niyazi5859
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,085
Steam Epic farketmez oyun önerebilir misiniz cyberpunk 2077 alacaktım yol ücretleri artmış para yetmiyor
ETS 2 yi zamanında çok oynadımETS 2 alınabilir.
Hocam dying lighti Epic verebilir diye almıyorumMultiplayer Oyunlar:
- Rainbox Six Siege (Alacaksanız Deluxe Edition'dan aşağısını almanızı önermem çünkü oyun için verdiği içerikler aşırı düşük)
- Dying Light
- Human Fall Flat
- Terraria
- Sea of Thieves
- Raft
- For Honor
Singleplayer Oyunlar:
- Stardew Valley
- Terraria
- The Witcher 3
- Beyond Two Souls
- Heavy Rain
Hearts Of Iron IV veya EU IVSteam Epic farketmez oyun önerebilir misiniz cyberpunk 2077 alacaktım yol ücretleri artmış para yetmiyor
Hocam aynı monitörden 2 kişi oynayabileceğiniz oyun önerebilir misinizMultiplayer Oyunlar:
- Rainbox Six Siege (Alacaksanız Deluxe Edition'dan aşağısını almanızı önermem çünkü oyun için verdiği içerikler aşırı düşük)
- Dying Light
- Human Fall Flat
- Terraria
- Sea of Thieves
- Raft
- For Honor
Singleplayer Oyunlar:
- Stardew Valley
- Terraria
- The Witcher 3
- Beyond Two Souls
- Heavy Rain
Hocam aynı monitörden 2 kişi oynayabileceğiniz oyun önerebilir misiniz
Rayman legends ve gang beast nasıl bir ikili
Hocam bu sepet nasıl portal 2 yerine ne önerirsiniz kardeşimle portal 2 oynayabilecegimi sanmıyorumGang Beast'ı pek önermem, fiyatına göre biraz kötü bir oyun fakat Rayman Legends güzel bir oyun, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Human Fall Flat'ta da aynı monitörden 2 kişi oynayabiliyordunuz.
Rayman oyununu Ubisoft bedava vermiştiHocam bu sepet nasıl portal 2 yerine ne önerirsiniz kardeşimle portal 2 oynayabilecegimi sanmıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 166591
Hocam sadece rayman legends alicamRayman oyununu Ubisoft bedava vermişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msg 5 oyununa da göz atabilirsin(tek kişilik).
Cp hangisi?Hocam sadece rayman legends alicam
Stick fight the game
Gang beast
Gibi oyunları haftada 10 TL kenara koyarak alabilirim kış indirimleri olmasa da ucuzlar
Cp yi de yazın almayı düşünüyorum
Cp cyberpunk 2077Cp hangisi?