İnternetten Para Kazanma Yolları

Bu konuyu okuyanlar

umiteker

Asistan
Katılım
28 Aralık 2018
Mesajlar
137
Reaksiyon puanı
37
Puanları
28
Yaş
35
2019 yılında internetten para kazanmak istiyorum fakat nereden ve nasıl para kazanılır bilmiyorum diyorsanız doğru yere geldiniz.

Para kazanmak her vakit gerçek dünyada bulunan ananesel yollarla ilişkilendirilmiştir. Ancak bunun artık geçerli olmadığı net!

Sizlere riziko almadan, kumar oynamadan ve en ehemmiyetlisi legal olarak internetten para kazanmanın net yollarını (35 değişik metot) anlatacağım.

Bana en çok suallen sualler şunlar; internetten para kazanmak istiyorum fakat NASIL? 2019’da en çok kazandıran metotlar neler? İnternetten para kazanmanın net veyahut garantili yolları var mı?

En iyi yol, sizin için çalışan yoldur. Yapılacak ilk şey, belirli bir metoda karar vermek ve başarılı olana kadar onunla kalmaktır.

Çoğu insan başarısız oluyor, zira daimi olarak sihirli metodu arıyor. Şunu anlayın; böyle bir internetten para kazanma metodu yok!

Her vakit işe yarayan, tecrübe etmiş ve test2 edilmiş taktik, blog açmak ve insanlara aradıkları bilgiyi vermektir. Bu netlikle kolay değildir, ancak temel ilkeleri öğrendikten sonra sürdürülebilir ve karlı bir iştir.

Ayrı olarak, benim tavsiyem kadar sizin hangisine daha yatkın olduğunuz da çok ehemmiyetli.

Evvela internet ile ilgili ne düzeyde olduğunuz ehemmiyetli. Alakanızı çeken metot hangisi? Ne kadar kazanmak istiyorsunuz? Tüm bunları göz önüne alarak karar verin.

Unutmayın, sahiden işe yarayan tüm internetten para kazanma yolları, vakit, gayret ve küçük bir miktar anapara gerektirir.

internetten para kazanma yolları - internetten nasıl para kazanılır


İnternetten para kazanma yolları:

Burada kaleme aldığım online kazanç teknikleri işinize yarayabilir. Aslında talihlisiniz! Tercih bol ve bunların arasından kesinlikle size uygun internetten para kazanma yolları vardır.

Şimdi, internetten nasıl para kazanılır, kazananlar hangi yöntemleri kullanıyor, maddeler halinde izaha çalışayım.

1. Youtube’dan Para Kazanmak
Eğlenceli, eğitici veya merak uyandıran videolar çekerek internetten para kazanmak kulağa hoş geliyor değil mi? YouTube kanalınızı oluşturun, videolar yükleyin ve bunlardan para kazanmaya başlayın.

Burada tam olarak kilitlenmeniz şart olan nokta izleyiciyi cezbetmek olmalı. Bunu yapabilecek özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve kameranın önünde rahat edebiliyorsanız, Youtube üzerinden para kazanmak iyi bir seçim olabilir.

Kanal açma bölümüne şu an için hiç girmeyelim. Zati son derece kolay. Ehemmiyetli olan ne kadar seyirci topladığınız. Ne yazık ki herkes bunu yapabilecek donanıma sahip değil.

Önce izleyicileri tıpkı bir girdap gibi size doğru çekecek olan projeyi kafanızda oluşturmaya çalışın. Hangi konuda video çekmek gerek? Acaba alaka çeker mi? Bunlara yanıt bulmanız gerekli.

Daha sonra tecrübe emelli bir kaç video çekerek nasıl bir reaksiyon geldiğini görmeye çalışın. Şayet sonuçlar beklentiyi karşılıyor ise hiç durmayın.

Sonuçlar negatif ise o zaman ya insanların hiç ilgilenmediği bir konuda video çektiniz yada yeterince sempatik değilsiniz demektir. Nerede hata olduğunu bulmak sizin işiniz.

Her şey yolunda giderse Adsense müracaatı yaparak son vuruşu yapabilirsiniz. Kanalınız popüler hale geldiğinde abone sayınız çok daha hızlı artacak ve buna paralel olarak kazanç potansiyeliniz de aynı oranda yükselecektir.

Önem vermeniz gereken konular; videolar %100 özgün olmalı, telif haklarına/topluma saygılı olmalı ve en ehemmiyetlisi, cezbedici, eğitici veyahut tatmin edici olmalı ki izlensin.

Bu tarz internetten para kazanma fikirleri geçmiş verilere bakarak insanların eğilimlerini düşünmeye elverişli olduğu için elinizde büyük bir koz olduğunu unutmayın.

Aynı mantığa hizmet eden birbirinin kopyası kanalları taklit etmek yerine özgün bir proje yapmaya çalışın. Otorite olmuş İngilizce kanalları inceleyin.

2. Anket Doldurarak Para Kazanmak
İnternet yoluyla kazanmak istiyorum fakat çok uğraşmak istemiyorum diyenlere uygun olan anket doldurma işi, cep harçlığı çıkarmak için iyi bir fikir olabilir.

Anket siteleri sizi paraya boğacak kadar çılgın değiller, ancak sizi kendileri ile çalışmaya ikna etmek için ödül öneri ediyorlar. Bura da asıl olan çok sayıda firmaya kayıt olmaktır.

