Soru Brave kullananlar gelsin bi hele.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ağalar ben bu tarayıcıyı bir zaman önce kullandım.
Uzun zamandan sonra bidaha kullanayım derken sorun çıktı.

Sorunum şöyle. Sitede üyeliğimi açıyorum sonradan otomatik kendisi giriyor üyeliyiğime.
ama ayarlar kısmından parola bölümünde Kayıtlı parolamı göremiyorum.
Kayıtlı parola bölümü bomboş hani.

Ama gariptir ki Sitede otomatik üyeliğimi açıyor.

Sizden ricam Brave kullanıyorsanız kayıtlı parola bölümüne bakınız. Orada Üyelikleriniz kayıt olmuş mu?
Haber verin bir belki sorun bendedir?

SIR_INDO_SCARF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
He buyur geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Otomatik eşitleme falan açıktır belki ve başka bir kişi kayıt olmuş olabilir. Brave kendi başına bir yere kayıt edemez.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
He buyur geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Otomatik eşitleme falan açıktır belki ve başka bir kişi kayıt olmuş olabilir. Brave kendi başına bir yere kayıt edemez.
Mesela sdn üyeliğine 1 defa giriyorsun. Sonrasında otomatikan kendisi giriyor.
Ama ayarlarda Parola listesi bomboş.

Ayarlar bölümünde gösteriyor olması lazımdı kaydedilmiş şifreleri.

Tüm ayarları sıfırla bence.
Denerim de bence sonuç çıkmaz. Kaç sitede üyeliğime girdim ama hiçbirisi parola listesine düşmedi. Liste bomboş

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Chrome Gırıp daha sonra Brave de deneyın.

Yamalı don gibi oldu Chrom cunku :) seklını degısıp alt yapısını kullanıp crom dan bır farkı olmayan sallama bir tarayıcı.

Link okuyabılırsınız bir cok sorunu var password hakkında tavsiyedir Bravede sıfre saklamayın..

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Diğer tarayıcılardan eşitleme yaptıysan cookie, şifre gibi şeyler ile olmuş olabilir. İnternet geçmişini bir program ile ör. ccleaner temizlersen sıkıntı yaşamazsın.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Diğer tarayıcılardan eşitleme yaptıysan cookie, şifre gibi şeyler ile olmuş olabilir. İnternet geçmişini bir program ile ör. ccleaner temizlersen sıkıntı yaşamazsın.
Sorun şu ki eşitlemede yapmadım. Şifreyi kaydedelim mi? diye soruda çıkmadı browser de. Çok garip durum hakkatten

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Yalnız ,epey hızlı ama.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Yalnız ,epey hızlı ama.
gayet iyidir, kendi reklam engelleyicisi var. yine de filtreden kaçıyorsa ublock origin kullanabilirsiniz. iki engelleme kullanmayın, birini kapatın :)

telefonda da yüklü hocam. chrome bağımlılığından kurtarıyor insanı.

brave in ayarlarını kendinize göre optimize etmezseniz zevk alamıyorsunuz. ayarlardan biraz kurcalamanızı öneririm.

arkadaşın sorusuna gelince; internet geçmişini temizlesin, ayarlardaki parolaları hatırla bölümünü temizlesin ve tarayıcıyı sıfırlasın. hiç internet geçmişini temizlemediyse cache bellekte kalıyor veriler.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Sorunu buldum yahu. Kaydedilmiş parolalar bölümünde ayar var. Parolaları kaydetmeye izin ver tıkı.
Tıkı götürürseniz Parolayı yine kaydedecektir ama Parola bölümünde şifreleriniz görünmediği için kimse şifrenizi Browser ayarlarından girip çalamaz.