Soru 2022 en oruçsuz Türkiye ve iftarı bira rakı ile açan insanlar

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Dün bir video gördüm tesettürlü teyzemiz iftarı bira ile açıyor kadir gecesi pegasus çalışanları iftarı rakı ile açıyor gerçekten millet kafayı yedi oruç tutan çok az insan var artık.

Pegasus çalışanları atıldı ama haksız yere atıldı bence kimsenin içkisi hükümeti alakadar etmez, ama tepki olduğunu bildikleri için atıldılar, insanlar sıkıldı en kötüsü kafayı yedi artık.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Dün bir video gördüm tesettürlü teyzemiz iftarı bira ile açıyor kadir gecesi pegasus çalışanları iftarı rakı ile açıyor gerçekten millet kafayı yedi oruç tutan çok az insan var artık.

Pegasus çalışanları atıldı ama haksız yere atıldı bence kimsenin içkisi hükümeti alakadar etmez, ama tepki olduğunu bildikleri için atıldılar, insanlar sıkıldı en kötüsü kafayı yedi artık.

2022'ye özel birşey değil. Bu gibi insanların toplum içinde hep bulunduğunu, medyaya daha çok yansımaya başladığını düşünüyorum

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Ramazan ayı müslümanlar için kutsal bir aydır.Bu ayda tutalacak oruçların ve kılınacak namazların Allah katında bizler için önemi büyük.Oruçu açarken nasıl açılması gerektiği ayetlerde belirtildiği halde orucu dinimizde haram olan içkiyle açmak hem günah hemde dinimize karşı yapılan bir saygısızlıktır.Bi de utanmadan sıkılmadan bunu sosyal medyada paylaşmışlar.Allah böylelerine akıl fikir versin.???

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ramazan ayı müslümanlar için kutsal bir aydır.Bu ayda tutalacak oruçların ve kılınacak namazların Allah katında bizler için önemi büyük.Oruçu açarken nasıl açılması gerektiği ayetlerde belirtildiği halde orucu dinimizde haram olan içkiyle açmak hem günah hemde dinimize karşı yapılan bir saygısızlıktır.Bi de utanmadan sıkılmadan bunu sosyal medyada paylaşmışlar.Allah böylelerine akıl fikir versin.???
Bıktı artık insanlar ama gerçekten bıktı, önceden böyle birşey yoktu her zaman içen vardı ama böyle değildi özellikle iftarı alkolle açan yoktu.

Hem üzülüyorum hemde iyi oluyor demek ki insanlar artık birşeylerin farkına vardı ?

Pegasus çalışanları haksız yere atıldı ama, kimsenin dini kimseyi alakadar etmez bunlar değil miydi tesettürlü meclise alınmıyor dinimizi yaşayamıyoruz diye?

O zaman karşı tarafada saygı gösterecek hükümet

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Bıktı artık insanlar ama gerçekten bıktı, önceden böyle birşey yoktu her zaman içen vardı ama böyle değildi özellikle iftarı alkolle açan yoktu.

Hem üzülüyorum hemde iyi oluyor demek ki insanlar artık birşeylerin farkına vardı ?

Pegasus çalışanları haksız yere atıldı ama, kimsenin dini kimseyi alakadar etmez bunlar değil miydi tesettürlü meclise alınmıyor dinimizi yaşayamıyoruz diye?

O zaman karşı tarafada saygı gösterecek hükümet
Hocam işten atılıp atılmamaları tartışılır ama şu görüntü hoş değil.Madem bir ayıba imza atıyorsun bari paylaşıp kendini rezil etme.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
şahsi görüşüm fotoğrafı sosyal medyaya atan ceza almalıydı yalnızca ve storyi yazıyı gördüğü halde paylaşanlar ceza almalıydı düşünsene arkadşalarınla içiyosun herkesin kendi iradesi kimse karışamaz ancak denyonun biri sosyal medyaya koyup islam ülkesinde ramazan ayındak utsal sayılan ayda dalga geçici küçümseyici bir açıklama yapıyo bu durumu kimse hür iradesi kişisel hesabı kime ne diyemez bu arada inançlı bir insanda değilim onuda söyliyim şimdi bu yazdığıma gelipte islamcı dinci diyenler olacaktır alakası yok aynı şekilde atatürke hakaret paylaşımlarınında hepsi cezalandırılmalı kimse kimsenin değelerini küçümseyemez küfredemez kara mizah yapamaz bu kadar

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Sıkıntı burada zaten, tesettüre meclise almadı diyenler bugün içkiye karışıyor, içki içiyor diye cezalandıranlar Atatürk e hakaret edene ceza vermiyor.

Bi öyle Bi böyle olmaz bu iş hep bana hep bana yapıyorlar.