Her bir firma size ayda 75 TL ödeme yapsa ve 5-6 tanesi ile devamlı iletişim halinde olsanız, aylık 300 TL hiç fena sayılmaz. Anket doldurmak isteyenlere net ödeme yapan emin siteleri sizin için bir araya topladım.

3. Yazı Yazarak Para Kazanmak
Okuyucuları çeken muhteva üretmek rastgele bir dijital projenin temelini oluşturur. Bu yüzden her gün 3 milyondan fazla yazı bloglarda yayımlanmaktadır. Bu muhteva yaratma ihtiyacı online dünyada çok talep gören başka bir profilin ortaya çıkmasına kapı araladı; muhteva editörü.

Ne kadar kazanılır?

Tecrübe, yazı uzunluğu ve sektöre bağlıdır, ancak genel olarak oranlar 100 kelime başına 3 ile 15 TL arasında hareket etme eğilimindedir. Böylelikle 2.000 kelimelik bir yazı yazarak en kötü 60 TL’den daha fazla bir kazanç sağlanabilir.

Uzun yıllardır satış ortaklığı projelerimde profesyonel editörler ile çalışıyorum ve çoğu kez kendilerini tam vakitli olarak adayarak, 2000 TL üzerinde aylık gelir ele geçiriyorlar. Ama bazıları çok daha fazlasını kazanabilir!

Satış sayfaları oluşturma konusunda uzman olan editörler, insanları satın almaya ikna etmesi gereken iletileri oluşturmaktan mesul olduklarından çoklukla en iyi şekilde ödeme alırlar. Bu tür bir sayfa için binlerce TL ödeme yapılıyor.

İnternetten para kazanmak için içerik editörü olarak çalışmaya başlamak ilginizi çekiyorsa, içerik talep eden müşterilere erişmek için özel platformlara kaydolmanızı öneririm.

# Forumlar: Bolca müşteri bulabileceğiniz başlıca forumlar, r10, wmaraci, iyinet vb.

# SadeceON: Türkçe içerik yazmak isteyenler için iyi bir seçim olabilir, lakin sizin kazancınızdan komisyon alıyorlar. Bu yüzden forumlar aracılığı ile direk müşteri ile anlaşmak daha mantıklı.

İngilizce içerik yazmak isteyenler için:

# iWriter: En popülerlerinden biri. Çok iyi ödeme yapmaz, ancak içeriğe ihtiyacı olan müşteri sayısı ile açığı kapatır.

# LowPost: Daha iyi ödeme yapar ve iyi bir müşteri hacmine sahip olabilirsiniz.

# Textbroker: Ücreti doğrudan müşterilerle görüşme etmenizi sağlar, ancak fazla talep bulamazsınız.

Şayet yazarak internetten para kazanmak size cazip geldiyse, bu işi gelişi güzel yapmak yerine profesyonel boyuta taşımaya çalışmalısınız. Böylelikle kısa müddette bilindik, işin ehli, hem de uzman bir makale yazarı olabilir ve çok daha az çabayla daha fazla kazanabilirsiniz.

Ayrı olarak, bu işi profesyonel olarak yapabilecek yeteneğe sahipseniz, asla ucuz olmayın. Çünkü bu alanda bilhassa kaliteli hizmet veren yazarlar tutuluyor. (Daha fazlası)

4. İnstagram’dan Para Kazanmak
Yapısı gereği çeşitli kazanç fırsatları sunan İnstagram, çok sayıda insana gelir kapısı oldu. Burada kendi ürünlerini pazarlayan firmalar olduğu gibi şahsi olarak internetten para kazanmak için çalışan insanlar da var.

İnstagram’dan çıkar sağlamak için bir yolunu bularak insanları sizi izlemeye ikna faktörüz gerekiyor. Şayet tanınmış kişi değilseniz veyahut sizi değişik yapan bir kabiliyetiniz yoksa bu pek kolay değildir.

Diğer sosyal sitelerden değişik olarak resim paylaşımı yapılan bu platform çok büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Önceden tüm teferruatları ile beraber İnstagram üzerinden nasıl para kazanılır, hangi teknikler işe yarıyor? burada anlatmıştım.

Şayet internet yoluyla para kazanmak için sosyal siteler arasından seçim yapmak zorunda kalırsanız, İnstagram ilk tercihiniz olmalı. Zira, diğerleri popülarite açısından artık doyum noktasına gelmişken, İnstagram daimi yükselmeye devam ediyor.

Ne kadar kazanılır? Bu, peşinize takılan kitlenin ne kadar büyük olduğuna ve uyguladığınız internetten para kazanma taktiğine bağlı olduğu için net bir rakam vermek olanaksız.

5. Blog Yazarak Para Kazanmak
Blog yazmak, bir hobi, alaka veya ihtiras ile başlar ve kısa bir müddet sonra bir hayli kişi için bir kariyer seçeneği haline gelir. Tam manasıyla internetten para kazanma eylemi ile aynıymış olan bu metot her dönem popülaritesini savunuyor. Ve bunu hak ediyor.

Yazma maharetlerini kullanarak iki şekilde internetten para kazanmak olası.

# Birisi için yazın ve hemen para kazanın.
# Kendiniz için yazın ve ağır ağır fakat meblağlı bir şekilde para kazanın.

Serbest meslek ile iş sahibi olmak arasındaki fark budur. Blogunuz asıl işiniz olabilir; kitlenizi oluşturmak biraz vakit alacak, ancak uyurken dahi nakit akışı devam edecek.

