapabilirsiniz.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Bannerdan bahsediyorsanız mobilden yputube studio ile yapabilirsiniz.
Benim aslında insanların fikir ve eleştirilerine ihtiyacım var nasıl kendimi geliştiririm öğrenmem lazım özelden size mesaj atsam yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banner için hazır web siteleri bile var freepikten alıp ai veya psdende oynayabiliyorsun ayriyetten canva ile kendin yapabilir veya hazir banner ve flyerij üstünden oynayabilirsin

Banner için hazır web siteleri bile var freepikten alıp ai veya psdende oynayabiliyorsun ayriyetten canva ile kendin yapabilir veya hazir banner ve flyerij üstünden oynayabilirsin

İstediğim böyle bir resim özellikle abone ol denilen kısım birde eğer youtube konusunda bilginiz varsa ilgilenirseniz sevinirim hepinize saygılar ve teşekkürler

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
60
Youtube de acemi ve amatörüm fikri ve bilgisi olan değerli kardeşlerimin bilgi tecrübe ve yardımlarından faydalanmak isterim kendimi nasıl geliştirmeliyim hangi programları kullanmalıyım keşke kanaldaki değerli yöneticilerimiz izin versede kendi youtube videolarımızı paylaşabilsek yardım eden ve ilgilenen tüm kardeşlerime teşekkür ederim saygılar iyi forumlar

Not youtube kanalımın ana teması her dalda her konuda öğrenmek ve bilgi vermek
senin kanal türüne göre olan diğer kanalları izleyip fikir alabilirsin. edit gerektiren iş yapmak istiyorsan da gene youtubede eğitim videoları var paydalanabilirsin

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
senin kanal türüne göre olan diğer kanalları izleyip fikir alabilirsin. edit gerektiren iş yapmak istiyorsan da gene youtubede eğitim videoları var paydalanabilirsin
Aslında bana ilk başta mesajlarıma cevap yazıp doğru yolu gösterecek insanlar lazım yanlışı doğruyu bilen her insanın fikirleri hiç bir beğenim abonem olmasa bile doğruyu yapmakta çok faydalı olacaktır

Son düzenleme:

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Öncelikle hepinize selamın aleyküm değerli gardaşlar sosyal medyayı aktif kullanan birisi olarak bunun bende bir hobi ve hastalık olduğunu söyleyebilirim güzel bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum ne de olsa kahvem kumarım alkolüm yok hayatta bir anam babam bir eşim ve bir adaya düşşeniz yanınızda ne olsun sorusuna en güzel cevabım bilgisayar bilgisayar bilgisayar olurdu herhalde din alimleri bile ne güzel tavsiye ediyor bir elde kuraan bir elde bilgisayar

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Dünya üzerindeki her maddenin bir iyi birde kötü yanı var yani insanın niyeti amelini belirler evet sabahtan akşama kadar okuyup öğrenebileceğim müsait bir işte çalışıyorum bu yüzden tüm zamanım kes kopyala yapıştır paylaş yapmaya müsait ve beni bıraksalar 24 saat imkansızı zorlayıp okuyup öğrenip paylaşım yapabilirim evet bazen forumdaki kardeşlerim soruyor hatta kızgınlıkla sitenin 1 nolu mesaj kasıcısı diyenler var evet seviyorum paylaşım yapmakta hastayım

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,887
Aslında bana ilk başta mesajlarıma cevap yazıp doğru yolu gösterecek insanlar lazım yanlışı doğruyu bilen her insanın fikirleri hiç bir beğenim abonem olmasa bile doğruyu yapmakta çok faydalı olacaktır

Hocam tebrik ederim, kanalınız güzel ancak eskileri de var.

Neden bilmem, ben şuna çok yakıldım; başlıklarda noktama kurallarına uymamışsınız.
Thumbnailların bazılarına özenmişsiniz ancak bazılarına özenmemişsiniz.

Bir de hocam "Top Gun Maverick Akşam Yemeği" diye öpüşme sahnesi paylaşmasaydınız çok iyi olurmuş.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Hocam tebrik ederim, kanalınız güzel ancak eskileri de var.

Neden bilmem, ben şuna çok yakıldım; başlıklarda noktama kurallarına uymamışsınız.
Thumbnailların bazılarına özenmişsiniz ancak bazılarına özenmemişsiniz.

Bir de hocam "Top Gun Maverick Akşam Yemeği" diye öpüşme sahnesi paylaşmasaydınız çok iyi olurmuş.
Evet aslında en başta noktalama işaretlerini bilmiyorum edebiyatım çok zayıf diksiyon yok sadece konuşabiliyorum ama nerede durur nerede kalkarım hiç haberim bile yok belkide en zor kısım o dur ondan sonra anlatım yeteneğim ve kapasitem yok sadece kopyala yapıştır yapmasını biliyorum duygu aktarımı zayıf eee o zaman en başta kendimi geliştirmem mi gerekir yani diksiyon yazım kuralları filan aslında
bu yüzden En zor kısmı budur belkide çünkü kopyala yapıştır işin en basit kısmı gibime geliyor yada youtube kullanmayı öğrenmek

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
En büyük sosyal medya sitelerini şöyle sıralayabiliriz youtube Twitter Facebook instagram bunların en iyisi ise bana göre youtube dur çünkü yapılan paylaşımlar küfürsüz hakaretsiz bilgi vermeye yöneliktir peki hayata bakış açımız nasıl olmalı öncelikle her doğru bilgi insanlara faydalı olur ilim olur bu şekilde bir kulun insanın hayır duasını alırız ve buda bizi cennete götürür ne diyor peygamberimiz sav ilim nerede ise çinde bile olsa alın öğrenin Kuraan ne emrediyor oku oku oku oku