Hocam uzun süre büyük ekran kullandım fakat çok ağır bir telefon dediler, çok kararsız kaldım.Büyük ekran istiyorsanız iPhone 13 Pro Max öneririm.
Ekranın büyüklüğü ve taşımak sorun değilse 13 Pro max almanı tavsiye ederim.Amiral gemisi cihazlarda en iyi batarya performansını sunan cihaz 13 Pro max dir.Bir akrabam yurt dışından telefon getirecek. İki model arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz?
Not: Akrabam Ağustos’ta geleceği için 14 modelini alamayacağım.
iPhone 13 Pro tavsiyemdir. Pro mac hem büyük hem ağır hemde 13 pro ile hiç bir farkı yok. Pili biraz uzun dayanır o da pil ölçülerinin büyüklüğünden.
13 Pro Max tercih ettim hocam.Ekranın büyüklüğü ve taşımak sorun değilse 13 Pro max almanı tavsiye ederim.Amiral gemisi cihazlarda en iyi batarya performansını sunan cihaz 13 Pro max dir.
Hayırlı olsun.13 Pro Max modelini tercih ettim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
13 Pro Max tercih ettim hocam.
Sağolun hocam.Hayırlı olsun.
Hayır gayet güzel. Kaba durmuyor fazla ağır da değil. Şuan kullandığınız telefon 140gr falan mı?Ben olsam 13 Pro Max almam. Cihazın tuğladan eksik kalır yanı yok.
Hayır gayet güzel. Kaba durmuyor fazla ağır da değil. Şuan kullandığınız telefon 140gr falan mı?.
Bence değil. Hem telefon bi' heybetli duruyor.Elim 23 santim? telefonun köşeli olması zaten onu çok kaba yapıyor... Ayrıca ağırlığına bakmadın sanırım. Ben o telefonu çok kez elime aldım. Aşırı kaba.
Bence değil. Hem telefon bi' heybetli duruyor.
Az önce teknoloji mağazasında denedim. 13 Pro küçük geldi, 13 Pro Max az büyük geldi.Ben olsam 13 Pro Max almam. Cihazın tuğladan eksik kalır yanı yok.