Blog yazmak, internetten para kazanmak için hızlı ve kolay bir yol DEĞİLDİR. İlk ayınızda size para vaat edenler sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

Ancak kendi işinizi kurmak ve kendi programınızda haneden çalışmak için uzun vadeli bir fırsatla ilgileniyorsanız, blog yazmak sizin için iyi bir seçim olabilir!

Blog tabanlı bir proje ile internetten para kazanmak istiyorsanız önce parayı bir kenara bırakın. O zati iyi bir blog açtığınız vakit sizin peşinize takılır.

Elbette daha en baştan geleceği parlak olan bir sektör seçmek ve tasarısı buna göre yapmak ehemmiyetli fakat daha ilk günden çok para hayali yanlış.

İnternetten para kazanmak için blog yazmayı seçenler daha çok satış ortaklığı ve Adsense (aşağıda izah ettim) gibi seçenekler ile gelir sağlar. Daha değişik gelir kaynakları var ama bunlar en sağlam olanlar.

# Öncelikle size uzun müddet para kazandırması muhtemel olan bir konu bulmanız gerekli.
# İkinci evrede bir domain ve host satın alarak blog açmanız gerekiyor.
# Üçüncü evre ise muhteva üretmek oluyor.
# En son olarak Google’a yaranmak emeliyle yapılan çeşitli tanıtım faaliyetleri var.

Tüm bunları yapacak kadar kendinize güveniyorsanız, internetten para kazanmak için artık sizin de bir projeniz var demektir. (Daha fazlası)

6. Satış Ortaklığı
Satış ortaklığı, internet ortamında satılan rastgele bir ürünün reklamını yaparak satışına vesile olmak koşuluyla ele geçirilen kazanç olarak dile getirilebilir. Bu reklamı size verilen özel bir irtibat (link) ile yapıyorsunuz. Reklam için, blog, sosyal medya ve Adwords seçenek edilebilir. Ben blog üzerinden açılama yapmayı seçtim.

Bu benim internetten para kazanmak için ilk uyguladığım yöntem ve bence pasif gelir ele geçirmek isteyen herkes için en uygun internetten para kazanma yöntemi.

Uygulaması kolay, yatırım hemen hemen yok ve gelir potansiyeli çok yüksek. Ek olarak, bir defa kurulduğunda pratikte bunu unutabilirsiniz; yalnızca asgari bir bakım ihtiyaç duyulan olacaktır.

Satış ortaklığı, ürün teklifleri veya tahlilleri yayımlayacağınız bir blog oluşturmaktan ibarettir. Bu tahlillerde ürünlerin satıldığı asıl internet sitelerine irtibatlar veriyoruz. Bu irtibatlar yoluyla yapılan her bir satış, size bir miktar komisyon getiriyor.

Mantıksal olarak böyle bir internetten para kazanma teşebbüsü için önce satıcı ile bir anlaşma yapmak gerekiyor. Neyse ki bugün bu anlaşmanın bir parçası olmak için kolayca kayıt olabileceğiniz yüzlerce affiliate network var. Bakınız: affiliate network nedir?

Diyelim ki fotoğrafçılık konusunda tutkulusunuz. Satın almak isteyen okuyucular için N11’deki ürün sayfasına bağlantı içeren farklı kamera veya lens analizlerini yayımlayabileceğiniz bir blog oluşturabilirsiniz.

Blog sayfanız, insanlar bu kameraların analizini veya karşılaştırmasını aradığında Google gibi arama motorlarında görünür. Makalenize girerler, ortaklık bağlantısına tıklarlar ve satın almalarının bitmesi vaziyetinde N11 size bir yüzde verir.

Bu sistemin gelir potansiyeli seçtiğiniz pazara (ürün kategorisi ne kadar çok satılırsa ve ne kadar pahalıysa, o kadar iyidir) ve bu arada harcadığınız zamana bağlıdır.
Temel olarak yapmanız gerekenler şunlardır:

# Bir blog sitesi oluşturun.

# Analizler, karşılaştırmalar ve teklifler yazın; zamanınızın çoğunu burada yatırım yapacaksınız. Bunu yapmak için birine ödeme yapabilirsiniz, ancak başlangıçta bilgi ve pratik kazanmak için yazmanızı öneririm.

# İnternet sitenizi arama motorlarına tanıtın; daha az rekabete sahip pazarlarda internet siteniz neredeyse tek başına doruğa yerleşse de, bazen internet sitenizi daha görünür olması için tanıtmanız gerekir.

Bu sistemle internetten para kazanmak oranla kolaydır, ancak büyük rakamları fatura etmek istiyorsanız, saatlerce çalışmanız ve gayret harcamanız gerekecektir.

İyi haber şu ki, ilk gayretten sonra kendinizi ödülleri toplamaya adayabilirsiniz. Ayrı olarak, sistemi dünyanın rastgele bir yerinden çalışarak uygulamak olası.

Özetle, bir blog açın, yazılar yayınlayın ve ziyaretçiler geldiğinde daimi uğraşmak zorunda olmadığınız otomatik bir internetten para kazanma projeniz olsun. (Daha fazlası)

7. Adsense ile Kazanç
İnternetten para kazanmanın en iyi yollarından bir ötekisi web sayfalarında reklam yayınlamaktır. Konsept, satış ortaklığı pazarlamacılığına benzer; bir konuyla alakalı bir web sayfası yaratır, okuyucuları cezbeder ve bir sefer orada olduklarında, belirli bir eylemde bulunduklarında internetten para kazanırsınız.

