drocco
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 991
Bu iki laptop arasında kaldım. Çok büyük oyunlar oynayan biri de değilim aslında ama.
1. LAPTOP
2.LAPTOP
1. LAPTOP
2.LAPTOP
Kesinlikle 2.yi al. Hem itopyada 18 bin tl o. Ve evet 3050ti ile 3060 arasında çok fark var.Bu iki laptop arasında kaldım. Çok büyük oyunlar oynayan biri de değilim aslında ama.
1. LAPTOP
2.LAPTOP
Bu laptop hakkında nerdeyse kötü yorum görmedim bari sebebini söyleyin de biz de bilelim ona göre yanlış yapmayalımLenovo üzer
Neden üzer?Lenovo üzer
İ7 değil. Ayrıca bunda 3050ti var üstün değil. Hem victusun kasa kalitesi de çöpAynı fiyata yeni 12.nesil intel core i7-12500H ve DDR5 li modeller var performans olarak ikisinden de üstün https://www.hepsiburada.com/hp-vict...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
evet yanlış olmuş doğrusu i5-12500H olacak mevcut o fiyata gayet güzel bir performansı var ve test etmeden konuştuğunuz çok belli yük altında ısınma durumu fan sesleri vs rahatsız etmeyen seviyede kasa kalitesi ise fiyatına göre çok başarılırİ7 değil. Ayrıca bunda 3050ti var üstün değil. Hem victusun kasa kalitesi de çöp
12.nesil işlemcisi de olsa rtx3060 la çok öne geçer. Kasa kalitesinden kastım ekranı hiç sabit değil az bi dokunmayla aşırı sallanıyorevet yanlış olmuş doğrusu i5-12500H olacak mevcut o fiyata gayet güzel bir performansı var ve test etmeden konuştuğunuz çok belli yük altında ısınma durumu fan sesleri vs rahatsız etmeyen seviyede kasa kalitesi ise fiyatına göre çok başarılır
Kendim şahsen test ettim ekranı gayet sert menteşe kısmı özellikle fakat kaba durmayan bir tasarımı var eski Victus modellerinden bahsediyorsunuz herhalde ?12.nesil işlemcisi de olsa rtx3060 la çok öne geçer. Kasa kalitesinden kastım ekranı hiç sabit değil az bi dokunmayla aşırı sallanıyor
11.nesil işlemcili olanlardan bahsetmiştim. Yenisinde tasarım aynı duruyordu değiştiğini bilmiyordumKendim şahsen test ettim ekranı gayet sert menteşe kısmı özellikle fakat kaba durmayan bir tasarımı var eski Victus modellerinden bahsediyorsunuz herhalde ?