Yardım İphone 6s Ekran Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qRaxy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qRaxy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Telefonumun ekranı 1-2 yıl önce değişti ve orjinal ekran.
Olay şöyle ben mesela bir süre youtubeden video izliyorum sonra uygulaman çıktından sonra ana ekran veya başka uygulamaya dönüyorum youtube nin gölgesi kalıyor yani ekranda azda olsa bunu nasıl çözücem bilen biri var mı ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Telefonumun ekranı 1-2 yıl önce değişti ve orjinal ekran.
Olay şöyle ben mesela bir süre youtubeden video izliyorum sonra uygulaman çıktından sonra ana ekran veya başka uygulamaya dönüyorum youtube nin gölgesi kalıyor yani ekranda azda olsa bunu nasıl çözücem bilen biri var mı ?
Yazılımsal olabilir.Hiç sıfırlamayı denediniz mi ?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Ekranı değiştirince bende de oldu o. Normal bir telefoncuda çıkma orjinal taktırdım senin dediğin sıkıntının aynısı bende de var. Uğraşmadım da açıkçası. Sıfırlamayı ya da her hangi bir şeyi yapıp sonuç alırsan buradan yaz belki bana ve diğer arkadaşlara da yardımın dokunur. Ama yazılımsal olacağını hiç sanmıyorum.

qRaxy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ekranı değiştirince bende de oldu o. Normal bir telefoncuda çıkma orjinal taktırdım senin dediğin sıkıntının aynısı bende de var. Uğraşmadım da açıkçası. Sıfırlamayı ya da her hangi bir şeyi yapıp sonuç alırsan buradan yaz belki bana ve diğer arkadaşlara da yardımın dokunur. Ama yazılımsal olacağını hiç sanmıyorum.
Yazılımsal değil çünkü telefonu birkaç kez sıfırladım

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ghost Screen sorunu yaşıyorsunuz. Ekranın orijinal olduğuna emin misiniz? Telefoncular orijinal diye replika ekran takıyor ve onlarda bu sorun yaşanıyor. Orijinal iPhone ekranlarında bu sorun yok denecek kadar az.