Resul alaca
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Acer Aspire 3 A315-34 NX.HE3EY.00B Celeron N4020 4 şu model bir Pc em var 4gb ddr4 ram var içinde ortalama hızı 1200hz ben ddr4 4gb 2400hz ram taksam uyar mı
Teşekkürler birde hardisk takıcam tabiki servise göndercem size ne tür bir hadrdisk almalıyım
harddisk yerine ssd takmanı öneririmTeşekkürler birde hardisk takıcam tabiki servise göndercem size ne tür bir hadrdisk almalıyım
Servise gönderdim sdd ana karta gömülü denildi 2 ci bi SSD alanı var mı kiharddisk yerine ssd takmanı öneririm
Varsada nasıl öğrenebilirimServise gönderdim sdd ana karta gömülü denildi 2 ci bi SSD alanı var mı ki
Sen hangi marka PC kullanıyorsunevet harddisk yerine 2. bi ssd takabilirsin
kendin takabilirsin fakat yeniden işletim sistemi yüklemen gerekir, bütçene göre Samsung, James Donkey,Kingston alabilirsin piyasada pek çok marka var eğer bütçen çok az ise Sandisk ssd alabilirsinPeki ne tür bi sdd almalıyım alsam ben takabilirmiyim
Peki içinde 4 GB ddr4 4gb ram takılı 1200hz Max çıkıyor bende kingson un ddr4 4gb ramını alıcam sence uyum sağlar mıkendin takabilirsin fakat yeniden işletim sistemi yüklemen gerekir, bütçene göre Samsung, James Donkey,Kingston alabilirsin piyasada pek çok marka var eğer bütçen çok az ise Sandisk ssd alabilirsin
Peki içinde 4 GB ddr4 4gb ram takılı 1200hz Max çıkıyor bende kingson un ddr4 4gb 2400hz ramını alıcam sence uyum sağlar mı