Rehber Yeni Açılan Hesabın Etkileşimini Arttırmak

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Yeni bir tane Shitpost hesabı açtım bu hesabı nasıl geliştirebilirim 300 400 tane post hazır bile

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Hocam hangi günler ne sıklıkla ve hangi saatler arası post atsam tutar bilginiz var mı

4.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Benim hesabım vard ben böyle yaparak 24 bin kisiye ulasmistim sonra hesap hacklendi hergün 5 tane post at arka arkaya atabiliyorsan sabah at hemen girmez 2 hafta içersinde etkilisime girer

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Düzenli gönderi haricinde etiketleri düzgün kullanın ve sizin çevrenizdeki insanlara istek gönderin. Bu şekilde yayılma ihtimaliniz artacaktır. İlgi alanına girebilecek insanlara istek atmanız gerçekten çok önemli, sonrasında yine takipten çıkabilirsiniz. Bu şekilde hesabını belli yere getiren arkadaşlarım var. Ayrıca hesabınızın ismini alabilir miyim?

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Benim de eskiden bir post hesabım vardı ve ciddi kitlesi olmuştu. İletişim kurabileceğim bir instagram adresi verebilirsen anlatabilirim sana her şeyi. Forumdan zor oluyor.

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Benim de eskiden bir post hesabım vardı ve ciddi kitlesi olmuştu. İletişim kurabileceğim bir instagram adresi verebilirsen anlatabilirim sana her şeyi. Forumdan zor oluyor.
Ana hesabım aliefe.the.conqueror
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzenli gönderi haricinde etiketleri düzgün kullanın ve sizin çevrenizdeki insanlara istek gönderin. Bu şekilde yayılma ihtimaliniz artacaktır. İlgi alanına girebilecek insanlara istek atmanız gerçekten çok önemli, sonrasında yine takipten çıkabilirsiniz. Bu şekilde hesabını belli yere getiren arkadaşlarım var. Ayrıca hesabınızın ismini alabilir miyim?
Aslına bakarsan şuan hesabı açmadım ama acicam önceki ilk hesabım keşfet bani yedi o yüzden gelisemedi

4.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Aslına bakarsan şuan hesabı açmadım ama acicam önceki ilk hesabım keşfet bani yedi o yüzden gelisemedi
Takip attım kabul edebilirmisin mesaj atıcamda.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928

Bir sürü ortak arkadaş var. :D

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
1645385044838.png

Hesabım kapandı ama buydu.

Bilgx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
önceden atılan postlara düzenle'den istek veya etiket eklemek sıfırdan atmış gibi etki yaratır mı yoksa silip istek ve etiketlerle yeniden mi atmalıyım? Bir hesaptaki postlar sadece foto olacak şekilde sayısı ve çeşitliliği ne olursa gerçekten dikkat çekmeye ve insanlarda aa ben bunu takip edeyim hissi uyandırmaya başlar? Teşekkürler.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
önceden atılan postlara düzenle'den istek veya etiket eklemek sıfırdan atmış gibi etki yaratır mı yoksa silip istek ve etiketlerle yeniden mi atmalıyım? Bir hesaptaki postlar sadece foto olacak şekilde sayısı ve çeşitliliği ne olursa gerçekten dikkat çekmeye ve insanlarda aa ben bunu takip edeyim hissi uyandırmaya başlar? Teşekkürler.
Ben silip tekrar atıyordum. Bence diğer türlü etkileşim düşüyor.