Yardım Pc'mi Birisi Mi kontrol Ediyor?

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar herhangi bir klasöre sağ tıkladığımda take owner ship yazıyo ve ona bastıgımda cmd ekranı açılıp kapanıyo acil yardım herhangi bir klasöre sag tıklayıp özellikler ve sonra güvenilge tıkladıgımda bazen 3 bazen de 4 kullancı çıkıyor ornek
system
desktop-k18
administratos

bazende

system
desktop-k18
administratos
authenticated users
users

yazıyo acıl yardım
sizce pc mi biris mi kontrol ediyo uzaktan
authenticated users

kontrol ediyorslarsa internet baglantımı kesmelimiyim

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Malwarebytes uygulamasını yükleyip kur, hemen ardından internetini kes ve virüs taraması yap. Çıkanları karantinaya al.

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
l
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malwarebytes uygulamasını yükleyip kur, hemen ardından internetini kes ve virüs taraması yap. Çıkanları karantinaya al.
Hocam 2 3 gündür Virüsle ugrasıyom avast la malwarebytes taratım bısey bulmadı windows defender la da taratım virüs defender kapatmıstı ben yıne guncelleme yaparak windows defenderi getrdım hala virüs var mı bilimyorum yukardaki sorun hala devam ediyor virüs varmı sizce hocam yardım ?gorev yonticsiden baktım yabancı program yok ne yapıyım hocam tavsiyeniz ne acil hocam

hocam suan 3 antivrüs programı açık

wzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
l

Hocam 2 3 gündür Virüsle ugrasıyom avast la malwarebytes taratım bısey bulmadı windows defender la da taratım virüs defender kapatmıstı ben yıne guncelleme yaparak windows defenderi getrdım hala virüs var mı bilimyorum yukardaki sorun hala devam ediyor virüs varmı sizce hocam yardım ?gorev yonticsiden baktım yabancı program yok ne yapıyım hocam tavsiyeniz ne acil hocam

Windows defender ile çevrimdışı tarama yapın.

l

1655799128906.png

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Windows defender ile çevrimdışı tarama yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 171491
hocam önceden çevrimdışı taramayı yaptışım herhangı bır tehdıt bulmadı şimdi yine taradım bişey bulmadı

Arkadaşlar herhangi bir klasöre sağ tıkladığımda TAKE OWNER SHİP yazıyo ve ona bastıgımda cmd ekranı açılıp kapanıyo acil yardım herhangi bir klasöre sag tıklayıp özellikler ve sonra güvenilge tıkladıgımda bazen 3 bazen de 4 kullancı çıkıyor ornek
system
desktop-k18
administratos

bazende

system
desktop-k18
administratos
authenticated users
users

yazıyo acıl yardım
authenticated users

Son düzenleme:

Leppe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hocam önceden çevrimdışı taramayı yaptışım herhangı bır tehdıt bulmadı şimdi yine taradım bişey bulmadı

Arkadaşlar herhangi bir klasöre sağ tıkladığımda TAKE OWNER SHİP yazıyo ve ona bastıgımda cmd ekranı açılıp kapanıyo acil yardım herhangi bir klasöre sag tıklayıp özellikler ve sonra güvenilge tıkladıgımda bazen 3 bazen de 4 kullancı çıkıyor ornek
system
desktop-k18
administratos

bazende

system
desktop-k18
administratos
authenticated users
users

yazıyo acıl yardım
authenticated users

hocam 2 dk ekran goruntusunu çekyim
Önemli bir dosyan yoksa formatla gitsin bu kadar sıkıntıya girmene gerek yok eğer virüs girdiyse zaten kullanmış olduğun bir çok dosyaya bulaşmıştır.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,342
Bencede format at senin bilgisayarına virüs bulaşmış

ArdaBey0YT

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
29
Eğer windows lite kullanıyorsanız bazı lite larda öyle oluyor bendede öyle olmuştu endişelenmenize gerek yok eğer lite kullanıyorsanız performans için öyle yapabiliyorlar eğer lite kullanmıyorsanız bencede virüs taraması yaoın hatta mümkünse format atın

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Hocam ben şimidi format mı atayım başaka seçenek yok mu hocam
windows 10 pro kullanıyorum ?

Eğer windows lite kullanıyorsanız bazı lite larda öyle oluyor bendede öyle olmuştu endişelenmenize gerek yok eğer lite kullanıyorsanız performans için öyle yapabiliyorlar eğer lite kullanmıyorsanız bencede virüs taraması yaoın hatta mümkünse format atın

Önemli bir dosyan yoksa formatla gitsin bu kadar sıkıntıya girmene gerek yok eğer virüs girdiyse zaten kullanmış olduğun bir çok dosyaya bulaşmıştır.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-06-21 114906.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-21 114906.png
    21.8 KB · Görüntüleme: 84
  • Ekran görüntüsü 2022-06-21 115149.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-21 115149.png
    37.2 KB · Görüntüleme: 91

ArdaBey0YT

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
29

Madem orjinalkullanıyorsunuz tek çözüm format veya 360ts, malvarebytes, kaspersky v.b. bir antivirüs ile tarama yapmanız.

