jandarma1453
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
Cevap için çok teşekkür ederim. Ama olay açması değil de medium high arası kasmadan oynamak istiyorum. Hangisinde bu mümkün olur?Ucuz olanı,ikiside pes 13 ü sorunsuz açar
cevabım hala ucuz olanı alman yönündeCevap için çok teşekkür ederim. Ama olay açması değil de medium high arası kasmadan oynamak istiyorum. Hangisinde bu mümkün olur?
Medium da oynatır mı peki ? Eğer oynatırsa kasmadan donmadan snn dediğini alacam.cevabım hala ucuz olanı alman yönünde![]()
Yani E8400 işlemcili olanı alma diyorsun. Alttaki olanda da 2 işlemci var Pentium 4 3.0 ghz ayrı yetten birde dual core var. Bütçe 1000 tl. Hangisini alayim?kanka bende o işlemci vardı kasmıyordu ama gol attıktan sonra bir animasyon var orda kasıyor bende e6540 vardı r7 240 vardı kasmıyordu geçişlerde kasıyordu o işlemciyi hiç alma pişman olursun çok eski ve işe yaramaz masraf etme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dual core alma i3 i5 i7 fln bul yada Xeno dualdan daha iyi Ekran kartıda pasif soğutmalı olmasın ve 1gb (en az ) olsun. Bence acele etme bütçeni biriktir
ben bunlardan daha kötü sistemde düşük ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum,sanırım bunlarda normalde oynatırMedium da oynatır mı peki ? Eğer oynatırsa kasmadan donmadan snn dediğini alacam.
Yani E8400 işlemcili olanı alma diyorsun. Alttaki olanda da 2 işlemci var Pentium 4 3.0 ghz ayrı yetten birde dual core var. Bütçe 1000 tl. Hangisini alayim?
Birinin ekran kartı Powercolor HD 6570 128 bit ddr3 1Gbben bunlardan daha kötü sistemde düşük ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum,sanırım bunlarda normalde oynatır
ancak axle hiç kullanmadım o konuda sıkıntı çekebilirsintabikide gt430
Aynen. Hem 2. el ps3'lerde daha başka oyunlarda oluyor. Tabii oynamak size kalmışHocam yalnızca pes 13 oynayacaksanız pc yerine ps3 almanızı tavsiye ederim çok daha ucuza bulursunuz
Eymen "tabiki de gt430 " demişsin de benchmark sitesinde hd 6570 daha iyi gösteriyor?tabikide gt430
ancak axle hiç kullanmadım o konuda sıkıntı çekebilirsin
Ya ps3 al yada xbox 360 al (PlayStation eski konsolları Xboxın yeni konsolları tercih edilir)Eymen "tabiki de gt430 " demişsin de benchmark sitesinde hd 6570 daha iyi gösteriyor?