Reklamcılığın en büyük avantajı, komisyon almak için okuyucunun rastgele bir şeyi satın almak zorunda olmayışıdır. En yaygın olanı okuyucu bir reklamı tıkladığında para kazanmaktır. Aslında bu eylem, dünyadaki en ehemmiyetli reklam ağının çalışma şeklidir; Google Adsense.

Adsense, kullanım kolaylığı ve reklam veren sayısı sayesinde çok popülerdir. Kolayca kayıt olursunuz ve müracaatınız onaylandıktan sonra küçük bir kod ilave ederek internet sitenize reklam koyabilirsiniz.

Adsense ile ne tür reklamların görüneceğini seçemezsiniz; Google, internet sitenizin konusuna ve okuyucunun profiline göre otomatik olarak yapmaktan sorumludur. Ve bunun iki avantajı vardır:

# Reklam ile kazanabileceğiniz parayı en üst düzeye çıkartır. Bir reklam ne kadar ilgili ve bariz olursa, okuyucunun tıklaması o kadar olasıdır.

# Herhangi bir reklam verenle doğrudan bağlantı kurmak zorunda kalmazsınız. Adsense ağına reklam veren yüz binlerce şirket var.

Satış ortaklığından farklı olarak burada ideal karşılaştırmalar ve analizler yayınlamak yerine, belirli bir konuda genel bilgi sağlayan bir web sayfası oluşturmanız gerekir.

Sözgelimi, yemek tarifleri veya köpekler ve hatta dinozorlar ile ilgili bilgi yayınladığınız bir web sayfası oluşturabilirsiniz.

Bu sistemin potansiyeli temel olarak üç şeye bağlıdır; seçtiğiniz konu, internet sitesinin yaptığı ziyaret sayısı ve reklamları tıklayan ziyaretlerin yüzdesi.

İlk nokta, konu asaldır, zira buna göre tıklama başına daha fazla veya daha az para kazanacaksınız.

Sözgelişi, kedilerle alakalı bir internet sitesinde Adsense, kedi maması reklamını yapabilir. Ancak, finans konulu bir internet sitesinde elbette bir servete mal olan reklamlar görünür.

Bir okuyucu tıkladığında hangisinde daha fazla para kazanırsınız? Nitekim, ikincisinde. Reklamı yapılan ürün daha pahalı olduğundan reklam veren daha fazla para ödemeye isteklidir.

Bir konunun Adsense ile potansiyelinin ne olduğunu bilmek için Google Anahtar Kelime Tasarılayıcısı kullanın. Konuyu buraya girin ve Google’da çok fazla aranan bir şey olup olmadığını ve tıklama başına reklam verenlere ne kadar ödeyeceğinizi (öneri olarak adlandırılır) görün.

Konuya ek olarak, gelir potansiyeli, internet sitesinin sahip olduğu ziyaretlerin sayısına göre belirlenir . Bu da Google’da bu konuyla alakalı bilgi arayan kişilerin sayısına bağlıdır.
Neyse ki, Google Anahtar Kelime Tasarılayıcı ayrı olarak belirli bir kelimenin veya ifadenin arandığı ayda takriben sayısını gösterir.

Adsense ile interet üzerinden para kazandırmak kolaydır, ancak binlerce TL kazanmak için karlı bir konu seçmeli ve muhteva oluşturmak ve Google’da konumlandırmak için çok çalışmalısınız. (Daha fazlası)

8. Facebook’tan Para Kazanmak
Facebook, insanların istilasına maruz kaldığı sürece her zaman internetten para kazanma fırsatları sunacaktır. Facebook sayfaları insanları bir araya toplamak için ideal alanlardır.

Tatmin edici sayıda beğeni almış olan sayfalar satış ortaklığı emelli kullanılabilir, reklam alabilir veya doğrudan satılabilir. Bu sizin internetten para kazanma eylemine bakış açınıza bağlıdır. Ayrıca dropshipping yapanlar satış odaklı Facebook sayfaları açarak bu alanı çok daha randımanlı kullanabilir.

Popüler bir fan sayfası her zaman nakit para demektir. Elinizin altında parasız olmasına karşın böylesine kuvvetli bir reklam fırsatı varken her şekilde internetten para kazanmanız mümkün. Burada tüm enerjinizi vermeniz gereken yegane hedef, popülariteyi yakalamak olmalı. (Daha fazlası)
kaynak : İnternetten Para Kazanma Yolları - Kesin Para Kazandıran Harika Yöntemler 2019
 

BilgisayarUzmani

Müdavim
Katılım
19 Ekim 2018
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
640
Puanları
113
Yaş
19
2019 yılında internetten para kazanmak istiyorum fakat nereden ve nasıl para kazanılır bilmiyorum diyorsanız doğru yere geldiniz.

Para kazanmak her vakit gerçek dünyada bulunan ananesel yollarla ilişkilendirilmiştir. Ancak bunun artık geçerli olmadığı net!

Sizlere riziko almadan, kumar oynamadan ve en ehemmiyetlisi legal olarak internetten para kazanmanın net yollarını (35 değişik metot) anlatacağım.

Bana en çok suallen sualler şunlar; internetten para kazanmak istiyorum fakat NASIL? 2019’da en çok kazandıran metotlar neler? İnternetten para kazanmanın net veyahut garantili yolları var mı?

