İsimsizKullanıcı1870
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 29
aka.ms
hangi markaya ait?
aka.ms
hangi markaya ait?Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım.Marka ne üretiyor ki? Site ismi sanki mübarek.
Hocam bilmiyorum ne ürettiğini fakat bazı gelen linkleri açınca ilk önce aka.ms, sonra Microsoft sitesi açılıyor.aka.ms markası diyorsun. Diyorum o marka ne üretiyor?
Microsoft’un sayfasına girip baktım ve evet güvenli, Microsoft’a ait.Microsoftun link kısaltma servisi diye biliyorum.
aka.ms
hangi markaya ait?
Android telefonunuzun Windows bilgisayarınızla bağlantı kurması için kullanılır yani bilgisayardan telefonu yönetmekHocam bilmiyorum ne ürettiğini fakat bazı gelen linkleri açınca ilk önce aka.ms, sonra Microsoft sitesi açılıyor.
Evet, ben de Microsoft'un bağlantı kısaltma servisi olarak biliyorum.Microsoftun link kısaltma servisi diye biliyorum.
Microsoft'a ait.aka.ms
hangi markaya ait?
Öyle bir marka yok sen onu nerden duydunaka.ms
hangi markaya ait?
Hocam hayır Android telefonunuzun Windows bilgisayarınızla bağlantı kurması için kullanılır yani bilgisayardan telefonu yönetmekEvet, ben de Microsoft'un bağlantı kısaltma servisi olarak biliyorum.
Telefonda da bilgisayarda da her yerde aka.ms yazıyor buradan görmüş ve sormuştur bundan doğal ne var?Öyle bir marka yok sen onu nerden duydun
Ben Windows kurulumları da dahil olmak üzere çoğu yerde gördüm. Microsoft'un kendi konularını ya da rehberlerini kısaltmak için kullanıyorlar.Hocam hayır Android telefonunuzun Windows bilgisayarınızla bağlantı kurması için kullanılır yani bilgisayardan telefonu yönetmek