[TR]`Spark
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
1 ay önce 6/128 versiyonunu aldım az önce yere düşürdüm şimdi şarj olmuyor napmam gerek
Bilmiyorum Sadece Telefon Yere Düştüşarj soketinde bir sorun var mı
Altına bak şarj yerine içinde bir soket olur siyah renkte ona bişey olmuş mu bakBilmiyorum Sadece Telefon Yere Düştü
Altına bak şarj yerine içinde bir soket olur siyah renkte ona bişey olmuş mu bak
Az içine girmişAltına bak şarj yerine içinde bir soket olur siyah renkte ona bişey olmuş mu bak
Ucuzluk ile alakalı değil tamamen şans bende aynı telefonu kullanıyorum milyon kez düşürdüm tek bir çizik dahi yok telefondaBir düşürmeyle cihazın şarj almaması neden ucuz olduğunu gösteriyor
Garantisi varsa yollayın yoksa güvendiğiniz bir telefoncuya götürün derim. Az içine girmiş demişsiniz muhtemelen şarj soketi yerinden çıktı onu tekrar yuvasına oturtup sabitlerlerse sorun düzelir diye düşünüyorum.
Tamamdır garantiye gönder bir baksınlar garantisi varsa tabiiAz içine girmiş
Benzer sorun Mi 8 de de vardı. Birbirimizi kandırmanın mantığı yok ?Ucuzluk ile alakalı değil tamamen şans bende aynı telefonu kullanıyorum milyon kez düşürdüm tek bir çizik dahi yok telefonda![]()
Kandırmış olduğum bişey yok aynı telefonu kullanıyorum yaklaşık 11 ay oldu kaç defa düşürdüm ama bir çizik dahi yokBenzer sorun Mi 8 de de vardı. Birbirimizi kandırmanın mantığı yok ?
En iyisi garantiye göndermeniz olur.Telefoncu Sokette Sorun Yok Dedi Büyük İhtimalle İçinden Bir Parçada Sorun Olabilir
Garanti için kvk için soğanlığa gittik biz bakmıyoruz dediler onun içinde Söğütlüçeşme ye gittik en sonunda verdik telefonu şarja taktı telefonda bir sorun yok dediler telefon yorulmuş dedilerEn iyisi garantiye göndermeniz olur.
Dalga mı geçiyor onlar, telefon yorulmuş ne demekmiş?Garanti için kvk için soğanlığa gittik biz bakmıyoruz dediler onun içinde Söğütlüçeşme ye gittik en sonunda verdik telefonu şarja taktı telefonda bir sorun yok dediler telefon yorulmuş dediler
İlk duyduğumda bende öyle dedim dalga geçer gibi telefon yorulmuş dedilerDalga mı geçiyor onlar, telefon yorulmuş ne demekmiş?
Telefon mu yorulmuşGaranti için kvk için soğanlığa gittik biz bakmıyoruz dediler onun içinde Söğütlüçeşme ye gittik en sonunda verdik telefonu şarja taktı telefonda bir sorun yok dediler telefon yorulmuş dediler