En iyi yol, sizin için çalışan yoldur. Yapılacak ilk şey, belirli bir metoda karar vermek ve başarılı olana kadar onunla kalmaktır.

Çoğu insan başarısız oluyor, zira daimi olarak sihirli metodu arıyor. Şunu anlayın; böyle bir internetten para kazanma metodu yok!

Her vakit işe yarayan, tecrübe etmiş ve test2 edilmiş taktik, blog açmak ve insanlara aradıkları bilgiyi vermektir. Bu netlikle kolay değildir, ancak temel ilkeleri öğrendikten sonra sürdürülebilir ve karlı bir iştir.

Ayrı olarak, benim tavsiyem kadar sizin hangisine daha yatkın olduğunuz da çok ehemmiyetli.

Evvela internet ile ilgili ne düzeyde olduğunuz ehemmiyetli. Alakanızı çeken metot hangisi? Ne kadar kazanmak istiyorsunuz? Tüm bunları göz önüne alarak karar verin.

Unutmayın, sahiden işe yarayan tüm internetten para kazanma yolları, vakit, gayret ve küçük bir miktar anapara gerektirir.

internetten para kazanma yolları - internetten nasıl para kazanılır


İnternetten para kazanma yolları:

Burada kaleme aldığım online kazanç teknikleri işinize yarayabilir. Aslında talihlisiniz! Tercih bol ve bunların arasından kesinlikle size uygun internetten para kazanma yolları vardır.

Şimdi, internetten nasıl para kazanılır, kazananlar hangi yöntemleri kullanıyor, maddeler halinde izaha çalışayım.

1. Youtube’dan Para Kazanmak
Eğlenceli, eğitici veya merak uyandıran videolar çekerek internetten para kazanmak kulağa hoş geliyor değil mi? YouTube kanalınızı oluşturun, videolar yükleyin ve bunlardan para kazanmaya başlayın.

Burada tam olarak kilitlenmeniz şart olan nokta izleyiciyi cezbetmek olmalı. Bunu yapabilecek özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve kameranın önünde rahat edebiliyorsanız, Youtube üzerinden para kazanmak iyi bir seçim olabilir.

Kanal açma bölümüne şu an için hiç girmeyelim. Zati son derece kolay. Ehemmiyetli olan ne kadar seyirci topladığınız. Ne yazık ki herkes bunu yapabilecek donanıma sahip değil.

Önce izleyicileri tıpkı bir girdap gibi size doğru çekecek olan projeyi kafanızda oluşturmaya çalışın. Hangi konuda video çekmek gerek? Acaba alaka çeker mi? Bunlara yanıt bulmanız gerekli.

Daha sonra tecrübe emelli bir kaç video çekerek nasıl bir reaksiyon geldiğini görmeye çalışın. Şayet sonuçlar beklentiyi karşılıyor ise hiç durmayın.

Sonuçlar negatif ise o zaman ya insanların hiç ilgilenmediği bir konuda video çektiniz yada yeterince sempatik değilsiniz demektir. Nerede hata olduğunu bulmak sizin işiniz.

Her şey yolunda giderse Adsense müracaatı yaparak son vuruşu yapabilirsiniz. Kanalınız popüler hale geldiğinde abone sayınız çok daha hızlı artacak ve buna paralel olarak kazanç potansiyeliniz de aynı oranda yükselecektir.

Önem vermeniz gereken konular; videolar %100 özgün olmalı, telif haklarına/topluma saygılı olmalı ve en ehemmiyetlisi, cezbedici, eğitici veyahut tatmin edici olmalı ki izlensin.

Bu tarz internetten para kazanma fikirleri geçmiş verilere bakarak insanların eğilimlerini düşünmeye elverişli olduğu için elinizde büyük bir koz olduğunu unutmayın.

Aynı mantığa hizmet eden birbirinin kopyası kanalları taklit etmek yerine özgün bir proje yapmaya çalışın. Otorite olmuş İngilizce kanalları inceleyin.

2. Anket Doldurarak Para Kazanmak
İnternet yoluyla kazanmak istiyorum fakat çok uğraşmak istemiyorum diyenlere uygun olan anket doldurma işi, cep harçlığı çıkarmak için iyi bir fikir olabilir.

Anket siteleri sizi paraya boğacak kadar çılgın değiller, ancak sizi kendileri ile çalışmaya ikna etmek için ödül öneri ediyorlar. Bura da asıl olan çok sayıda firmaya kayıt olmaktır.

Her bir firma size ayda 75 TL ödeme yapsa ve 5-6 tanesi ile devamlı iletişim halinde olsanız, aylık 300 TL hiç fena sayılmaz. Anket doldurmak isteyenlere net ödeme yapan emin siteleri sizin için bir araya topladım.

3. Yazı Yazarak Para Kazanmak
Okuyucuları çeken muhteva üretmek rastgele bir dijital projenin temelini oluşturur. Bu yüzden her gün 3 milyondan fazla yazı bloglarda yayımlanmaktadır. Bu muhteva yaratma ihtiyacı online dünyada çok talep gören başka bir profilin ortaya çıkmasına kapı araladı; muhteva editörü.

Ne kadar kazanılır?

Tecrübe, yazı uzunluğu ve sektöre bağlıdır, ancak genel olarak oranlar 100 kelime başına 3 ile 15 TL arasında hareket etme eğilimindedir. Böylelikle 2.000 kelimelik bir yazı yazarak en kötü 60 TL’den daha fazla bir kazanç sağlanabilir.

