ErenKut
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Genshin Impact adlı oyuna güncelleme geldi ve oyunu güncellerken KERNEL DATA INPAGE ERROR alıyorum. Oyun oynarken bir sıkıntı yok ama şuan beni sinirlendiren kısım buMavi ekran hatasının sebepleri çeşitlidir hangisi sizin bilgisayarınızda olabilir bilemem. 1 - Donanımsal hatalar bunlar bellekler veya ekran kartları ile alakalıdır genellikle, güç kaynağından olma ihtimali de vardır. 2 - Yazılım hataları yani Windows işletim sistemi ve sürücülerle alakalı olabilir böyle ise çakışan bir program varsa kaldırmak gerekir hatta kayıt defteri düzeltmesi yapmak gerekebilir bunun için Advanced System Care Pro uygulamasını tavsiye ederim ayarlardan derin kayıt defteri taramasını aktif hale getirmenizi tavsiye ederim. Ek olarak komut kullanarak yapılabilir Microsoft ve Youtube de bu tarz bilgilere erişmek mümkündür. Eğer donanımsal ise 2 ve üzerinde bellek adedine sahipseniz bir tanesini çıkarttıktan sonra bilgisayarınızı test etmelisiniz bellekleri değiştirdikçe hangi belleğin çöpe gitmesi gerektiğini bulabilirsiniz tabi sorun diğer donanımlarda değilse, yani hepsini söylediğim şekilde test etmelisiniz.