Soru Restoran otomasyonu önerileriniz nelerdir?

szntr34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar herkese, yakın bir zamanda fast food restoran açma düşüncem var. Restoran otomasyonu seçiminde oldukça kararsızım. İşlemlerin çok hızlı sağlanması gerekiyor ve çalışanların para çalmasını önleyecek bir restoran otomasyon sistemi arayışındayım. Daha önce deneyimleyen varsa önerilerinize açığım.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Orionpos diye bir firma var daha önce karşıma çıkmıştı. Bir araştır istersen. Telefon uygulamasından tut pos cihazına kadar her şeyi hallediyorlar. Ama ilk açacağın için baya bir tuzlu olabilir. Fiyat konusu konuşulursa buraya da yazarsın merak ettim. :)

cezainca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş restoran açacaktı, baya araştırdık. Restoran otomasyon sistemlerinin hemen hemen hepsinin destek kısmı çok sıkıntılı. Destek kısmı olan, ürünün arkasında duran 1-2 firma var. Kendisi karar verip SimpraPOS aldı, kullanıyor. Çok memnun.

Simphony ve Micros da çok iyi diyorlar.

Agony+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Selamlar herkese, yakın bir zamanda fast food restoran açma düşüncem var. Restoran otomasyonu seçiminde oldukça kararsızım. İşlemlerin çok hızlı sağlanması gerekiyor ve çalışanların para çalmasını önleyecek bir restoran otomasyon sistemi arayışındayım. Daha önce deneyimleyen varsa önerilerinize açığım.
Ben bu iş için otomasyon şirketinde staj yapıyorum
isterseniz görüşme sağlayabiliriz...