Uzun yıllardır satış ortaklığı projelerimde profesyonel editörler ile çalışıyorum ve çoğu kez kendilerini tam vakitli olarak adayarak, 2000 TL üzerinde aylık gelir ele geçiriyorlar. Ama bazıları çok daha fazlasını kazanabilir!

Satış sayfaları oluşturma konusunda uzman olan editörler, insanları satın almaya ikna etmesi gereken iletileri oluşturmaktan mesul olduklarından çoklukla en iyi şekilde ödeme alırlar. Bu tür bir sayfa için binlerce TL ödeme yapılıyor.

İnternetten para kazanmak için içerik editörü olarak çalışmaya başlamak ilginizi çekiyorsa, içerik talep eden müşterilere erişmek için özel platformlara kaydolmanızı öneririm.

# Forumlar: Bolca müşteri bulabileceğiniz başlıca forumlar, r10, wmaraci, iyinet vb.

# SadeceON: Türkçe içerik yazmak isteyenler için iyi bir seçim olabilir, lakin sizin kazancınızdan komisyon alıyorlar. Bu yüzden forumlar aracılığı ile direk müşteri ile anlaşmak daha mantıklı.

İngilizce içerik yazmak isteyenler için:

# iWriter: En popülerlerinden biri. Çok iyi ödeme yapmaz, ancak içeriğe ihtiyacı olan müşteri sayısı ile açığı kapatır.

# LowPost: Daha iyi ödeme yapar ve iyi bir müşteri hacmine sahip olabilirsiniz.

# Textbroker: Ücreti doğrudan müşterilerle görüşme etmenizi sağlar, ancak fazla talep bulamazsınız.

Şayet yazarak internetten para kazanmak size cazip geldiyse, bu işi gelişi güzel yapmak yerine profesyonel boyuta taşımaya çalışmalısınız. Böylelikle kısa müddette bilindik, işin ehli, hem de uzman bir makale yazarı olabilir ve çok daha az çabayla daha fazla kazanabilirsiniz.

Ayrı olarak, bu işi profesyonel olarak yapabilecek yeteneğe sahipseniz, asla ucuz olmayın. Çünkü bu alanda bilhassa kaliteli hizmet veren yazarlar tutuluyor. (Daha fazlası)

4. İnstagram’dan Para Kazanmak
Yapısı gereği çeşitli kazanç fırsatları sunan İnstagram, çok sayıda insana gelir kapısı oldu. Burada kendi ürünlerini pazarlayan firmalar olduğu gibi şahsi olarak internetten para kazanmak için çalışan insanlar da var.

İnstagram’dan çıkar sağlamak için bir yolunu bularak insanları sizi izlemeye ikna faktörüz gerekiyor. Şayet tanınmış kişi değilseniz veyahut sizi değişik yapan bir kabiliyetiniz yoksa bu pek kolay değildir.

Diğer sosyal sitelerden değişik olarak resim paylaşımı yapılan bu platform çok büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Önceden tüm teferruatları ile beraber İnstagram üzerinden nasıl para kazanılır, hangi teknikler işe yarıyor? burada anlatmıştım.

Şayet internet yoluyla para kazanmak için sosyal siteler arasından seçim yapmak zorunda kalırsanız, İnstagram ilk tercihiniz olmalı. Zira, diğerleri popülarite açısından artık doyum noktasına gelmişken, İnstagram daimi yükselmeye devam ediyor.

Ne kadar kazanılır? Bu, peşinize takılan kitlenin ne kadar büyük olduğuna ve uyguladığınız internetten para kazanma taktiğine bağlı olduğu için net bir rakam vermek olanaksız.

5. Blog Yazarak Para Kazanmak
Blog yazmak, bir hobi, alaka veya ihtiras ile başlar ve kısa bir müddet sonra bir hayli kişi için bir kariyer seçeneği haline gelir. Tam manasıyla internetten para kazanma eylemi ile aynıymış olan bu metot her dönem popülaritesini savunuyor. Ve bunu hak ediyor.

Yazma maharetlerini kullanarak iki şekilde internetten para kazanmak olası.

# Birisi için yazın ve hemen para kazanın.
# Kendiniz için yazın ve ağır ağır fakat meblağlı bir şekilde para kazanın.

Serbest meslek ile iş sahibi olmak arasındaki fark budur. Blogunuz asıl işiniz olabilir; kitlenizi oluşturmak biraz vakit alacak, ancak uyurken dahi nakit akışı devam edecek.

Blog yazmak, internetten para kazanmak için hızlı ve kolay bir yol DEĞİLDİR. İlk ayınızda size para vaat edenler sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

Ancak kendi işinizi kurmak ve kendi programınızda haneden çalışmak için uzun vadeli bir fırsatla ilgileniyorsanız, blog yazmak sizin için iyi bir seçim olabilir!

Blog tabanlı bir proje ile internetten para kazanmak istiyorsanız önce parayı bir kenara bırakın. O zati iyi bir blog açtığınız vakit sizin peşinize takılır.

Elbette daha en baştan geleceği parlak olan bir sektör seçmek ve tasarısı buna göre yapmak ehemmiyetli fakat daha ilk günden çok para hayali yanlış.

İnternetten para kazanmak için blog yazmayı seçenler daha çok satış ortaklığı ve Adsense (aşağıda izah ettim) gibi seçenekler ile gelir sağlar. Daha değişik gelir kaynakları var ama bunlar en sağlam olanlar.

