İsimsizKullanıcı1870
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 29
Önüme random atılmış, az izlenmiş garip videolar çıkıyor. Bu videoları açarsam virğs bulaşır mı?
Son düzenleme:
Videoları mı dosyaları mı? Birde otomatik indirme gibi bir şansı varmı?Videoları bilgisayarına indirmediğin sürece bir şey olmaz.
Videoları mı dosyaları mı? Birde otomatik indirme gibi bir şansı varmı?
Önüme random atılmış, az izlenmiş garip videolar çıkıyor. Bu videoları açarsam virğs bulaşır mı?
Hocam bu videolar çok sık çıkıyorsa (ne tür videolar izliyorsunuz bilemiyorum) muhtemelen sorun algoritma değil de cihazdaki bir virüs olabilir. Bir virüs youtubea neden ve nasil etki eder bilemiyorum ama çok sık az izlenmiş garip videolar çıkması ilginç. O cihazda yeni bir youtube hesabı açıp onda da aynı şey oluyormu deneyip görmenizi öneririm. Genelde ne tür videolar izlersiniz?Önüme random atılmış, az izlenmiş garip videolar çıkıyor. Bu videoları açarsam virğs bulaşır mı?
teknoloji çoğunlukla.Hocam bu videolar çok sık çıkıyorsa (ne tür videolar izliyorsunuz bilemiyorum) muhtemelen sorun algoritma değil de cihazdaki bir virüs olabilir. Bir virüs youtubea neden ve nasil etki eder bilemiyorum ama çok sık az izlenmiş garip videolar çıkması ilginç. O cihazda yeni bir youtube hesabı açıp onda da aynı şey oluyormu deneyip görmenizi öneririm. Genelde ne tür videolar izlersiniz?