Yardım Windows 11 Yükleme Hatası

alperenipci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows 11 yüklenirken dosyalar oluşturulamıyor hatası aldım ve bu hatayı çözemiyorum fakat bilgisayarımdan yaklaşık 22Gb alan gitti en azından bu alanı nasıl geri alabilirim?

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Yer açmak adına bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra disk temizleme (Windows Update dosyaları da dahil) deneyebilirsin.
Yükseltme mi yapıyorsun, hangi Windows sürümü yüklüydü, kurulum medyası orijinal mi, vesaire... Konuda detay paylaşırsanız çözümü daha hızlı olur. Selamlar.

alperenipci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yer açmak adına bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra disk temizleme (Windows Update dosyaları da dahil) deneyebilirsin.
Yükseltme mi yapıyorsun, hangi Windows sürümü yüklüydü, kurulum medyası orijinal mi, vesaire... Konuda detay paylaşırsanız çözümü daha hızlı olur. Selamlar.
Bilgisayarım windows 10 microsoftun sitesinde kurulum yardımcısı ile windows 11 yüklemeye çalıştım fakat hata verdi ve dediğim gibi 22GB alanımı aldı eğer bunu silmezsem güncelleme windows updaterdan geldiğinde direkt kurar mı acaba bi bilginiz var mı yoksa silmeme yardımcı olursanız mutlu olurum.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Hataya ilişkin bir görsel veya hatanın tam metnini paylaşır mısın?

Windows'da gizli dosyaları ve klasörleri görüntüleme açık iken C sürücüsünde hangi *klasörler & dosyalar yer alıyor?

gizli_ogeleri_goster.JPG

Son düzenleme: