SamsungMonitörünüzün markası nedir?
Menüye giriyor ama 10 15 saniye sonra non optimum mode yazısı oluyor ve siyah oluyorMonitörünüzün arkasındaki panelden çözünürlüğü veya en boy oranını değiştirmeyi deneyin. Kullandığınız görüntü kablosu nedir?
Başka bir monitöre ya da TV'ye bağlayın.Harddisk harici her şeyi degistirdim formatlamam lazim formatlarken non optimum mode yazısı çıkıyor sonra ekran siyah oluyor bunu nasıl halledebilirim biosdan çözünürlüğü düşürebilirmiyim? Ekli dosyayı görüntüle 170722
Malesef menüler aynı değil.1. Ayar-)
Ana pencerede sağ tıklayın -> Seç Graphics Options-> Seç Balloon Notification-> Seç Optimal Resolution Notification->Disable
2. Ayar-)
- Ekran Ayar Panelini Aç
- Ekranınızı seçin
- Önerilen çözünürlüğü seçin
- fişini çekin ve ekran kablosunu tekrar takın
3. Ayar-)
MENÜ düğmesine basın ve alttan ikinciye kaydırın. Seçmek için SOURCE tuşuna basın, seçenekler AV modu ve HDMI Siyah Seviyesi olana kadar aşağı tuşuna basın. AV moduna gidin ve seçmek için Kaynak'a basın. Şimdi ayarı KAPALI olarak değiştirmek için yukarı veya aşağı basın. Menüden çıkın. AV modu kapalı olduğu sürece monitör mükemmel şekilde görüntülenecektir. Renk garip görünüyorsa, HDMI Siyah Düzeyini de varsayılan DÜŞÜK yerine Normal olarak değiştirin.
3 farklı ayar buldum bunları deneyebilirsiniz umarım işe yarar.
Televizyona bağladım suanlik sorun yok akşama doğru format atıcam da birde önüme çıkan 4 disk var bunların hepsini biçimlendir diyip disk seçmem gerekiyor değil miBaşka bir monitöre ya da TV'ye bağlayın.