Atatürk e hakaret edene ceza verin ki, içki içene ceza verdiğiniz samimi olsun.
Tessürlüyü meclise alıyorsanız içki içene karışmayın ki samimiyet görelim yada tesettürlü meclise alınsın ama ramazanda içki içene tek laf edilmesin.

İkili oynamaya ali cengiz oyunlarına gerek yok.

Neyse İslamın sonunu yine İslamcılar getiriyor ?

Semavi dinlerin 10 sene sonrasına bakın bide, hemde tüm dünyada ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsteyen istediğini yiyip, içebilir, bunda bir sıkıntı yok. Ancak... Alkollü, sigaralı bir ortamın fotoğrafının çekilip, üstüne "Rabbim kabul etsin." yazılması saygısızlıktır.
Tepki bu kardeş tepki, insanlar lanet etti artık herşeye.

Böyle yapmaya devam ettikçe dine mensup adam bulamayacaklar, gerçi bu saatten sonra onlarında istediği bu, biz malı götürdük cehennemliğiz bari malını aldıklarımızda dinden çıksın onlarda cehennemi boylasınlar taktiği

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sıkıntı burada zaten, tesettüre meclise almadı diyenler bugün içkiye karışıyor, içki içiyor diye cezalandıranlar Atatürk e hakaret edene ceza vermiyor.

Bi öyle Bi böyle olmaz bu iş hep bana hep bana yapıyorlar.

Atatürk e hakaret edene ceza verin ki, içki içene ceza verdiğiniz samimi olsun.
Tessürlüyü meclise alıyorsanız içki içene karışmayın ki samimiyet görelim yada tesettürlü meclise alınsın ama ramazanda içki içene tek laf edilmesin.

İkili oynamaya ali cengiz oyunlarına gerek yok.

Neyse İslamın sonunu yine İslamcılar getiriyor ?

Semavi dinlerin 10 sene sonrasına bakın bide, hemde tüm dünyada ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tepki bu kardeş tepki, insanlar lanet etti artık herşeye.

Böyle yapmaya devam ettikçe dine mensup adam bulamayacaklar, gerçi bu saatten sonra onlarında istediği bu, biz malı götürdük cehennemliğiz bari malını aldıklarımızda dinden çıksın onlarda cehennemi boylasınlar taktiği
Bu ülkede Hukuğu,Yargıyı,adaleti hükümet bitirdi.Biz ne söylesek boş.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Bu ülkede Hukuğu,Yargıyı,adaleti hükümet bitirdi.Biz ne söylesek boş.
Bu işte, tahminimce bu seçim giderlerse insanlar uzun bir süreç sonrasında tekrar eski haline döner ama bu seçimde bunlar kazanırsa Müslüman bulamazsın bu ülkede.

Gerçi artık tüm dünya böyle semavi dinlere inanan sayısı çok az herkes sapkınlaştı bunlar daha iyi günler.

Bu saatten sonra dünyanın düzeleceğine pek ihtimal vermiyorum Allah devreye girmediği sürece helak vs gibi, zaten bundan sonra helak falanda yok kıyamet var

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Birileri hakkında soruşturma açılması hemen onların ceza alacağı anlamına gelmez. Bunu öğrenmen lazım ilk olarak.
Ve bu soruşturmadan kanunen bir ceza da çıkmayacaktır. Birisi hakkında şikayet olduğunda otomatikman çoğu zaman soruşturma açılır. Ve bu olay sosyal medyada çok patladı bir çok kişi şikayetçi olmuştur büyük ihtimal yapılan bu terbiyesizlik sonrası.

Tamam yapılan kötü çok ayıp ve yakışıksız bir iş. İnanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın bu kadar basit. Ceza almayacaklardır büyük ihtimal ama Pegasus'u işten çıkardığı için bu çalışanları tebrik ediyorum.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Birileri hakkında soruşturma açılması hemen onların ceza alacağı anlamına gelmez. Bunu öğrenmen lazım ilk olarak.
Ve bu soruşturmadan kanunen bir ceza da çıkmayacaktır. Birisi hakkında şikayet olduğunda otomatikman çoğu zaman soruşturma açılır. Ve bu olay sosyal medyada çok patladı bir çok kişi şikayetçi olmuştur büyük ihtimal yapılan bu terbiyesizlik sonrası.

Tamam yapılan kötü çok ayıp ve yakışıksız bir iş. İnanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın bu kadar basit. Ceza almayacaklardır büyük ihtimal ama Pegasus'u işten çıkardığı için bu çalışanları tebrik ediyorum.
Ben inanıyorum ama pegasusçuları destekliyorum, din buysa yuvarlayın rakıları demişler daha ne yapsınlar ?

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Ben ömrüm boyunca tutmadım tutmamda ama o görüntü saygısızlık içiyorsan iç dini niye karıştırıyorsun