# Öncelikle size uzun müddet para kazandırması muhtemel olan bir konu bulmanız gerekli.
# İkinci evrede bir domain ve host satın alarak blog açmanız gerekiyor.
# Üçüncü evre ise muhteva üretmek oluyor.
# En son olarak Google’a yaranmak emeliyle yapılan çeşitli tanıtım faaliyetleri var.

Tüm bunları yapacak kadar kendinize güveniyorsanız, internetten para kazanmak için artık sizin de bir projeniz var demektir. (Daha fazlası)

6. Satış Ortaklığı
Satış ortaklığı, internet ortamında satılan rastgele bir ürünün reklamını yaparak satışına vesile olmak koşuluyla ele geçirilen kazanç olarak dile getirilebilir. Bu reklamı size verilen özel bir irtibat (link) ile yapıyorsunuz. Reklam için, blog, sosyal medya ve Adwords seçenek edilebilir. Ben blog üzerinden açılama yapmayı seçtim.

Bu benim internetten para kazanmak için ilk uyguladığım yöntem ve bence pasif gelir ele geçirmek isteyen herkes için en uygun internetten para kazanma yöntemi.

Uygulaması kolay, yatırım hemen hemen yok ve gelir potansiyeli çok yüksek. Ek olarak, bir defa kurulduğunda pratikte bunu unutabilirsiniz; yalnızca asgari bir bakım ihtiyaç duyulan olacaktır.

Satış ortaklığı, ürün teklifleri veya tahlilleri yayımlayacağınız bir blog oluşturmaktan ibarettir. Bu tahlillerde ürünlerin satıldığı asıl internet sitelerine irtibatlar veriyoruz. Bu irtibatlar yoluyla yapılan her bir satış, size bir miktar komisyon getiriyor.

Mantıksal olarak böyle bir internetten para kazanma teşebbüsü için önce satıcı ile bir anlaşma yapmak gerekiyor. Neyse ki bugün bu anlaşmanın bir parçası olmak için kolayca kayıt olabileceğiniz yüzlerce affiliate network var. Bakınız: affiliate network nedir?

Diyelim ki fotoğrafçılık konusunda tutkulusunuz. Satın almak isteyen okuyucular için N11’deki ürün sayfasına bağlantı içeren farklı kamera veya lens analizlerini yayımlayabileceğiniz bir blog oluşturabilirsiniz.

Blog sayfanız, insanlar bu kameraların analizini veya karşılaştırmasını aradığında Google gibi arama motorlarında görünür. Makalenize girerler, ortaklık bağlantısına tıklarlar ve satın almalarının bitmesi vaziyetinde N11 size bir yüzde verir.

Bu sistemin gelir potansiyeli seçtiğiniz pazara (ürün kategorisi ne kadar çok satılırsa ve ne kadar pahalıysa, o kadar iyidir) ve bu arada harcadığınız zamana bağlıdır.
Temel olarak yapmanız gerekenler şunlardır:

# Bir blog sitesi oluşturun.

# Analizler, karşılaştırmalar ve teklifler yazın; zamanınızın çoğunu burada yatırım yapacaksınız. Bunu yapmak için birine ödeme yapabilirsiniz, ancak başlangıçta bilgi ve pratik kazanmak için yazmanızı öneririm.

# İnternet sitenizi arama motorlarına tanıtın; daha az rekabete sahip pazarlarda internet siteniz neredeyse tek başına doruğa yerleşse de, bazen internet sitenizi daha görünür olması için tanıtmanız gerekir.

Bu sistemle internetten para kazanmak oranla kolaydır, ancak büyük rakamları fatura etmek istiyorsanız, saatlerce çalışmanız ve gayret harcamanız gerekecektir.

İyi haber şu ki, ilk gayretten sonra kendinizi ödülleri toplamaya adayabilirsiniz. Ayrı olarak, sistemi dünyanın rastgele bir yerinden çalışarak uygulamak olası.

Özetle, bir blog açın, yazılar yayınlayın ve ziyaretçiler geldiğinde daimi uğraşmak zorunda olmadığınız otomatik bir internetten para kazanma projeniz olsun. (Daha fazlası)

7. Adsense ile Kazanç
İnternetten para kazanmanın en iyi yollarından bir ötekisi web sayfalarında reklam yayınlamaktır. Konsept, satış ortaklığı pazarlamacılığına benzer; bir konuyla alakalı bir web sayfası yaratır, okuyucuları cezbeder ve bir sefer orada olduklarında, belirli bir eylemde bulunduklarında internetten para kazanırsınız.

Reklamcılığın en büyük avantajı, komisyon almak için okuyucunun rastgele bir şeyi satın almak zorunda olmayışıdır. En yaygın olanı okuyucu bir reklamı tıkladığında para kazanmaktır. Aslında bu eylem, dünyadaki en ehemmiyetli reklam ağının çalışma şeklidir; Google Adsense.

Adsense, kullanım kolaylığı ve reklam veren sayısı sayesinde çok popülerdir. Kolayca kayıt olursunuz ve müracaatınız onaylandıktan sonra küçük bir kod ilave ederek internet sitenize reklam koyabilirsiniz.

Adsense ile ne tür reklamların görüneceğini seçemezsiniz; Google, internet sitenizin konusuna ve okuyucunun profiline göre otomatik olarak yapmaktan sorumludur. Ve bunun iki avantajı vardır:

# Reklam ile kazanabileceğiniz parayı en üst düzeye çıkartır. Bir reklam ne kadar ilgili ve bariz olursa, okuyucunun tıklaması o kadar olasıdır.