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Madem orjinalkullanıyorsunuz tek çözüm format veya 360ts, malvarebytes, kaspersky v.b. bir antivirüs ile tarama yapmanız.
hocam c ve d diskini çokca taratım hem cevrim içi hem çevrim dişı benım taşınabılır hardisk var onu 1 kere sadece tartım taşınabılır hardısk taraması cok uzun surdugu ıcın sadece 1 kere taratım sızce orda yıne malware bytesle taratıyım mı orda ozel dosyaları var

ARKDAŞLAR EKRAN GÖRÜTÜSÜNDE GORDUGUNUZ TAKE OWNER SHİP YAZIYO
ONUN ANLAMI NEDİR AUTHENTİCATED KULLANICI KIMDIR SYSTEM IN MI

Arkadaşlar herhangi bir klasöre sağ tıkladığımda take owner ship yazıyo ve ona bastıgımda cmd ekranı açılıp kapanıyo acil yardım herhangi bir klasöre sag tıklayıp özellikler ve sonra güvenilge tıkladıgımda bazen 3 bazen de 4 kullancı çıkıyor ornek
system
desktop-k18
administratos

bazende

system
desktop-k18
administratos
authenticated users
users

yazıyo acıl yardım
authenticated users

Neyse Arkadaşlar Ben en iyisi pc yi guvenli moda alıyım malwarebytes taraycam taratmıştım aslında ama neyse yıne taratıyım bu sorunun başka çözümünü bulanlar arkdaşlar yazısn gelıp bakacam sonra ??

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-06-21 114906.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-21 114906.png
    21.8 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran görüntüsü 2022-06-21 115149.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-21 115149.png
    37.2 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Virüs yok, genel kullanıcıları o. Windows sistemi, kendi içinde sizin yetkileriniz olmayan hesaplar tutar. Tamamen son kullanıcının güvenliği için var bunlar.

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Virüs yok, genel kullanıcıları o. Windows sistemi, kendi içinde sizin yetkileriniz olmayan hesaplar tutar. Tamamen son kullanıcının güvenliği için var bunlar.
hocam linux gibi i çocuk emin misniz hocam ben çoktan YUKARDAKİ GORSELDEN authenticated users kladırdım izinlerden o virüs degılmıydı butun ızınlerını kaldırdım ne yapacam sımdı ben ?

3 gundur guvenlı moda bende malwrebytes le avastala windows defender tarıyom yaw cmden bazı kodlar yazıyom
amk herkes zaten bısey bılmıyo format dırek kufur ettım kusura bakmayın 3 gundur ugrasıyom kafam gıtı

hocam ben guvelık ıstemıyom ızınlerı kaldırdım hala sağ tıkladıgımda TAKE OWNER SHİP YAZIYO NE YAPIYIM HOCAM

HOCAM acill sorumu cevaplarımısınız

Son düzenleme:

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
hocam linux gibi i çocuk emin misniz hocam ben çoktan YUKARDAKİ GORSELDEN authenticated users kladırdım izinlerden o virüs degılmıydı butun ızınlerını kaldırdım ne yapacam sımdı ben ?

3 gundur guvenlı moda bende malwrebytes le avastala windows defender tarıyom yaw cmden bazı kodlar yazıyom
amk herkes zaten bısey bılmıyo format dırek kufur ettım kusura bakmayın 3 gundur ugrasıyom kafam gıtı

hocam ben guvelık ıstemıyom ızınlerı kaldırdım hala sağ tıkladıgımda TAKE OWNER SHİP YAZIYO NE YAPIYIM HOCAM

HOCAM acill sorumu cevaplarımısınız
Yok kardeş virüs değil. Windows'un alt ve yetkinliği olan yöneticileri onlar. İstersen bazı kodlar ile bu yönetici hesaplarına girebilirsin.
Tamamen zararsız ve son kullanıcının güvenliğini sağlamak adına bazı işlemleri ve dosyaları yönetiyor bu yöneticiler.

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Yok kardeş virüs değil. Windows'un alt ve yetkinliği olan yöneticileri onlar. İstersen bazı kodlar ile bu yönetici hesaplarına girebilirsin.
Tamamen zararsız ve son kullanıcının güvenliğini sağlamak adına bazı işlemleri ve dosyaları yönetiyor bu yöneticiler.
hocam peki nasıl kaldırcam bildiğin bir çözümun varmı veya hocam kladırırsam herhangi guvenlık acıgı olucakmı hocam

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Herkeste var. Default diye düşün. Kaldırmana gerek yok çünkü kalkabilen şeyler değil ki.
hocam onceden yoktu peki pc de benım bazı bılgılerım var bende olan yenılıgın
ornek gosterımısınız herkeste oldugunu

Son düzenleme:

ExperttGamer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
j

Onu bilmiyorum vallahi.
bide son olarak hocam herhangı bır klasore sag tıklayıp ekran goruntusunu alırmısnız
sorunuma çözüm buldugnuz için teşekkürler hocam
ornek olarak bu gorsel var hocam
hocam benımde buna benzer sekılde take owner ship yazıyo ona basınca dosyayı mı kopyalıyo windows

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    7.2 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
j

bide son olarak hocam herhangı bır klasore sag tıklayıp ekran goruntusunu alırmısnız
sorunuma çözüm buldugnuz için teşekkürler hocam
ornek olarak bu gorsel var hocam
hocam benımde buna benzer sekılde take owner ship yazıyo ona basınca dosyayı mı kopyalıyo windows
Kanki o da virüs değil. Klasörü sahiplen demek. Bir regedit dosyasını yüklemişin bilgisayarın ve tüm kontrolü eline alacak bir seçenek oluşturdu sana.

Kötü bir şey değil yani.