Öneri 4000 TL ye ekran kartı

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Reaksiyon puanı
44
Bu alınır mı sizin önerileriniz nedir?
Kullanan varsa bunu deneyimlerini aktarabilir mi?
bu kartın aynısını kullanıyorum msi ın birsürü gereksiz özelliği var fakat bazı oyunlarda kasıyor ve drop yiyor eskiden rx570 8gb kullanıyordum hiç böyle problemler yoktu sistemim tamamen aynıydı ama bunda bu sorunları yaşamaya başladım çok büyük ihtimalle sorun benle alakalı çünkü anakartım pcı 3.0 ve ram 8gb tek slot eğer senin anakartın 4.0 ise ve ram inde çift slotsa öneririm ama değilse benle aynı şeyleri yaşarsın. Ayrıca arada Radeon Wattman hatasıda veriyor.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
bu kartın aynısını kullanıyorum msi ın birsürü gereksiz özelliği var fakat bazı oyunlarda kasıyor ve drop yiyor eskiden rx570 8gb kullanıyordum hiç böyle problemler yoktu sistemim tamamen aynıydı ama bunda bu sorunları yaşamaya başladım çok büyük ihtimalle sorun benle alakalı çünkü anakartım pcı 3.0 ve ram 8gb tek slot eğer senin anakartın 4.0 ise ve ram inde çift slotsa öneririm ama değilse benle aynı şeyleri yaşarsın
Teşekkürler anakartım 4.0 destekliyor ram slot sayım da 4

Reaksiyon puanı
44
slot sayının 4 olmasından bahsetmiyorum kaç tane ram takılı ondan bahsediyorum ama anakrtın 4.0 ise al bence çünkü bu fiyata en iyi ekran kartı bu olarak gözüküyor

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
slot sayının 4 olmasından bahsetmiyorum kaç tane ram takılı ondan bahsediyorum ama anakrtın 4.0 ise al bence çünkü bu fiyata en iyi ekran kartı bu olarak gözüküyor
Hocam ram 8 8 16 GB da anakart z490 a pro anakart destekliyorum emin olamadım ben destekliyor diye biliyorum şimdi ona bakıcam