# Herhangi bir reklam verenle doğrudan bağlantı kurmak zorunda kalmazsınız. Adsense ağına reklam veren yüz binlerce şirket var.

Satış ortaklığından farklı olarak burada ideal karşılaştırmalar ve analizler yayınlamak yerine, belirli bir konuda genel bilgi sağlayan bir web sayfası oluşturmanız gerekir.

Sözgelimi, yemek tarifleri veya köpekler ve hatta dinozorlar ile ilgili bilgi yayınladığınız bir web sayfası oluşturabilirsiniz.

Bu sistemin potansiyeli temel olarak üç şeye bağlıdır; seçtiğiniz konu, internet sitesinin yaptığı ziyaret sayısı ve reklamları tıklayan ziyaretlerin yüzdesi.

İlk nokta, konu asaldır, zira buna göre tıklama başına daha fazla veya daha az para kazanacaksınız.

Sözgelişi, kedilerle alakalı bir internet sitesinde Adsense, kedi maması reklamını yapabilir. Ancak, finans konulu bir internet sitesinde elbette bir servete mal olan reklamlar görünür.

Bir okuyucu tıkladığında hangisinde daha fazla para kazanırsınız? Nitekim, ikincisinde. Reklamı yapılan ürün daha pahalı olduğundan reklam veren daha fazla para ödemeye isteklidir.

Bir konunun Adsense ile potansiyelinin ne olduğunu bilmek için Google Anahtar Kelime Tasarılayıcısı kullanın. Konuyu buraya girin ve Google’da çok fazla aranan bir şey olup olmadığını ve tıklama başına reklam verenlere ne kadar ödeyeceğinizi (öneri olarak adlandırılır) görün.

Konuya ek olarak, gelir potansiyeli, internet sitesinin sahip olduğu ziyaretlerin sayısına göre belirlenir . Bu da Google’da bu konuyla alakalı bilgi arayan kişilerin sayısına bağlıdır.
Neyse ki, Google Anahtar Kelime Tasarılayıcı ayrı olarak belirli bir kelimenin veya ifadenin arandığı ayda takriben sayısını gösterir.

Adsense ile interet üzerinden para kazandırmak kolaydır, ancak binlerce TL kazanmak için karlı bir konu seçmeli ve muhteva oluşturmak ve Google’da konumlandırmak için çok çalışmalısınız. (Daha fazlası)

8. Facebook’tan Para Kazanmak
Facebook, insanların istilasına maruz kaldığı sürece her zaman internetten para kazanma fırsatları sunacaktır. Facebook sayfaları insanları bir araya toplamak için ideal alanlardır.

Tatmin edici sayıda beğeni almış olan sayfalar satış ortaklığı emelli kullanılabilir, reklam alabilir veya doğrudan satılabilir. Bu sizin internetten para kazanma eylemine bakış açınıza bağlıdır. Ayrıca dropshipping yapanlar satış odaklı Facebook sayfaları açarak bu alanı çok daha randımanlı kullanabilir.

Popüler bir fan sayfası her zaman nakit para demektir. Elinizin altında parasız olmasına karşın böylesine kuvvetli bir reklam fırsatı varken her şekilde internetten para kazanmanız mümkün. Burada tüm enerjinizi vermeniz gereken yegane hedef, popülariteyi yakalamak olmalı. (Daha fazlası)
kaynak : İnternetten Para Kazanma Yolları - Kesin Para Kazandıran Harika Yöntemler 2019
Elinize sağlık gerçekten çok güzel bir rehber olmuş
 

derin acar

Asistan
Katılım
27 Temmuz 2016
Mesajlar
114
Reaksiyon puanı
18
Puanları
18
Yaş
36
Aslında yapılacaklar belli ve her yerde görüyorsunuz. Bütçe yapmalı, harcamaları incelemeli, varsa tasarrufa gidilmeli. Yine de birçok kişi, ne yaparsa yapsın maaşıyla geçinemiyor ve ailesinin geçimini sağlayamıyor. Bu durumda da yapılacak şeyler belli… Bu listede 80 hızlı para kazanma yolu yer alıyor: Bilinmeyen 80 Hızlı Para Kazanma Yolu (İnternetten ve Gerçek Hayattan Yöntemler) | Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir.
 

smith.d

Asistan
Katılım
30 Haziran 2022
Mesajlar
124
Reaksiyon puanı
49
Puanları
28
Yaş
23
Eğer ki ceza yemeyecek isem bende bir tane para kazandıran site söyleyebilirim. 25TL ödeme kanıtı mevcut. Ceza yermiyim? Ceza dediğimde bazıları yanlış anlayabilir, ama site kötü, uygunsuz şeyler içermiyor. Sadece reklamı olur diye ceza yerim belki dedim.
 

Tunar Ismailof

Öğrenci
Cezalı
Katılım
5 Temmuz 2022
Mesajlar
73
Reaksiyon puanı
40
Puanları
18
Yaş
23
Eğer ki ceza yemeyecek isem bende bir tane para kazandıran site söyleyebilirim. 25TL ödeme kanıtı mevcut. Ceza yermiyim? Ceza dediğimde bazıları yanlış anlayabilir, ama site kötü, uygunsuz şeyler içermiyor. Sadece reklamı olur diye ceza yerim belki dedim.
Haklisin kardesim.
 

Son mesajlar

Üst